İnanmıyorsanız yapacak bisey yok bacimbacım o nasıl hata 4 defa mı 5 defa mı aynısını yazmışsın
EttisiEttim ettim ettim ettim diye bin kere yanlış yazdığınız şey de eltim mi?
85Kaç yaşında evlendiniz
Sizin amacınız birinin kusurlarıyla insanları proveke etmek mi yoksa yardımcı olmak mı Başkasının mutsuzluğuyla mutlu olmak mibacım o nasıl hata 4 defa mı 5 defa mı aynısını yazmışsın
O kelime provoke. Ve anlamı sizin düşündüğünüz gibi gömmek değil kışkırtmak. Haberiniz olsunSizin amacınız birinin kusurlarıyla insanları proveke etmek mi yoksa yardımcı olmak mı Başkasının mutsuzluğuyla mutlu olmak mi
Ya siz.Ben sıkıntı içindeyim siz güvensizlik...Lütfen Yardim diyorum yanlış yazdım af diliyorum ve sizin devamli yazdıklarınız ..İnanmıyorsanız sizin biteceğini bisey..Ama şuan ben gerçekten sıkıntı yaşıyorum ve fikir vermenizi bekliyorumDalga mı geçiyorsunuz acep
Bu cabaniza Teşekkür ederim anlamını ve yazıminj biliyorum tel hızlı yazarken harf hataları oluyorO kelime provoke. Ve anlamı sizin düşündüğünüz gibi gömmek değil kışkırtmak. Haberiniz olsun
Evde huzursuzluk çıkardığında bastırmaya çalışın. Kibar ama sert bir tavırla. Her türlü evinize gelecek gibi.
Bu arada elti olacak o :)
Kusura bakmayın düzeltmeden duramayacağım.
Devir kötüleşiyor, erkenden yapayım demiş, 5 sene sonra da evlenmiş olmalı sjsjsjsh12 yıldır evlisin ve çocugun üniversite sınavına mı hazırlanıyor ?
Gerçekten inanamiyorum
Konunuz inandırıcılık oluşturmazsa niye kafa yoralım? Kaç yaşında kadınsınız. Arayip söyleyin gelme diye. Niye konu açıyorsunuz ki?Sizin amacınız birinin kusurlarıyla insanları proveke etmek mi yoksa yardımcı olmak mı Başkasının mutsuzluğuyla mutlu olmak mi
Peki niyetiniz fikir değil anlaşildıEttisiAttaaa gibi
Hanımefendi 85 yaşında evlendim diyosunuz. 21 yıllık evliyim diyosunuz. Yahu siz iyi misinizYa siz.Ben sıkıntı içindeyim siz güvensizlik...Lütfen Yardim diyorum yanlış yazdım af diliyorum ve sizin devamli yazdıklarınız ..İnanmıyorsanız sizin biteceğini bisey..Ama şuan ben gerçekten sıkıntı yaşıyorum ve fikir vermenizi bekliyorum
Peki niyetiniz fikir değil anlaşildEttisiAttaaa gibi
Peki inanmıyorsanız güven problemi zor çozulurKonunuz inandırıcılık oluşturmazsa niye kafa yoralım? Kaç yaşında kadınsınız. Arayip söyleyin gelme diye. Niye konu açıyorsunuz ki?
Siz yardım değil de çapraz sorgunuza yönelik yazdimHanımefendi 85 yaşında evlendim diyosunuz. 21 yıllık evliyim diyosunuz. Yahu siz iyi misiniz
Ee siz benimle dalga geçerken ben sizi niye ciddiye alayım pekiSiz yardım değil de çapraz sorgunuza yönelik yazdim
Ee siz benimle dalga geçerken ben sizi niye ciddiye alayım peki
Buraya yazarken defalarca yazım hatasıyla yansıttığınız siniri kocanıza kaynananızada lafla sözle yansıtmanızı tavsiye ediyorumPeki niyetiniz fikir değil anlaşildı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?