- Konu Sahibi gorkem0160
Asrın hatası olur vallahi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben![]()
Ev üstüne ev olmaz.Kizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben![]()
Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor.
Canım benim kusura bakma ama eşinin ve anasıgilin planları pek de geçici bir süreliğine değil bence, madem durumunuz kötü arabanın modelini niye yeniliyor? Dubleks tutulsa kendinize ait bir koltuğunuz bir özel alanınız bile olmayacaksa sen o dublekse ana babasına ömüt boyu hizmetçiliğe gidiyorsun demektir. Ayrıca anlattıklarından kvnin seni kızı gb görmeyi bırak evde kumasıymışsın muamelesi yapacak kadar kıskanç olduğu sonucunu çıkarttım...
Diyeceğim o ki iyi kötü bir iş bul ve birlikte aynı eve çıkmanın lafını bile açtırma, henüz aynı eve girmedin şansın var ama bir kere girersen çıkabileceğini sanmıyorum. Ayrıca istemiyorsun madem net ol, kestirip at, yoksa o kırılmasın bu gücenmesin dersen sonunda parçalanan senin hayatın olur. G gorkem0160
Kayinvalidemler odeyecekmis ve bu Cok kotu![]()
İşte bu da koloni sever ailelerin sık kullandığı yöntemlerden biri, "birlik oturalım masraflar azalsın, hem sen de kendine araba alırsın oğlum ya da arabanın modelini yenileriz..." oğulları her zaman fit olur bu fikirlere, akşama kadar ailesiyle oturacak olan kendisi değil çünkü, yeter ki kendisinin imkanları genişlesin, hem sağdan soldan da takdir edilecek aaaa ne vefalı evlat anasına babasına sahip çıktı diye... öfff daraldım yeminleKayinvalidemler odeyecekmis ve bu Cok kotu![]()
Merhaba canim. ben de adanaliyim hemseriyiz yani :) benim bi onceki actigim konuyu oku. kesinlikle kabul etme ayni evde yasamayi. kendinize ozel alaniniz ozel hayatiniz hep hayal oluyor. evde cok tedirgin olursun dus alma vs. cok sıkıntı. rahat rahat arkadaslarinu evne cagramazsn. bahsettim konumda bunlardan. sakin canim kabul etme pisman olursnKizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben![]()
Valla onlar senin fikrini kaale bile almıyorlar demek ki, sen istemiyorum dediğşn halde ev aradıklarına göre... bir cinnet herşeyi çözer diyorum.Evet canim ayni eve cikinca esim maddi yonden Cok rahat edecegiz diyor araba icin kayinvalidemler kredi cekip tamamlayacakmis. Esime ise girsem ev aliriz diyorum 2 maas cocukta olursa ev almak cok zor ama ayni evde olursak herseyimiz olur diyor. Cok moralim bozuk uyku uyuyamiyorum
sanki sizin fikrinizi almamis gibi esiniz.boyle kararlar ortak konusarak alinir.bir de kayinvalideniz ozur dilemis ya bence onu acisini cikartacak gibi.sanki planli bir ozur dileme.esiniz rahat edecegiz diye ayni eve gidiyo ama daha koltuk alamiyor. araba gerekli bir ihtiyac mi satip borcunuzu odeseniz.ya da daha dusuk model alsaniz.onlar odeyecekmis borcu ama bu sefer borc oduyoruz diyip yine sizden kisacaklar.nerden baksaniz elde kalir bi konu.daha anlasip anlasmama kismina hic girmedim bilemEvet canim ayni eve cikinca esim maddi yonden Cok rahat edecegiz diyor araba icin kayinvalidemler kredi cekip tamamlayacakmis. Esime ise girsem ev aliriz diyorum 2 maas cocukta olursa ev almak cok zor ama ayni evde olursak herseyimiz olur diyor. Cok moralim bozuk uyku uyuyamiyorum