- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
Konunuz inandırıcılık oluşturmazsa niye kafa yoralım? Kaç yaşında kadınsınız. Arayip söyleyin gelme diye. Niye konu açıyorsunuz ki?
EvetEttim ettim ettim ettim diye bin kere yanlış yazdığınız şey de eltim mi?
Tamam kafa yormayın ama lütfen böyle davranmayin
Bide şey 85 yaşında evlenmiş12 yıllık evlilik ve üniversiteye hazırlanan 17 yaşında bir çocuk
Beynim yandı.
Ya yanlış yazdığını anlayabilirsiniz kadın zor durumda bunları düzelteceğinize yardımcı olsanızBide şey 85 yaşında evlenmiş
Çok teşekkür ederimÇok zor biliyorum bende öyleyim biraz ama artık sesinizi çıkarın susmak yerine gerekirse çirkinleşin çocuğun ünv gidecek 18 yaşında olması gerekiyor oda bi söz hakkıdır eşinizle oturup konuşun zaten çalışan bi bayansınız eşinizin eline bakmıyorsunuz korkacak bişeyiniz yoktur gerekirse boşanmakla tehdit edin annesini ailesini çok seviyorsa ev tutup onlarla yaşasın kimse kusura bakmasın.
Öneride bulunan arkadaşlar olmuş,söyleyeceklerim farklı şeyler değil.Anlam karmaşası çok fazla.Yanlış yazdığını da hiçç anlamamıştım çok iyi oldu yorumunuz. Teşekkür ederim.Ya yanlış yazdığını anlayabilirsiniz kadın zor durumda bunları düzelteceğinize yardımcı olsanız
Tebrikler12 yıllık evlilik ve üniversiteye hazırlanan 17 yaşında bir çocuk
Beynim yandı.
Ne demek ben teşekkür ederim.Öneride bulunan arkadaşlar olmuş,söyleyeceklerim farklı şeyler değil.Anlam karmaşası çok fazla.Yanlış yazdığını da hiçç anlamamıştım çok iyi oldu yorumunuz. Teşekkür ederim.
Siz neyin peşindesiniz Hsyattaki kusur ve mutsuzluklarinizi burada bu şekilde yardım isteyen insanlardan çıkartıp alay konusunun muÖneride bulunan arkadaşlar olmuş,söyleyeceklerim farklı şeyler değil.Anlam karmaşası çok fazla.Yanlış yazdığını da hiçç anlamamıştım çok iyi oldu yorumunuz. Teşekkür ederim.
Bravo size nasılda cevap yazmışsınız yeteneğinize söylenecek bir cumle bulamiyorumÖneride bulunan arkadaşlar olmuş,söyleyeceklerim farklı şeyler değil.Anlam karmaşası çok fazla.Yanlış yazdığını da hiçç anlamamıştım çok iyi oldu yorumunuz. Teşekkür ederim.
Ablacım sen neyin peşindesin?Bu kadar sinirleneceğin ne yazmış olabilirim?Arkadaşlar gereken önerilerde bulunmuşlar,tiye almak maksatlı 85 yazan sen değil misin?E ben de tiye almak maksatlı yorum yaptım.Siz neyin peşindesiniz Hsyattaki kusur ve mutsuzluklarinizi burada bu şekilde yardım isteyen insanlardan çıkartıp alay konusunun mu
Şu an n'oluyor tam olarak? Sıkıntınız ne benimle anlamadım.Bravo size nasılda cevap yazmışsınız yeteneğinize söylenecek bir cumle bulamiyorum
4-5 defa “ettim” yazdıysa onu da yazar.bacım o nasıl hata 4 defa mı 5 defa mı aynısını yazmışsın
Anlayamadıgina şaşırdım dogrusuAblacım sen neyin peşindesin?Bu kadar sinirleneceğin ne yazmış olabilirim?Arkadaşlar gereken önerilerde bulunmuşlar,tiye almak maksatlı 85 yazan sen değil misin?E ben de tiye almak maksatlı yorum yaptım.
85 diyen ben değilim,bir tarafımdan element uydurmadım yani.Sakin biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?