Ailesini tutar o hemenBilemedik ne desem. Ama bu karar içinde erken. Kocamla karşılıklı ayrıntılı olarak konusun derim ben.
allah bozmasin imrendimBen beraber yaşıyorum çok şükür bi sorunumuz yok o benim işime karismaz ben onun işine karışmam hep tatlı dille yaklaşır bana beni çok seviyo bende onu seviyorum arada illaki atismalarimiz oluyo ama hiç küsmeyiz bazen anne kız bazende arkadaş dost sirdas oluyoruz Rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin
Bende nefret ederim evinin kurcalamasindan bi işin olur tamam ama ne var diye bakmak için dolapları karıştırmak nedir ya. Benimkinin o huyu yok ama şöyle bir huyu var mesela beş kilo domatesi yollar kendine kışlık menemen yap der.kucağında bebeginle Yapacak durumun varmı demez. Eve gelmiş artık ister yap ister curut
Benimki alır. Ama bazen almasa keşke Dedirtir. Ama senin kaynanani bölümde bazısının alma hiyu yoktur. Kendi çocuğuna bile almaz.Ya sen kurban ol ona benim ki bir çöp almadı daha
Benimki oğluna habire atlet dön alıyor sanki ben donsuz gezdiriyorum herifi 5 sene de bana aldığı 5 i bulmaz aldığı şeylerde defolu olur zaten bayılır pacoz toplamaya. .Benimki alır. Ama bazen almasa keşke Dedirtir. Ama senin kaynanani bölümde bazısının alma hiyu yoktur. Kendi çocuğuna bile almaz.
Hiç gulecegim yoktu sen çok yasa emi. Bence senin kaynana pintiBenimki oğluna habire atlet dön alıyor sanki ben donsuz gezdiriyorum herifi 5 sene de bana aldığı 5 i bulmaz aldığı şeylerde defolu olur zaten bayılır pacoz toplamaya. .
Hiç gulecegim yoktu sen çok yasa emi. Bence senin kaynana pinti
Boşver o zaman ne bakiyorsun almıyor diye bazıları bilmez bazıları alım diye akıl edemez bazıları da alır birseye benzemez o sana almıyorsa sende ona alma için sogusunPinti de o pintilik bana gelince oluveriyor
Ay zaten istemem birşeyini zevksiz kadın
Aynen ya almasin dağa iyi seninki alıyorda ne oluyor dimi :)Boşver o zaman ne bakiyorsun almıyor diye bazıları bilmez bazıları alım diye akıl edemez bazıları da alır birseye benzemez o sana almıyorsa sende ona alma için sogusun
Ne bir sey alsinlar ne bir sey alalim kaynanam en son benden odunc ayna aldi kucuk ama cok şık islemeli ayna onlarin yanindan tasindik geri vermedi bir de geri vermedigi gibi gitmis vitrine koymus evine gidince gordum insan utanir kaldirir bari ceyizimdendi o benim tam bir cingene yaAynen ya almasin dağa iyi seninki alıyorda ne oluyor dimi :)
Boşver ya sen böğürtlenine bak dogsun onunla uğraş takma kaynana maynanaNe bir sey alsinlar ne bir sey alalim kaynanam en son benden odunc ayna aldi kucuk ama cok şık islemeli ayna onlarin yanindan tasindik geri vermedi bir de geri vermedigi gibi gitmis vitrine koymus evine gidince gordum insan utanir kaldirir bari ceyizimdendi o benim tam bir cingene ya
Benimki takilmayacak gibi degil iste bebegin adini kiz olursa benim adim koyun diyor bebek dogmadan besik almayin dogmamis cocuga don bicilmez bilmem ne bebek nerde yatcak dogunca gerizekali ya ama artik... yok eltime bebek bakmaya gidicem senin iki bebegin var nasil olacak diyormus ya bana sordun mu bebek bakmaya gelceksin ama ben kendi bebegime kendim bakarim kalcakmis bende bebege bakcakmis bak bak bak ya ne zannediyorsa kendiniBoşver ya sen böğürtlenine bak dogsun onunla uğraş takma kaynana maynana
Anladım canım ben seni sen bildiğini yap onun dediklerine bakma ama şunu da soyliyim bebek dogunca en gereksiz insana bile ihtiyacın olacak bu düşünceler değişecek evet sen kendi bebegine en iyi şekilde bakarsin zaten arada ama uyumanda gerekiyor dinlenmen de gerekiyor ki iyi bakmaya devam edesin bu süreçte de anne kayinvalide falan lazım oluyor işteBenimki takilmayacak gibi degil iste bebegin adini kiz olursa benim adim koyun diyor bebek dogmadan besik almayin dogmamis cocuga don bicilmez bilmem ne bebek nerde yatcak dogunca gerizekali ya ama artik... yok eltime bebek bakmaya gidicem senin iki bebegin var nasil olacak diyormus ya bana sordun mu bebek bakmaya gelceksin ama ben kendi bebegime kendim bakarim kalcakmis bende bebege bakcakmis bak bak bak ya ne zannediyorsa kendini
annem gelecek kayinvalideme gerek yokAnladım canım ben seni sen bildiğini yap onun dediklerine bakma ama şunu da soyliyim bebek dogunca en gereksiz insana bile ihtiyacın olacak bu düşünceler değişecek evet sen kendi bebegine en iyi şekilde bakarsin zaten arada ama uyumanda gerekiyor dinlenmen de gerekiyor ki iyi bakmaya devam edesin bu süreçte de anne kayinvalide falan lazım oluyor işte
Annen 40 gün kalırsa ne ala :)annem gelecek kayinvalideme gerek yok
40 gun kalmasa da kimseden 40 gun kalmasini istmem hele ki kaynanamdan 40 gun kalmak niye evimde ben bakarim kimseye luzum yok annem haricAnnen 40 gün kalırsa ne ala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?