İnşallah umduğun gibi olur canım ...40 gun kalmasa da kimseden 40 gun kalmasini istmem hele ki kaynanamdan 40 gun kalmak niye evimde ben bakarim kimseye luzum yok annem haric
Benim kuzenim oglunu dogurdugunda onlara kalmaya gitmistim 1 hafta kadin yalvardi pinar nolur sen bak ben uyuyayim biraz diye zaten bebegin tek aglama sesine ben kalkiyordum sadece benim kokumla uyuyordu annesinr bir emzirmek kaliyordu o zaman kaldiriyordum mecburiİnşallah umduğun gibi olur canım ...
Ben kimse kalmasın göbeği düşünce yollarım kim varsa bakarım cingeneler bakıyor büyütüyor ben mi bakamayacagim diyordum annem 6. Gün gittiğinde kapıyı kapatıp kucağımda bebegimle ziril ziril agladigimi hatırlıyorum ve sonra biri gelsede sadece yarım saat uyusam diye bakiyordum 5gun banyo yapamadigimi biliyorum he herkes aynı değil tabi inşallah en güzel şekilde sen bakar becerirsin zorlanmassin. .
Atlet don yine en gerekli seylerdenBenimki oğluna habire atlet dön alıyor sanki ben donsuz gezdiriyorum herifi 5 sene de bana aldığı 5 i bulmaz aldığı şeylerde defolu olur zaten bayılır pacoz toplamaya. .
En lazım şey sanki dalga geçer gibi deli kadınAtlet don yine en gerekli seylerden
Benimki 300 kö uzaktan geldi evimie ve bir paket kahve getirmiş :)))))
Evet paketi görünce şok oldum resmenEn lazım şey sanki dalga geçer gibi deli kadın
masus yapıyor ben sana diyeyim sen de yap ki anlasın dalga geçiyor senle resmen bir dahakine getirdiğinde ne de çok ihtiyacım vardı buna diye laf sokEvet paketi görünce şok oldum resmen
Ben de muzlu puding götüreyim diyorum ama utanıyorum
Hep böle yapıo gecen de kakao getirdi
Ondan önce de muffin kabı getirdi üç dört tane
Sokamıyorum işte getirdikleri hakkında lafmasus yapıyor ben sana diyeyim sen de yap ki anlasın dalga geçiyor senle resmen bir dahakine getirdiğinde ne de çok ihtiyacım vardı buna diye laf sok
benim yaşadıklarımı yaşama inşallah benimki her hafta sonu ya bizde ya bizi zorla getirir her gün beni arar rahatsız eder şimdide yanımdaki eve taşıncakmış çok özlüyormuş bugün bir oda bir salon evimdeler 4 kişi kalıyorlar yarın akşama kadar bendeler evim battı 2 de çocuk hamileyim zaten pazartesi de işe başlıyorumSokamıyorum işte getirdikleri hakkında laf
Birde bize her geldiğindr ağlar oğlum benim için cok degerli cok kıymetli bizim kadar cocuklarına değer veren aile yok der
Ben bazen dellenirim değerli de ben ortada hiçbir değer göremıyorum derim
Hiç alınmaz oyle yüzsüz ki
Allahyardımcın olsun canımbenim yaşadıklarımı yaşama inşallah benimki her hafta sonu ya bizde ya bizi zorla getirir her gün beni arar rahatsız eder şimdide yanımdaki eve taşıncakmış çok özlüyormuş bugün bir oda bir salon evimdeler 4 kişi kalıyorlar yarın akşama kadar bendeler evim battı 2 de çocuk hamileyim zaten pazartesi de işe başlıyorum
Daha neler var birde benim kaynanam büyü yapıyor kocama evde katlanmış kağıt yakaladım arapça yazılarAllahyardımcın olsun canım
Biz de haftasonu için oradaydık şişmiş bi sekilde eve donuyorum sımdı
Senin işin daha zormus ama((
kaynanan eşini kafalayacak bir süre sonrakızlar ben kayınvalidem ile beraber yaşıyorum 5 ay oldu evleneli ilk günlerde yatak çarşafıma kadar karıştı bi kaç kez odama giriyodu ilk günlerde odadaki bardağı alıyomuş başka bi sefer de gitmiş ebeveyn banyosundaki havluyu almış kirliymiş de guya almış yıkatmış ilk günlerde bişey demedim eşime gerginlik olmasın diye bi ay önce söyledim eşime uygun olmaz girmesin diye o da annesine dedi ve dün ebeveyn banyosun da birsürü şeyin yer değiştirdiğini gördüm çıldırdım artık banyomada karışmış eşime kızdım senmi yaptın diye o yapmamış annesine söyledi senmi girdin diye hayır girmedim diyo ben iyice geriliyorum napmam lazım nasıl hareket edim bilmiyorum .(
:)) bende kendimi cok bencil görüyordum. Fakat çocuklarım anne diye seslendiginde efendim diyebilen bir zihniyet gorunce korktum: )[/QUOTE][QUOTEyetiştirmeye s, post: 43418885, member: 706649"]Ben duymadım biz birlikte yaşıyoruz da çok mutluyuz iyi anlasıyoruz diyenini. Görmedim de. Ben mesela aynı şehirdeyim ama 20 km uzaktayim ona bile çok yakınız diyorum. Keşke 200000000 km mesafe uzakta otursak. Iste o zaman sevme ihtimalim yüzde 0.1 olurdu belki:) ne zorları var bilmem ama oğullarını paylasamiyor bu erkek anneleri o kesin. Benim de oğlum var büyüsün evlensin o zaman bir kaynana olarak hislerimi burada paylaşıciim:)
onun yaptığını ona yapkız keşke kaynanalık yapsa bu tarz oyunlar yapıyo ben gerçekten napmam gerektiğini bilmiyorum
olmadi bosanicam az oncede babasi aradi ise ne zaman gireceksin diyor hamile oldugumu soylemedim yarin doktora gidicez bebege bakacaklar bir sonraki gun basliycam dedim adam cabuk tutun elinizi ise gir bir an once dogum izni kullanirsin doguma yakin dedi ben doguma kadar nasil calisayim allah askina 10,30 saat ayakta hamile oldugumu anlarlarsa cikarirlar dedim bir sey olmaz pinar baska ise girersin dogurduktan sonra dedi gunah ya ben bebegimi dogurup nasil ise gireyim el kadar bebek vixdansizlik bu dayanamiycam artik
Evet paketi görünce şok oldum resmen
Ben de muzlu puding götüreyim diyorum ama utanıyorum
Hep böle yapıo gecen de kakao getirdi
Ondan önce de muffin kabı getirdi üç dört tane
kızlar ben kayınvalidem ile beraber yaşıyorum 5 ay oldu evleneli ilk günlerde yatak çarşafıma kadar karıştı bi kaç kez odama giriyodu ilk günlerde odadaki bardağı alıyomuş başka bi sefer de gitmiş ebeveyn banyosundaki havluyu almış kirliymiş de guya almış yıkatmış ilk günlerde bişey demedim eşime gerginlik olmasın diye bi ay önce söyledim eşime uygun olmaz girmesin diye o da annesine dedi ve dün ebeveyn banyosun da birsürü şeyin yer değiştirdiğini gördüm çıldırdım artık banyomada karışmış eşime kızdım senmi yaptın diye o yapmamış annesine söyledi senmi girdin diye hayır girmedim diyo ben iyice geriliyorum napmam lazım nasıl hareket edim bilmiyorum .(
Canm senle aynı durumdayım emin ol pnrklndmr hanimin dediği gibi onun yaptigini ona yap :))merhaba hanımlar istişare etmek istediğim bir konu var yorumlarınıza çok ihtiyacım var. yeni evliyim kayınvalidemle kalıyorum bunu başta kabul ettim ama bu sözümde durmakta çok zorlanıyorum sanki kayınvalidemde benden rahatsız oluyor ikimizde asla birbirimizi kıracak bir söz söylemedik hissediyorum hal hareketlerinden o eve ait olmadığımı anlıyorum. eşimde çok iyi biri onun hatrı için katlanmalıyım diyorum ama çok zorlanıyorum. çalışan biriyim eve geldiğimde kendi evimde rahat değilim ne yapmalıyım işin içinden çıkamıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?