Kaynanaa derdi

kaynananız ile ne yapmak istiyorsanız tercih size ait olmalı.

1. yetişkin olduğunu düşünürseniz; ilgi açlığı ve evlat sevdası var. hatta her ortamda yıldız olma sevdası bile var. hep ve tek ilgilenen kişi olmak istiyor. sevilmemekle alakalı bir hikayesi ve tetikleyicisi olabilir bence. ne kadar uzak , o kadar iyi.

2.ergen olduğunu düşünürseniz ; eşiniz ile ve diğer kardeşleri ile sırayla sürekli meşgul edin. her gün birilerinin planı olsun ve mutlu edilsin ergen kişi.
büyüyünce geçmeyecek bir ergenlik.

hayatta bir amacı yok maalesef. elindekilere sarıyor ama başka meşguliyetler bulsa etrafı rahatlar..

Kendinize ayrı konu açın başka birinin konusuna yazmayın arada kaynar kimse görmez.Bu hikayede en çok ezilen sen olacaksın çünkü kocan senden yana gibi dursa da anası küser diye aklı gidiyor.Ya net olup sınır çizeceksin ya da kv nin parmağında oynattığı biri olacaksın ...Böyle bir düzene çocuk getirme hevesine ve cesaretine bir şey diyemiyorum

benimde problemlerim var kaynana görümceyle ve sizin yazdıklarınız 5 katı falan bir kere yanlış yaptılsr hepsini sildim numaraları bile yok, ama sizin bu denli kafaya takma sebebiniz sevilmek istiyorsunuz deger görmek karşınızıdaki insanları nasıl konumlandırdıysanız kafanızda mesafe falanda koyamamışsınız hala aramadı sormadı ay napcan ya mesafe koyun annenle ikiniz.

Hiç aramadı sormadı yapmadım.
Onlar kudurdu mesele çıkarttı
Zaten çok mıç mıç değildik .
Ama yeteri kadar bi görüşme iyi olurdu.
Ben kendim için değil yuvamın huzuru eşimin huzuru için düşünüyorum yoksa tek bir insan olsam zaten siler geçerdim bunlarınn hepsini

Ya mesafeli davrandı e biz de çok sramadık gerektiği kadar şimdi ilgi bekler oldu o kavga çıkardı. Hem ilgisiz hem kırılıyor amaaa

Ya görmüyor musunuz kabga çıkarıyor ben çok ilgilendim mi sizce ? Ya da ailem düpün daveti filan söz konusu. Sadece.

benim kocamda ailesine çok düşkün aileside eşime aynı şekilde, oda çok üzüldü böyle problemler oldugunda arada kaldıgı zamanlar oldu 8 aylık evliyken kavga ettik kayınvalidemle izin zamanı onun evinde, neler yaşandı neler hepsinde çok üzüldü ama geçti gitti o üzülmesin diyede kendi gururumu kimseye ezdirmem evinde mutlu mesut annesiylede görüşüyor telefonda izinde eşlikte ediyorum 2 gün yeter.

Siz ilgileniyor musunuz eve geliyor mu ? Mesela. Torunlarını görüyor mu ?

Siz ilgileniyor musunuz eve geliyor mu ? Mesela. Torunlarını görüyor mu ?
1.5 yıldır evliyiz henüz çocugumuz yok evlendikten 2 ay sonra geldi bu denli kötü degildi aramız ama aşırı mesafeli davrandım keza oda zaten gün boyu kızıyla konuştu sonrasında ben dedikodumu yaptıgını duydum iyice mesafe koydum, izinlerde gidiyoruz 2 gün kalıyoruz yine mesafeliyim lafımı dek getirmiyorum çok fazla bir kaç kere eşimi aramış ulaşamamış beni aradı bende açmayınca umudu kesti. görümcemle balayı zamanında zaten bırakmıştım konuşmayı eşime gelecek olursak birşey demiyor mu en başlarda pek kabullenemedi kendisine artık ayrışması gerektigini,ailenin babasının o olmadığını, bağımlı gibi davranmaması gerektiğini anlattım psikolojimi bozduklarını söyledim ki bozdular yeme bozukluğum yeniden başladı düzeltmek icin 3 senemi vermiştim ve oda kabul etti

Mesafeli olun olsun bitsin.Ben de sizin gibi kendimi kabul ettirmeye cok calistim lohusaligimda herkes lohusa oldu ben idare eden taraf oldum yeri geldi esime yansitmadim ama sonra bir kirilma noktasi oldu o noktada degistim.5 yıldır esimle aile hayatimiz bile mükemmellesti ondan önce annen sunu dedi e sen de sunu demissin vs birbirimizi yerdik simdi daha ben agzimi acmadan bir olay olacak olsa esim engelliyor annesini susturuyor.Eskiden ben kendimi savunayim derken hep haksiz cikardim öyle bir tahrik ederdi ki beni sonra aglayiverirdi siz iyi olun ben baska bir sey istemem yalandan ayilma bayilma ee insan annesi gözünün önünde bayilinca da haliyle annesine bakar.Taktiğini cözdüm tahrik mi ediyor yüzüne manasizca bir gülüş atıp bu konu seninle tartisamam bu sekilde düsünüyorum herkesin fikri kendine ben eve geciyorum hoscakal diyip kalkiyorum colugu cocugu toparlayip zaten mümkün oldugu kadar gitmiyorum da. Bu asamaya gelene kadar kirk firin ekmek yedim ama kolay olmadi tahriklerine oyunlarina gelmemek.Önce kendinizi önemseyin ki baskalari da sizi saymayi bilsin.Baskalarina paspas olursaniz baskalari üzerinize basmaktan asla cekinmez hayatta bir durusunuz olsun.Kendinizi zorla sevdiremezsiniz sevmediler mi mesafe koyun laf mi soylediler lafinizi esirgemeyin gelmiyor mu zorla gel demeyin.Ailenizi de uyarin cocuklarini üzen biri neden düğün cemiyetlerine gelsin mesela dünür diye anlasmak zorundalar mi ?

Ya ben hiç gitmek bile istemiyorum
Torun olsa göstermemek
Ve hastalansa dahi gitmemek istiyorum
Anladınız mı ?
Bunu yapabilir miyim bilmiyorum.
midem bulandı resmen benim.

Gerçekten bu kaynanaları çok takıyorsunuz kafaya.Değmez ,ne kendinizi ne ailenizi ne eşinizi üzdüğünüze değmez.Zamanla yaş aldıkça anlayıp ne gerek varmış diyeceksiniz de olan geçip giden ömre olacak.

Tamam napayım
Torunu olcak
Hastalancak yine diyelim
Ölecek bile napayım ?

Tamam napayım
Torunu olcak
Hastalancak yine diyelim
Ölecek bile napayım ?
torunu görüntü arama ile görebilir. oğlu direkt görüştürebilir ya da siz de mecburen eşlik edebilirsiniz. hastalık vb. durumlarda her kardeş sıraya girmeli. tek kişiye yazık olmamalı bence.

siz kendinize odaklanın. bir insan kendi istemeden değişmeyecek ama siz etkilenmemeye çalışın. o kim ki. diğer insanlardan biri sadece. bir gün iyi olursa siz de iyi olursunuz. hal böyle iken minimum konuşma ve minimum görüşme ile bir deneyin ve annesi yüzünden eşinizle aranızı bozmayın sakın. yuvanız mutlu ve huzurlu olsun

Ya bu kadın beni iki yıldır aramayan bi kadın
Torunuyla görüştürmek istemiyorum beni saymayan torun yüzü göremez
Hastalandığında ciddi bi şeyse belki giderim
Ki hastalağıyla ilgili bile yalan söyleyen sonra hasta değilim diyen biri
Başka yok.
Bayramda gitmem
Aramam da hiç telefonla işim olmaz

siz nasıl isterseniz

Siz cok fenasiniz zaten anlattiklariniz oyle basit olaylar ki icimden hep bu kadar ufak seyler boyle byumez diyordum ki su yaziya denk geldim. 1.5 yilda ne oldu da once gorumce simdi kaynana kadin zaten size gelmiyor gitmiyor sizi cagirmiyor kisaca mesafeyi koymus onu bile ince ince delip sinsi sinsi resmen kadinin altini oyuyorsunuz. Tek laf size yeter sizin kari kocaliginiz biter ama onlarin ana ogullugu devam eder. Ve su an ne yapiyorsaniz kendiize. Hic gitsin gelsin istemiyorum diyorsun zaten gelmiyormus daha ne istiyorsun ölsün mü ?

hakim olmadıgın konulara burnunu sokma bence, ha soktun durduk yere insanlar mesafe koymaz dügün öncesi zehir edilmiştir dügünü zehir edilmiştir, dügün sonrası zehir edilmiştir ki bunlar tekrarı gelmeyecek şeyler asla affetmeyeceğim. 3 yıl sevgili kaldıgı adamla tek bir kere kavga etmeyen kadın onlar yüzünden 3 4 kere şiddetli kavga etmiştir, ve o aldıgı gelinin annesinede saygısızlıl yapıp şekerini yükseltmiştir kimse durduk yere mesafe koymaz evet istemiyorum görüşmek beni sevmeyen deger vermeyen insanları çevremde istemiyorum hep böyleydim herkesi tek yanlışında sildim. çok meraklıysa dedigin gibi ogluyla istedigi kadar konuşsun. iyi ki fenayım o zaman yoksa daha neler yaparlardı bana birde 7/24 saat anne kız dedikodumu yapıyor bunları kocası için sineye çeken saftır kendine saygısı yoktur.

`