Kaynanam aylarca kalmaya geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizle konuşup annesinin gelip aylarca kalmasını istemediğinizi söyleyeceksiniz. Kabul etmeyeceksiniz. Bir iki hafta kalır gider ayrı ama aylarca kalması için bir sebep yok. Bunun karşısında duramıyor musunuz? Çok istiyorsa kendi gidip anasıyla yaşasın.

Amacım niye sizi üzmek ya da mutsuzluğunuzla mutlu olmak olsun ayol ?
konuya gelince de arayıp gelmeyin diyeceksiniz.
Eşinize de diyeceksiniz ama laftan anlamıyorsa gitmekle tehdit edeceksiniz başka yolu yok ki

Çok zor biliyorum bende öyleyim biraz ama artık sesinizi çıkarın susmak yerine gerekirse çirkinleşin çocuğun ünv gidecek 18 yaşında olması gerekiyor oda bi söz hakkıdır eşinizle oturup konuşun zaten çalışan bi bayansınız eşinizin eline bakmıyorsunuz korkacak bişeyiniz yoktur gerekirse boşanmakla tehdit edin annesini ailesini çok seviyorsa ev tutup onlarla yaşasın kimse kusura bakmasın.

Çok teşekkür ederim

Ya yanlış yazdığını anlayabilirsiniz kadın zor durumda bunları düzelteceğinize yardımcı olsanız
Öneride bulunan arkadaşlar olmuş,söyleyeceklerim farklı şeyler değil.Anlam karmaşası çok fazla.Yanlış yazdığını da hiçç anlamamıştım çok iyi oldu yorumunuz. Teşekkür ederim.

Öneride bulunan arkadaşlar olmuş,söyleyeceklerim farklı şeyler değil.Anlam karmaşası çok fazla.Yanlış yazdığını da hiçç anlamamıştım çok iyi oldu yorumunuz. Teşekkür ederim.
Siz neyin peşindesiniz Hsyattaki kusur ve mutsuzluklarinizi burada bu şekilde yardım isteyen insanlardan çıkartıp alay konusunun mu

Bravo size nasılda cevap yazmışsınız yeteneğinize söylenecek bir cumle bulamiyorum

Siz neyin peşindesiniz Hsyattaki kusur ve mutsuzluklarinizi burada bu şekilde yardım isteyen insanlardan çıkartıp alay konusunun mu
Ablacım sen neyin peşindesin?Bu kadar sinirleneceğin ne yazmış olabilirim?Arkadaşlar gereken önerilerde bulunmuşlar,tiye almak maksatlı 85 yazan sen değil misin?E ben de tiye almak maksatlı yorum yaptım.

85 diyen ben değilim,bir tarafımdan element uydurmadım yani.Sakin biraz...

Kendi kendinize kusmekle,sessiz kalmakla bu sorun çözülmez.Adama göre iki küsüp,bir kızıp bakmaya devam ediyorsunuz Adam azıcık sesini yükseltse pısıp kalıyorsunuz O yüzden adamın umrunda değil.Anasına baktiriyor abisine yaranmak aileden daha önemli.

Anlayamadıgina şaşırdım dogrusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…