Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar cahillik görmedimMrb kızlar şimdi ben bugün kadın cinayetlerini okudum izledim sonuç ağladım sadece...
Bilmiyorum asla yadırgamak istemem ama şimdi sizinle bir şey konuşacam kaynanamin bazi hareketlerini anlatacağım sizde de varmı böylesi dersiniz..
Bunu neden mi söylüyorum hani bu katil olan adamlar varya bazıları bu geri kafalı anneler yüzünden kızlarına gelince her şey farkli gelinlere gelince çok çok farklı...
Şimdi benim kaynanami söyleyeyim size bir kac örnekten
"Ben yeni evliydim eşim ilk gerdek gecesinde bana çok kötü davrandı haliyle iş olmadi istemedim bi kaç gün olmadi yani sonra aradan uzun bir zaman geçti eşim bir gün bir masal anlattı bana gerçekmiş yani diye(
Hikaye söyle >>>iki kardeş varmış bi tanesinin karısı kocasına çok saygısızmis yemek yapmaz ev temizlemezmis diğer kardeşin karısıda kocası eve geldimi asker olurmuş bi gün diğer kardesi gitmiş abisinin yanına "ya abi sen ne yapıyonda karın senden cokk korkuyor abisidr demişki kardeşim ben ilk geceden dövmeye başladım ondan" <<<<
Kaynanamla yaşadığımız başka bir konuyu anlatayim size
>>>bir gün izine gittim turkiyeye eşimin amcaları davet etmişti o zamanlarda kızıma hamileyim cinsiyet belli olmustu" kız "biz amcalarin kapısının önüne geldik davet için kaynanam eşim ve ben kaynanamin eşime sözü söyle oldu"""ogul oğul amcan bir gelin getirmiş öyle çalışkan bir oğlan doğurdu şimdi ikinci oğlana hamile "Ben şok oldum kız getirmek tembellikmis kendisinin 4 kızı var bu arada...
Anlayacağınız hayatta demez oğlum böyle yap diye hikayeler uydurur bi yerinden anlatır ki sizde böyle yapın diye tabi oğullarıda artık tanıdı annesini şimdi kulak asmıyorlar...
Yemin ederim böyle anneler çocukları safsa katil olur saf değilse bizimkiler gibi dinlerler unuturlar...
Valla o kadar dogru ki. Kaynanamda zamaninda kaynıma vuramadin mi bi karinin agzina demis. Bana agzini acip bisey diyemez diyemiyor da, sessiz olmayin pasif olmayin basta hersey kaynanalardan cikiyor.Mrb kızlar şimdi ben bugün kadın cinayetlerini okudum izledim sonuç ağladım sadece...
Bilmiyorum asla yadırgamak istemem ama şimdi sizinle bir şey konuşacam kaynanamin bazi hareketlerini anlatacağım sizde de varmı böylesi dersiniz..
Bunu neden mi söylüyorum hani bu katil olan adamlar varya bazıları bu geri kafalı anneler yüzünden kızlarına gelince her şey farkli gelinlere gelince çok çok farklı...
"Ben yeni evliydim eşim ilk gerdek gecesinde bana çok kötü davrandı haliyle iş olmadi istemedim bi kaç gün olmadi yani sonra aradan uzun bir zaman geçti eşim bir gün bir masal anlattı bana gerçekmiş yani diye(
Hikaye söyle >>>iki kardeş varmış bi tanesinin karısı kocasına çok saygısızmis yemek yapmaz ev temizlemezmis diğer kardeşin karısıda kocası eve geldimi asker olurmuş bi gün diğer kardesi gitmiş abisinin yanına "ya abi sen ne yapıyonda karın senden cokk korkuyor abisidr demişki kardeşim ben ilk geceden dövmeye başladım ondan" <<<<
>>>bir gün izine gittim turkiyeye eşimin amcaları davet etmişti o zamanlarda kızıma hamileyim cinsiyet belli olmustu" kız "biz amcalarin kapısının önüne geldik davet için kaynanam eşim ve ben kaynanamin eşime sözü söyle oldu"""ogul oğul amcan bir gelin getirmiş öyle çalışkan bir oğlan doğurdu şimdi ikinci oğlana hamile "Ben şok oldum kız getirmek tembellikmis kendisinin 4 kızı var bu arada...
Anlayacağınız hayatta demez oğlum böyle yap diye hikayeler uydurur bi yerinden anlatır ki sizde böyle yapın diye tabi oğullarıda artık tanıdı annesini şimdi kulak asmıyorlar...
Yemin ederim böyle anneler çocukları safsa katil olur saf değilse bizimkiler gibi dinlerler unuturlar...
Ogulcu kadinlardan nefret ediyorum. Kaynanamda ayni. Esimin yedigi her halti marifetmis gibi gururlanip yok saymasina deli oluyorum bigun yüzüne patladim benim senin oglundan gorduklerimi birgun kizinda yasarsa beni ogun anlayacaksin diye. Allah buyukMrb kızlar şimdi ben bugün kadın cinayetlerini okudum izledim sonuç ağladım sadece...
güzel yorumlamıssın bacım... benimde bir arkadaşım bu duruma düştü, iki aile yani kaynana ve kızın annesi saç başa kavga ettiler yemin ederım şuan mahkemelikler anlatsam şoke olursunMrb kızlar şimdi ben bugün kadın cinayetlerini okudum izledim sonuç ağladım sadece...
anlst cnm ne konuda kavga ettilergüzel yorumlamıssın bacım... benimde bir arkadaşım bu duruma düştü, iki aile yani kaynana ve kızın annesi saç başa kavga ettiler yemin ederım şuan mahkemelikler anlatsam şoke olursun
Çok uzun bir konu özelden yazayım istersen ama bacım şöle diyim özet nişan alışverişinde mağazada başlıyor tartışma sonu apartmanda bıldıgın bırbıne gırıyorlar şuan mahkemelıkler 4. duruşma yapıldıanlst cnm ne konuda kavga ettiler
Büyük konusmuyorum ama sizin gibi dusunuyorum bndeHerhangi siddet haberine karsi erkek hazmedemez erkek duramaz hakli vs gibi yorumlara kizdigimda ah senin oglun olsun da anlarsin diyen tanidiklar vardi oglum var ileride nasip olursa gelinim de olacak dusunuyorum da benim oglum karisina kotu davransa ben kendimden tiksinirim nasil buyutmusum ben bu cocugu diye bu insanlar nasil erkek cocuklarini maganda yetistirmekden mutluluk duyar yahu nasil kafa nasil hastalikli ruhlar
Özelden yaz cnm bnde gecende cok kötü kavga ettim sanirim tasti cünküÇok uzun bir konu özelden yazayım istersen ama bacım şöle diyim özet nişan alışverişinde mağazada başlıyor tartışma sonu apartmanda bıldıgın bırbıne gırıyorlar şuan mahkemelıkler 4. duruşma yapıldı
size cok hak veriyorum yani erkek diye diye erkekligi bi halt sandilar malesef kizlar daha dogmadan karalanmis bi durumdaHerkes söylediği herşeyde haklı. Kadın haklarını savunmayan kadınlara çok kızıyorum.
Ama ben bir de madalyonun öbür yüzünü göstermek istiyorum.
Peki erkekler. Ne oldu acaba bu Kadınlar erkek çocuğunun daha kıymetli olduğunu düşünmeye başladı. Erkekler onlara ne yaptı. Özellikle son binyıllarda erkek şiddeti ve aşağılaması o kadar arttı öyle noktalara geldi ki o ortamda büyüyen küçücük zavallı bir kız çocuğu büyüyünce bu kadınlara dönüşüyor. Toplum. Ev . Bunlar erkekleri etkiliyor. Peki Kadınlar. Onlar insan değil mi. Onların psikolojisi. Onlar etkilenmiyor mu.
Farkında olmadan yeni bir kadın düşmanı davranışa kapıyı açıyoruz. Erkek şiddet uyguluyor. Etrafta suçlayacak kadın arıyoruz. Böylelikle erkek kendini kurtarıyor. Zaten en başından beri herşey ataerkil sistem yüzünden olmadı mı.
Herkes kendi işlediği suçtan sorumludur. Bir erkek suç işliyorsa sorumlu odur. Bunu özellikle erkek çocuklarına anlatmak çok önemli. Etrafta suçlayacak eş anne kızkardeş elde her ne varsa suçlayacak kadın aramaktan vazgeçsinler. Deniliyor ki
Ama erkekler yanlış yetiştirildi. Evet biliyorum kadınlarda insan. Onlar da yanlış yetiştirildi.
Onun dışında kadın hakları birinci olarak Kadınların sorumluluğunda. Bunun farkındayım. Çok çok büyük mücadele gerektiriyor. Her alanda evde , iş yaşamında, sanat dünyasında , Bilim dünyasında her yerde kadınlarla ilgili yalan bilgiler dolanıyor. Yalanlar gerçek olmuş. Yanlışlar doğru olmuş. Bu mücadele de kadınlardan engel görmek en çok can yakan kısım. En çok öfkelendiren. Bu kadınlara karşı çok büyük öfkem olduğunu söylemem lazım.
Yorumlarda oğlunu düzgün yetiştirEn anneler olduğu çok belli. Oğullarını doğru yetiştiren tüm annelere teşekkür ediyorum. İnsanlığın geleceği için çok büyük bir hizmet veriyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum.