Kaynana :))

40 gun kalmasa da kimseden 40 gun kalmasini istmem hele ki kaynanamdan 40 gun kalmak niye evimde ben bakarim kimseye luzum yok annem haric
İnşallah umduğun gibi olur canım ...
Ben kimse kalmasın göbeği düşünce yollarım kim varsa bakarım cingeneler bakıyor büyütüyor ben mi bakamayacagim diyordum annem 6. Gün gittiğinde kapıyı kapatıp kucağımda bebegimle ziril ziril agladigimi hatırlıyorum ve sonra biri gelsede sadece yarım saat uyusam diye bakiyordum 5gun banyo yapamadigimi biliyorum he herkes aynı değil tabi inşallah en güzel şekilde sen bakar becerirsin zorlanmassin. .

Benim kuzenim oglunu dogurdugunda onlara kalmaya gitmistim 1 hafta kadin yalvardi pinar nolur sen bak ben uyuyayim biraz diye zaten bebegin tek aglama sesine ben kalkiyordum sadece benim kokumla uyuyordu annesinr bir emzirmek kaliyordu o zaman kaldiriyordum mecburi

Benimki oğluna habire atlet dön alıyor sanki ben donsuz gezdiriyorum herifi 5 sene de bana aldığı 5 i bulmaz aldığı şeylerde defolu olur zaten bayılır pacoz toplamaya. .
Atlet don yine en gerekli seylerden
Benimki 300 kö uzaktan geldi evimie ve bir paket kahve getirmiş :)))))

En lazım şey sanki dalga geçer gibi deli kadın
Evet paketi görünce şok oldum resmen
Ben de muzlu puding götüreyim diyorum ama utanıyorum

Hep böle yapıo gecen de kakao getirdi
Ondan önce de muffin kabı getirdi üç dört tane

masus yapıyor ben sana diyeyim sen de yap ki anlasın dalga geçiyor senle resmen bir dahakine getirdiğinde ne de çok ihtiyacım vardı buna diye laf sok

masus yapıyor ben sana diyeyim sen de yap ki anlasın dalga geçiyor senle resmen bir dahakine getirdiğinde ne de çok ihtiyacım vardı buna diye laf sok
Sokamıyorum işte getirdikleri hakkında laf

Birde bize her geldiğindr ağlar oğlum benim için cok degerli cok kıymetli bizim kadar cocuklarına değer veren aile yok der
Ben bazen dellenirim değerli de ben ortada hiçbir değer göremıyorum derim
Hiç alınmaz oyle yüzsüz ki

benim yaşadıklarımı yaşama inşallah benimki her hafta sonu ya bizde ya bizi zorla getirir her gün beni arar rahatsız eder şimdide yanımdaki eve taşıncakmış çok özlüyormuş bugün bir oda bir salon evimdeler 4 kişi kalıyorlar yarın akşama kadar bendeler evim battı 2 de çocuk hamileyim zaten pazartesi de işe başlıyorum

25 dakika bile fazla oluyor bazen... bugün yanına gittik bana gelen hediyreyi merak edip açmış, geçen gün ama n ne yapacan onu öyle dedi şimdi başkasının yanında diyro ki ben hayatta öyle demem... benim tabağımdakini oğluna vermeler falan... arkamdan konuşmuş çıktı ortaya falan ... üfff yetti bana yarım saat bile .... sakın hemen dön o yoldan ev ev üstüne olmaz.i.. çok nadir iyi anlaşan....

Allahyardımcın olsun canım
Biz de haftasonu için oradaydık şişmiş bi sekilde eve donuyorum sımdı
Senin işin daha zormus ama ((

Allahyardımcın olsun canım
Biz de haftasonu için oradaydık şişmiş bi sekilde eve donuyorum sımdı
Senin işin daha zormus ama ((
Daha neler var birde benim kaynanam büyü yapıyor kocama evde katlanmış kağıt yakaladım arapça yazılar

kızlar ben kayınvalidem ile beraber yaşıyorum 5 ay oldu evleneli ilk günlerde yatak çarşafıma kadar karıştı bi kaç kez odama giriyodu ilk günlerde odadaki bardağı alıyomuş başka bi sefer de gitmiş ebeveyn banyosundaki havluyu almış kirliymiş de guya almış yıkatmış ilk günlerde bişey demedim eşime gerginlik olmasın diye bi ay önce söyledim eşime uygun olmaz girmesin diye o da annesine dedi ve dün ebeveyn banyosun da birsürü şeyin yer değiştirdiğini gördüm çıldırdım artık banyomada karışmış eşime kızdım senmi yaptın diye o yapmamış annesine söyledi senmi girdin diye hayır girmedim diyo ben iyice geriliyorum napmam lazım nasıl hareket edim bilmiyorum .(

kaynanan eşini kafalayacak bir süre sonra

:)) bende kendimi cok bencil görüyordum. Fakat çocuklarım anne diye seslendiginde efendim diyebilen bir zihniyet gorunce korktum: )[/QUOTE]
OHAA ayy afedersiniz kaba kaçtı ama tutamadım

ya ben anlamıyorum ki gelip isterken bişey yok sonra takıntılı gibi hareket ediyolar

kız keşke kaynanalık yapsa bu tarz oyunlar yapıyo ben gerçekten napmam gerektiğini bilmiyorum

öncelikle yavrunu sağsağlim kucağına almanı dilerim. Allah bir avazda kurtarsın arkadaşım. hamile bir kadını hukuken işten çıkaramazlar çıkarırlarsada tazminat ödemek zorundalar. bilgi olarak paylaşmak istedim. ayrıca emziren kadınıda süt izni kullanıyor diye işten çıkaramazlar bunuda belirteyim. eğer ihtiyacınız yoksa çalışma derim. ben oğlum için iş hayatıma ara verdim çok şükür geçinip gidiyoruz. allah sana geçim versin huzur versin canım.

çok çok güldüm :) değişik bir mizah anlayışı var kaynananın :))

odanın kapısını kilitle, neden kilitledin diye sorarsa da kilitlemem için beni zorladın dersin. kendine ait özel eşyalara
dokunmaması için kesin bir dille uyar. eşinede söyle ikimizin hayatı bu oda bu odada sen ve ben varız üçüncü bir kişi olmasın olursa bebeğimiz olsun sadece de :) biraz kompliman yani

merhaba hanımlar istişare etmek istediğim bir konu var yorumlarınıza çok ihtiyacım var. yeni evliyim kayınvalidemle kalıyorum bunu başta kabul ettim ama bu sözümde durmakta çok zorlanıyorum sanki kayınvalidemde benden rahatsız oluyor ikimizde asla birbirimizi kıracak bir söz söylemedik hissediyorum hal hareketlerinden o eve ait olmadığımı anlıyorum. eşimde çok iyi biri onun hatrı için katlanmalıyım diyorum ama çok zorlanıyorum. çalışan biriyim eve geldiğimde kendi evimde rahat değilim ne yapmalıyım işin içinden çıkamıyorum ?

Canm senle aynı durumdayım emin ol pnrklndmr hanimin dediği gibi onun yaptigini ona yap :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…