• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana

Kizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben :KK43:
Kayınvaliden isterse melek olsun aynı ev,dubleks ev....OLMAZ
Kocan senin fikrine saygı göstermek zorunda.

Yahu şu kayunvalideleri hiç anlamıyorum.Ne buluyorlar gelinle aynı evde oturmakta cidden anlam veremiyorum ya..

Kayunvaliden seni evine alıp küçük besleme gibi davranacak emin ol.. Ogluşuna hiç laf ettirmeyecek,gık desen seni parçalar bu kadın.Eşinle arandaki her mevzuya burnunu sokacak hatta seni konu dışı bırakacak.Araba konusuna karışmasından bu anlaşılıyor. Yemeği yaptıracak,temizliği yaptıracak,kocasına ve kendisine baktiracak,oğluşunu da el üstünde tutturacak he bir de çocuk olursa annelik bile yaptirmayacak sana..Yani senin kaynana çok fena haberin olsun,kanma güzel sözlerine..

Eşinin de ağzından gir burnundan çık bu kararından vazgeçir ve bunu sakın kavga yolu ile yapma..

Romantik bir akşam yemeği hazırla güzel güzel konuş.Orada yaşayacağın olumsuzluklardan değil de orada eşinle yasayamayacagin güzelliklerden bahset,daha etkili olabilir bu yöntem..

Ne yap ne et ayni evde kesinlikle kalma. Simdiden seni cekemeyen insan burnunun dibinde olunca hic cekemeyecek inan ki. Hem kendi evinde yayilip istedigini giyerek ya da giymeyerek (sutyen mesela) gezmek varken neden kasilasin ki? Hic sevmem ben evime yatili misafir gelmesini, neden cunku sutyen giymek zorundayim. Azap resmen ki ayni eve cikarsaniz ne ozelin olacak ne de baska bir sey. Esinle iki cift laf edip kendinize ozel zamaniniz bile olmayacak ki hanim simdiden dogmamis (hatta portakalda vitamin bile olmayan) bir bebeye don bicmis, yakisip yakismadigina da karar vermis... Cok butuk hata olur cok zorlanirsiniz boyle bir insanla diye dusunuyorum.

Bütün sayfaları okudum boşuna ugrasıyoruz bence görkem kendi içinde kabullenmiş geçmiş olsun..

Canim kabullenmek degil kabullenmis olsam buraya konu acmam. Sadece kafam allak bullak. Ben zaten agresif bir insan degilim. Oldukca naifim esime konuyu acinca hemen sinirleniyor. Takmis ev almaya illa ev alcam orda oturursak alabilirime bunu da kafasina kaynanam sokuyor. Benim annem 20 sene kirada oturdu bu kotu birsey degil ama onlara gore kira cope gidiyor sanki evde oturmuyoruz hayrina kira veriyormusuz gibi esimi tatli tatli dolduruyor ama Ben agzimi acinca esim hemen kalkiyor konusmuyor

Evet canim ayni eve cikinca esim maddi yonden Cok rahat edecegiz diyor araba icin kayinvalidemler kredi cekip tamamlayacakmis. Esime ise girsem ev aliriz diyorum 2 maas cocukta olursa ev almak cok zor ama ayni evde olursak herseyimiz olur diyor. Cok moralim bozuk uyku uyuyamiyorum
İyi de bu sefer ben huzurlu rahat olamayacağım desene ağzını açıp.
Anan baban bir şey demiyor mu seni kaynana yanında otur diye mi evlendirdiler yoksa kendi evin barkın olsun diye mi ?
Ara anlat durumu ailene konuşsunlar eşinle.
Bu kv yi hiç iyi niyetli görmedim ben.
Ayrıca git iş yerinde depresyona gir ama kaynana derdi çekme hiç olmazsa iş yerinde sigortan maaşın yatar beleşe hizmetçilik yapmazsın.
Ayrıca da eşin madem bi evi geçindiremeyecekmiş ne halt etmeye evlenmiş ?

Canim kabullenmek degil kabullenmis olsam buraya konu acmam. Sadece kafam allak bullak. Ben zaten agresif bir insan degilim. Oldukca naifim esime konuyu acinca hemen sinirleniyor. Takmis ev almaya illa ev alcam orda oturursak alabilirime bunu da kafasina kaynanam sokuyor. Benim annem 20 sene kirada oturdu bu kotu birsey degil ama onlara gore kira cope gidiyor sanki evde oturmuyoruz hayrina kira veriyormusuz gibi esimi tatli tatli dolduruyor ama Ben agzimi acinca esim hemen kalkiyor konusmuyor
E bu kafayla depresyonlar dan depresyon beğen o zaman.İstediği kadar bağırsın seni sindirmeye çalışıyor ama asla sinme.
Şimdi ağzını açmazsan boşanmak için mahkemelerde açmak zorunda kalırsın.

Evet canim ayni eve cikinca esim maddi yonden Cok rahat edecegiz diyor araba icin kayinvalidemler kredi cekip tamamlayacakmis. Esime ise girsem ev aliriz diyorum 2 maas cocukta olursa ev almak cok zor ama ayni evde olursak herseyimiz olur diyor. Cok moralim bozuk uyku uyuyamiyorum

Size tavsiyem asla ve asla. Ben k.validemle ayni evde degilim ama yurume mesafesindeyim. Inanin bu durumda bile zor ki haftada 2 kez bikac saat gorusuyoruz. Birde ayni evde, gece birlikte gunduz birlikte hayal bile edemedim. Esiniz acaba sizin ailenizle o sartlarda kalabilecekmiki size emrivaki yapiyor. Ayrica koltuk almaya para yok ama arabaya para var o da ayri bir konu. Ne olursa olsun hicbir k.valide gelini kendi kizi gibi sevmez gelinde k.valideyi kendi annesi gibi sevmez. Bence isi girin ve esinize acikca istemediginizi soyleyin

Asla kabul etme canım. Hemen çalışmaya başla kv. Le yaşamaktansa. Şimdiden belli zaten olacaklar. (Azıcık aşım ağrısız başım ) derler

Kv ile oturmadigim halde yeni evliyken bi kac gun bizde kalmıştı yeni evlilik hali gece banyoya girmiştim
Eve hergelen tanıdığına bunlar bizden utanmadan gece banyo yapıyorlar demişti yerin dibine girmiştim :olamaz:
Bide beraber oturdugumuzu hiiiic düşünemiyorum :işsiz:
Allah korusun hic de tavsiye etmem :KK12:

Aynı evde okursanız hiç bir şeyiniz olmaz...en başta huzurunuz olmaz...sonunda da SİZ olmazsınız.

Her şey işin kılıfı.. Git en ağır şartları olan bir iş bile olsa çalış. Yoksa hayatın onların gölgesinde geçer artık. Yattığın, kalktığın afedersin tuvalette yaptığın bile onlardan sorulur. Bir ay mecburiyetten yaşadım, aynı ev de değil altlı üstü, yeme içme birdi. Ne çektiğimi ben bilirim ama kv Kp kötü olduğu için değil. Tam tersi yediğim önümde yemediğim arkamdadır, kv kendini öldürür sevdiğim yemeği yapmak için. Ama olmuyor işte yatma kalkma saatini kahvaltını akşam yemeğini hep onlara uydurmak zorundasın. Bir sabah geç kalksan senden önce kahvaltı ettilerse halt etmiş çocuk gibi suçlu gibi hissediyorsun kendini. Ayrıca cinsel hayatı aynı evde yaşayanlar nasıl yaşıyorlar bilmiyorum ama ben cidden rahat edemiyorum alt kata bile banyo sesi gidiyor diye

Kv ile oturmadigim halde yeni evliyken bi kac gun bizde kalmıştı yeni evlilik hali gece banyoya girmiştim
Eve hergelen tanıdığına bunlar bizden utanmadan gece banyo yapıyorlar demişti yerin dibine girmiştim :olamaz:
Bide beraber oturdugumuzu hiiiic düşünemiyorum :işsiz:
Allah korusun hic de tavsiye etmem :KK12:
:skandal:

Siz ne yaptınız? Ayrılacak mısınız?
Evet kuzum bi aile dostuyla gorustum simdi konusmaya cagirdilar ortak bi yol bulucaz olmadi anlasamadik yapcak bisey yok ben omur boyu cekemem ne annesini ne onu daha yasim kac cok buyuk hata yaptim tabikide hicbisey eskisi gibi olmaz ama yinede bi geri donusu var benim,kazandigim tek sey oglum oldu iyikide oldu annelik duygusunu ogrendim eger olurda bosanirsak herseyin daha guzel olucagina inaniyorum

Benim eltim de duble evde oturdu kv ile...
Dışarı çıkmayı bırak kocasıyla birlikte annesinin evine gezmeye gidiyor diye söylendiğine şahit oldum...
Bu gariban eltim ev işleri, gelen gide hizmet etmenin yanında kp in sondasını değişiyordu kv nin midesi bulanıyor diye...
Dayanamadı ayrı ev istedi kabul etmediler kız sinir krizleri geçirdi...kocasına biz bunu çıldırttık diyemediler oğlum bu deliymiş at bunu annesinin evine diye doldurup kızcağızı gönderdiler 1 yılda...
Kabul etme konu sahibi evlilikte taviz verilmeyecek bir noktadasın.
Bu iş düzelen kadarda sakın çocuk yapma körün emi güzel kardeşim.

Back
X