Kaynana

Ayy bende niye kilo alıyorum diye düşünüp duruyodum bak strestenmiş
Sakın aynı eve taşınma bi daha ayrılamazsın

Bir kere eve çıktın mi bir daha o evden cikamazsin. Gir ise çalış bence asrın hatasını yapma.

SAKIN arkadaşım ev ev üstüne olmaz. Acilen ise gir eşini bir şekilde tatlı tatlı ikna et. Kızı gibi görebilir , iyi niyetli olabilir hadi kötü dusunmeyelim desem bile,dünya iyisi olsa bile o şekilde yaşamak çok çok zor. Asla kabul etme. Şimdi huzurun kaçmasın diye kabul edersin, daha sonra daha büyük sorunlar yaşama ihtimalin çok yüksek. İyi düşün. Hakkınızda hayırlısını diliyorum

Ev üstüne ev zor oluyor canım. Eski gelinlerin sabrı yok artık bizlerde.. Engel olabilirsen ol şuanki halinden mutlu olduğunu belirt.

Yok engel olman mümkün değilse sana tavsiyelerim olacak.

Seçeceğiniz evde en büyük odalardan birini seç yani yatak odanız en az oturma odası kadar geniş bir oda olmalı ve muhakkak ebeveyn banyolu olmalı. Aynı evde yaşarken ortak banyo cinsel hayatınızı da olumsuz etkileme potansiyeline sahip emin olun.

Ardından sizin de dediğiniz gibi odanızda yatak dolaplar dışında güzel bir koltuk da olmalı hatta imkan varsa televizyon vs. Yani odanız sadece uyumak için olmasın ortak vakit de geçirebilin yaşam alanınız olsun. Yoksa sarılarak televizyon izleme gibi ayrılacıkların kaybolduğunu görürsünüz. Odanızın kapısını kapattığınızda orası küçük bir ev gibi olsun. Bunlar muhakkak aynı evde kalacaksınız nacizane tavsiyemdir.

Elinizden gelirse ayrı evler daha sağlıklı olur.

Bence işe gir aynı evde oturma.iki katlı da olsa kapısı bir aynı sofraya oturacaksiniz . eninde sonunda mutsuz olursun

Hergun makarna ekmek ye ama asla ayni eve tasinma ev ev ustune olmaz okumuyor musun buralarda yazanlari

bunaldım hemen cingar cıkartın ve bu işten vaz gecirin . kv melek dahi olsa insan evinde rahat olmak ister rahat kıyafetlr giymek ister esiyle rahat olmak ister . senin kv nin iki lafı 100 laf olur

görkem0160 i harcayacaklar matmazel.
Ya seni cig cig yemeye hazirlaniyorlar sen de öyle bir normal durummus gibi buraya konu aciyorsun o kadar emin degilsin yani.
Hayirdan baska dogru yol mu var.
Oglumu yorma aserirken ne demek, onu bunu isteme ne demek.
Yavrum sen saf misin?
Kesinlikle hayir de, kit kanaat gecin, arada disarida ictiginiz ucuz cayin bile anlami olur. Ama o hatayi yapma.
Herkesin borcu, sikintili zamani olur. Atlatilir.
Borc varken arabayi yeniletme ne, madem o kadar yardim etmek istiyorlar boclariniza yardim etsinler.

asla asla asla aynı evin icinde karı koca özel hayat mahremıyet sıfır. kabul etme git calış il begenmemezlık yapma ama asla kvdeyle oturma.

Canim normalde annem hep ev ev ustune olmaz derdi ama kv annemlerin yaninda hep canim kizim aman kizim dedigi icin kv bana Cok iyi saniyor soyledigimizde sizin icin iyi olur dedi bende sok oldum
ya ne kdar ıyı olursa olsun. hic cinsel acıdan dusundun mu nasıl olcak o iş. yan odada kvde kayınbaba. hamıleyken evde süshensız atletle dolastım nasıl olcak kayınbabayla aynı evde. gecelerı sesız sınemamı oynıcaksınız? gusul nasıl alcan? anlaşılcak bunlarıda kat hesaba. yemek desen herkesın danak zevki ayri. arkdaşların gelemez aılen gelmez ev kalabalık. asla kabuk etme asla

hıc bırseyın olmasın ama huzurun olsun. ne araba nede ev asla aynı evi kabul etme. olan sama olur. burda okadar hıkayeler var okusuan ıyı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…