- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi gorkem0160
-
SAKİN GİTMEEE COK PİSMAN OLURSUN İNANMA HERSEY GUZEL OLUCAK DİYE DAHA KOTU OLUR...
Kayinvalidemler odeyecekmis ve bu Cok kotu
ya ne kdar ıyı olursa olsun. hic cinsel acıdan dusundun mu nasıl olcak o iş. yan odada kvde kayınbaba. hamıleyken evde süshensız atletle dolastım nasıl olcak kayınbabayla aynı evde. gecelerı sesız sınemamı oynıcaksınız? gusul nasıl alcan? anlaşılcak bunlarıda kat hesaba. yemek desen herkesın danak zevki ayri. arkdaşların gelemez aılen gelmez ev kalabalık. asla kabuk etme aslaCanim normalde annem hep ev ev ustune olmaz derdi ama kv annemlerin yaninda hep canim kizim aman kizim dedigi icin kv bana Cok iyi saniyor soyledigimizde sizin icin iyi olur dedi bende sok oldum
hıc bırseyın olmasın ama huzurun olsun. ne araba nede ev asla aynı evi kabul etme. olan sama olur. burda okadar hıkayeler var okusuan ıyı olur.Evet canim ayni eve cikinca esim maddi yonden Cok rahat edecegiz diyor araba icin kayinvalidemler kredi cekip tamamlayacakmis. Esime ise girsem ev aliriz diyorum 2 maas cocukta olursa ev almak cok zor ama ayni evde olursak herseyimiz olur diyor. Cok moralim bozuk uyku uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?