- 25 Haziran 2008
- 797
- 273
- 333
- 40
- Konu Sahibi gorkem0160
anamm konunun başında yakaladık birini ilk kez. aman diyim. en iyisiyle bile olmaz ki senin ki sana yürümeye başlamış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anamm konunun başında yakaladık birini ilk kez. aman diyim. en iyisiyle bile olmaz ki senin ki sana yürümeye başlamış.
aaa olur mu pek meraklı bazıları? Düşünsenize gelin herşeyi yapıyor, ev işi, temizlik, yemek, bulaşık vs. O geçip köşeye oturuyor. Oğlu sürekli yanında özleme derdi yok. Neden istemesinler ?ya ben bu beraber oturmak isteyen kaynanalarıda hiç anlamıyorum ben asla oğlum ve karısıyla aynı evde yaşamak istemem, neden böyle bişey isteyiyim ki, nasıl bir kafa var bu kadınlarda anlamıyorum
bence deArtık bu konu kesinlikle tartışmaya kapanmalı bu platformda.
herkes anasıyla dipdibe olacaksa neden evlendik?? ..
Kocaman adamlarsınız, sorumluluk almayı öğrenin.
Kendi hayatınızı evinizi koordine etmeyi öğrenin, zorluklarla başa çıkmayı öğrenin demiyorlar nedense. şaşırıyorum.
Rabbim güç kuvvet sağlık sıhhat verdiği sürece, ben gelinimle birlikte oturmayı düşünmem. Para bir şekilde kazanılır, mal mülk alınır ama huzurun olmasa hiçbirinin önemi yok sevgili konu sahibi..
Aynen bu dediklerini ablam da yaşıyor. Cinsellik resmen tırt. Üstüne ablama hizmetçisi gibi kullanıyor. Yemek temizlik çay vs... hepsi ayağına gidiyor kv nin. Birde ablama dr yürüyüş verdi rahatsızlığı var. Bir kere yürüyüşe çıkınca kp laf etmiş çıkma bi daha diye. Gezmeye gitse ablam hemen kv si çabuk gel diyormuş. Gelince de sıratını düşürüyormuş.Rahatçana sevişilmez.
Rahatçana banyo yapılamaz.
Rahatçana kocayla cilveleşilmez..
Rahatçana ağız tadıyla bilke kavga edilmez..
Ne güzel valla aynı evde oturalım demek,tabi herşey hazıra gelicek k.valide hazretlerine.
Yok yemezler herkes kendi evine yakışır...
Kizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben![]()
Aynen bu dediklerini ablam da yaşıyor. Cinsellik resmen tırt. Üstüne ablama hizmetçisi gibi kullanıyor. Yemek temizlik çay vs... hepsi ayağına gidiyor kv nin. Birde ablama dr yürüyüş verdi rahatsızlığı var. Bir kere yürüyüşe çıkınca kp laf etmiş çıkma bi daha diye. Gezmeye gitse ablam hemen kv si çabuk gel diyormuş. Gelince de sıratını düşürüyormuş.
Allah ırak etsin ben böyle yaşayamam. Ablam en sonunda dayanamadı. Ya çıkarız ya da boşanırız dedi. Önümüzdeki yaza çıkacak kısmetse. Az buçuk sıyırdı garibim. Psikolojisi bitti.
Tartışmaya açık bir yanı yok. Kp sağ olmasa bana da aynı teklifler gelecekti. Muhabbeti oldu eşim tabiki olmaz dedi ama ben herihtimale karşı "o zaman bende kendi annemi çağırırım hep beraber yaşarız" dedim ciddi ciddi söyledim. Annemde yok öyle bişey olmaz ben gelmem zaten ama annenle yaşarsanız bende kızımı yanıma alırım dedi. Hiç kusura bakma bana da kızma ama bu olacak iş değil siz evlisiniz öyle saçma şey mi olur dedi.
Senin ailen ne diyor bu konuda onlar devreye girip olmaz deseler?
Canim normalde annem hep ev ev ustune olmaz derdi ama kv annemlerin yaninda hep canim kizim aman kizim dedigi icin kv bana Cok iyi saniyor soyledigimizde sizin icin iyi olur dedi bende sok oldum