Tabi ki öylesiniz. Bi aile dostumdan örnek vereyim o zaman küçüktüm ortaokul 6. sınıftaydım muhtemelen. Kadın ve adam öğretmen hatta kadın köydeki bi okulda müdürlük yapmaya başlamıştı adamın da ailesi özellikle annesi tövbe estağfirullah düşman başına denilecek tipten hepsi de. Nedense hep erkek tarafı sülük gibi yapışır ve fesat olur ben hep buna şahit oldum

Bir gün tartışma çıktı aralarında kadın dedi ki '' sen bana terbiyesizlik yapamazsın benimde gücüm, maaşım var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür hiç kimsete ihtiyacım yok bunu sakın unutma, ben burada hizmetçi değilim ikimizde çalışıyoruz bi iş yapılıyorsa sende destek olacaksın kendine gel '' dedi etkilendim valla heyt be dedim

Tabi konu hem ev işi hem annesiydi karışıktı biraz. Annesini de her zaman kabul etmiyordu onunda tartışması olmuştu aile dostumuz olduğu için çok şeye şahit olurduk

Ben bugün müsait değilim her zaman kabulde edemem dedi. Ne kadar kızsa da sinirlense de bi şey diyemiyordu adam. Kadın haklı çünkü. Burada kendini ezdirmemen, net olman, ona özgüvenini ve gücünü göstermen de önemli. Ama tabi maddi açıdan yani mesleğinin de olması büyük katkı sağlıyor erkekler genelde bunu koz olarak kullanıyor ben olmasam geçinemez boşanamazda ailesi kabul etmez gibi. Bu sayfada nelerini okuduk maalesef.