• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana

gorkem0160

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
9
7
1
34
Kizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben :KK43:

Kizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben :KK43:
aa sakın sakın sakın kabul etme.
hazır düzenin kurmuşssun.
acilen gir bir işe.
evinizi döndürün eşinle.
"sen de kızımsın"lara kanmayalım lütfen:))

Kizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben :KK43:
Cnm ya cok sıkıntı yapma kendine her kaynana söyler oglumu sıkma falan diye kaynanaların dediklerini cok takarsan esinle aran açılır ne kadar kaynananla iyi olursan eşin seni o kadar cok sever esinin annesidir birsey olmaz bazi kaynanalar gercekten kizi gibi seviyor gelinini ama her ne kadar da olsa kızı değilsin sonucta kendini onun yerine koyarak düşün birazda ayrı ev konusuna gelirsek tabii ev icinde insan istedigi rahatlıkta olamıyor ama eğer maddi sıkıntılarınız varsa bir süre birlikte yasamak sorun olmaz bence insallah bende kaynanamla 3 yil birlikte kaldim ve ben ona karşı saygımi hic bozmadım bak kazanan ben oldum kendi oglunu ayırdı rahat edin diye aklinda bulunsun sevgiler

Ee bebeğin de yok gir çalış

Saatini vs çok umursama

Tüm gün Kv ile oturacağına kötü iş arkadaşı ile otur hiç olmazsa gece kafanı dinlersin

Ayrıca da koltuk alamayız ne demek şimdi yok mu sizin evde koltuk

Eşyaları ne yapacaksınız gir markette çalış git başka sana uymayan eğitimine vs uygunsuz işte çalış Kv ile yaşama

Yemin ediyorum çok şaşırıyorum ya kaçıcı yüzyıldayız. Aynı konudan ne çok açılıyo şaşırıyorum. Açlıktan ölsek de ne benim ne eşimin ne de kv yada kpder bu cozumle gelirler. Yardım ederler kirayı öderler faturaları öderler ama ev ev üstüne kurulmaz. aynı bınada oturuyoz ona bile pişmanım keske şehrin diğer ucunda kırada olsaydık dıyorum. sakın kabıl etmeyın

Girin bir işe çalışın..
Kayınvalideyle birlikte oturmaktan daha az stresli olur en streslisi..
Ayrıca ben bu tür konularda kayınvalideden çok eşe kızıyorum..
Eşiniz konuşacak annesiyle kırmadan dökmeden onla birlikte yaşanmayacağını ve bu kadar müdahale etmemesi gerektiğini..

Canım benim kusura bakma ama eşinin ve anasıgilin planları pek de geçici bir süreliğine değil bence, madem durumunuz kötü arabanın modelini niye yeniliyor? Dubleks tutulsa kendinize ait bir koltuğunuz bir özel alanınız bile olmayacaksa sen o dublekse ana babasına ömüt boyu hizmetçiliğe gidiyorsun demektir. Ayrıca anlattıklarından kvnin seni kızı gb görmeyi bırak evde kumasıymışsın muamelesi yapacak kadar kıskanç olduğu sonucunu çıkarttım...

Diyeceğim o ki iyi kötü bir iş bul ve birlikte aynı eve çıkmanın lafını bile açtırma, henüz aynı eve girmedin şansın var ama bir kere girersen çıkabileceğini sanmıyorum. Ayrıca istemiyorsun madem net ol, kestirip at, yoksa o kırılmasın bu gücenmesin dersen sonunda parçalanan senin hayatın olur. G gorkem0160

Back
X