Kaynanalar ve sevgili oğulları

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Mrb kızlar şimdi ben bugün kadın cinayetlerini okudum izledim sonuç ağladım sadece...

Bilmiyorum asla yadırgamak istemem ama şimdi sizinle bir şey konuşacam kaynanamin bazi hareketlerini anlatacağım sizde de varmı böylesi dersiniz..

Bunu neden mi söylüyorum hani bu katil olan adamlar varya bazıları bu geri kafalı anneler yüzünden kızlarına gelince her şey farkli gelinlere gelince çok çok farklı...

Şimdi benim kaynanami söyleyeyim size bir kac örnekten

"Ben yeni evliydim eşim ilk gerdek gecesinde bana çok kötü davrandı haliyle iş olmadi istemedim bi kaç gün olmadi yani sonra aradan uzun bir zaman geçti eşim bir gün bir masal anlattı bana gerçekmiş yani diye(

Hikaye söyle >>>iki kardeş varmış bi tanesinin karısı kocasına çok saygısızmis yemek yapmaz ev temizlemezmis diğer kardeşin karısıda kocası eve geldimi asker olurmuş bi gün diğer kardesi gitmiş abisinin yanına "ya abi sen ne yapıyonda karın senden cokk korkuyor abisidr demişki kardeşim ben ilk geceden dövmeye başladım ondan" <<<<

Kaynanamla yaşadığımız başka bir konuyu anlatayim size

>>>bir gün izine gittim turkiyeye eşimin amcaları davet etmişti o zamanlarda kızıma hamileyim cinsiyet belli olmustu" kız "biz amcalarin kapısının önüne geldik davet için kaynanam eşim ve ben kaynanamin eşime sözü söyle oldu"""ogul oğul amcan bir gelin getirmiş öyle çalışkan bir oğlan doğurdu şimdi ikinci oğlana hamile " Ben şok oldum kız getirmek tembellikmis kendisinin 4 kızı var bu arada...

Anlayacağınız hayatta demez oğlum böyle yap diye hikayeler uydurur bi yerinden anlatır ki sizde böyle yapın diye tabi oğullarıda artık tanıdı annesini şimdi kulak asmıyorlar...

Yemin ederim böyle anneler çocukları safsa katil olur saf değilse bizimkiler gibi dinlerler unuturlar...

dövdü mü yani ilk gece?

Ne güzel iyiki kızın var benim esim ve aileside kız isteyip duruyo 2 oğlum var 3 uncu yap kız olur diye kız kardeşim de aynı dertten muzdarip ilk gece yapamadı diye kocasından dayak yemiş kayınvalidesi tam bi şeytan cıktı zaten en son evine gitmesinde kızın üzerine saldırmış küfürler etmiş tabi bu arada benim annemde yanında yakını oldu diye ziyarete gitmişler kovmuş annemide oğluna boşanacaksın bundan demiş görümcesi mayası bozuk demiş iftira dahi atmış sebebide hizmet etmiyormuş günlük kendine gelmeliymiş bi kızın yani evlendikten sonra kaynanasının yaniymis çok sık anneme geliyomus 2 haftada bir anca gelir 4 aylık kızı var nasıl her işini yapabilir kocası koruyo diye kıskançlık yapiyo daha neler burda yazamıyorum bile rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin evlilik kolay kurulmuyo

Kadına şiddetin önünü yine bir kadın açıyorçok yazık. Eğitim ailede başlar, okulda devam eder. Bir anne nasıl böyle davranır aklım almıyor.
Canim ben bunu anladim benim annemde de var oğlan düşkünlüğü bizde şiddet içinde büyüdük ama hiç bir zaman annem kışkırtmadı oğullarını ve oğulları anneme çok düşünkundur annem ne dese yaparlar bundan eminim ama annem iyiye yönlendiriyor mesela dün abim bu öldürülen kadınla ilgili bir şey dedi " bunu kadına yapan ş... k...p... falan yani çok saydirdi kadınlar başımızın tacı ben karıma değer verdikçe anneme değer veriyorum diye düşünüyorum "dedi (ama kız kardeşleri bizler galiba kadın değiliz oda ayrı bi konu

Valla çoğunluk bu kaynanalar çünkü benim ablamda da vardı aynısından

Cahil insanla başa cikilmiyo kocayla iyi de olsa arasını bozuyo bi şekilde şimdi hala arayıp bosucaksin onu ben memnun değilim ondan diyormuş sütumu helal etmem diyormuş baska sehire aldi goturdu kocasi simdi uzaktalar

O hikayeyi evirip çevirip değiştirip anlatırlar yıllardır. Amaç gülmek mi ders vermek mi nedir hiç anlam veremiyorum. İkinci olarakta erkekler işine geleni tutar aklında uuguluyo işine gelmeyeni unutuyo. Kaynanalar zaten hep konuşur bosverin gitsin. Hikayeleride anlamazlıktan gelin

Cahil insanla başa cikilmiyo kocayla iyi de olsa arasını bozuyo bi şekilde şimdi hala arayıp bosucaksin onu ben memnun değilim ondan diyormuş sütumu helal etmem diyormuş baska sehire aldi goturdu kocasi simdi uzaktalar
Off ya cok üzüldüm şimdi sizde onunla kahrolmussunuzdur

Rabbim sen gör Al ahımızı başkada ne denilirr

Canım annem ile babam
Kız evlat öz evlat derler. Anne babaya en büyük destek yine kız evlattan geliyor. Ben cahilliklerine veriyorum...

Salak mı ya oturmuş kıssadan hisse anlatıyor, işi gücü yok galiba.

Kesinlikle evet aileyle alakalı Bi durum. Biz iki kız bir erkek kardeşiz. Annemle babamın bizi ayırdığını hatırlamam. Hatta babam hep derdi kızlar daha narin olur diye bizi daha çok kolları. Ama akdenizin bir ilçesine taşındık mesela. Bir gün kızkardeşimle gezerken yolda durdurdular. Senin neyin var dediler oğlan dedim hay maşallah dediler şaşırdım, kardeşime sordular iki kızım var dedi üzülme üzülme dediler. Halbuki biz hiç bunu görmedik tuhaf geldi. Evlat candır evlattır.bunu kadın kadına aşılarken bizim başka düşmana ihtiyacımız yokki. Kadının düşmanı yine kadındır ben bunu her zaman görüyorum ve yaşıyorum

Bu kız evlat erkek evlat ayrımından artık gına geldi. Ne hadsiz ne cahil insanlar. Kız evlat öz evlat ne ya. Oğlan ne ? Allah ıslah etsin böyle ana babayı. Böyleleri yüzünden kardeşi kardeşi kırdırdılar. Oğlan ağzıyla kuş tutsa yaranamadı. Kız hayırlı vefalı evlat oldu. Kıza verdiğiniz değerin 3 te 1 ini oğlana verseydin başının üstünde taşırdı. Yada kimisi oğlancı oluyor tamtersi kızı insan yerine koymuyor.umarım bizler böyle ebeveyn olmayız da dünyanın şu düzenini değiştiririz.

Canım annem ile babam
Kız evlat öz evlat derler. Anne babaya en büyük destek yine kız evlattan geliyor. Ben cahilliklerine veriyorum...

Sizin anneniz babanız da cahilmiş fakat. Ha oğlana değer vermiş kızı istememiş, ha kıza öz diyip oğlana değer vermemiş. Hiç fark yok. Ayrım ayrımdır.
Ne demek kız öz evlat. Benim oğlum var veridğim emek çöp o zaman. Böyle saçma sapan şeyleri bırakın artık ya.
Çocuğun kızı oğlanı olmaz, evlat evlattır.
Şu konularda kızları yüceltmek için oğlanları gömenlerde eskinin erkek analarından zerre farkı olmayan insanlardır.
Millet olarak sevmeyi bilmiyoruz asıl sorun bu. İlla bir kıyas yapıyoruz, illa severken birini yüceltip diğerini yere sokuyoruz. Bundan zaten böyle ya ortalık.
Biz evlatlarımızı kız yada oğlan olarak değil evlat olarak sevip değer vererek yetiştireceğiz, topluma insana değer vermeyi sevmeyi ailesinde görecek öğrenecek. Sevmeyi bilen insanlar zarar vermezler. Sevmeyi sahiplenme sanmayacaklar yani. Ne kız evladı oğlandan üstün göreceğiz be oğlanı kızdan. İnsan olarak görüp cinsiyetçi olmadan yetiştirebilmek lazım esasında

O hikayeyi bize de şöyle anlattılar hep;
Kedinin bacağını ilk geceden ayıracaksın ki itaat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…