Kaynanam aylarca kalmaya geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlayamadıgina şaşırdım dogrusu
Ben size hiç şaşırmadım ne derseniz de şaşırmam şu üsluptan sonra. Evinize gelip aylarca kalan ben değilim,susan arkanızda durmayan ben değilim. Hayatınızdaki sorunların sebebi hiç değilim. Yavaş...

Hersey cok açik Anlayamadiysan tavsiyem:Soran kişiye cevabımı oku uzunca da bir düşün o zaman ne diyeyim ...

Siz biraz düşünün öyle yazın o zaman
Ayyh bayılazamm. Hanımefendi kaç kişi beni değil "sizi" uyardı okey?Anlam karmaşasına sebep olan ifadeleriniz var.Siz kendiniz takılmak,tiye almak maksatlı 85 dediniz bunada okey?

Ben kime neyi neden yazdığımı biliyorum,müsterih olun. Siz kendinize dikkat edin kâfi.

Bu kadar sene nasil sesiniz cikmadi anlamiyorum. Tamam annedir ama sirf sıkılıyor diye 6 ay kalmak nedir. Esi hayatda galiba birde. Hani kendiniz icin sesiniz cikmiyor, cocuklar icin bari ciksin. Evinizde neden söz hakkiniz yok. 21 sene olmus yani

Estafurullah ne affı.

siz insanlara kusura bakmayın aceleden yazdım diyeceğinize saldırmayın yeter.

iyi günler
Ilk yorumda HemenYazdim dikkatinize kaçmış sanırım verdiğim cevaplara da defalarca yazdım ama bunu göremeyip te sadece kusurlarini mi gordunuz bana yapilan itham ve saldirilari gormeyip sadece benim uzerimden mi yola ciktinizBence saldırıya geçen sizsiniz

Hanım efendi ben tüm yorumları okumak zorunda değilim ki

siz konunuzu düzenleseydiniz keşke bu kadar insanın beynini yakıp birde haklı gibi saldırmak zorunda kalmazdınız.

sizi ikaz eden arkadaşlar demekki ben gibi tüm diğer yorumları okumamış.

tamam siz haklısınız amma uzattınız.

başka konunuz olursa okumadan , düzenlemeden gönder tuşuna basmayınız

Arkadaşım çok karışık yazmışsınız, anladığım kadarıyla yorum yapiyim açık açık istemiyorum diyeceksiniz , bunun başka bir çözümü yok ki
Kimse size burda başka tavsiye veremez , net olun , eşinize söyleyin açık açık bir daha gelirse ben giderim sen bakarsın anana diyin , çocuğumuz sınava hazırlanıyor, anan daha mı kıymetli evladimizdan diyin , yani bir babanın önceliği çocukları olmalı, anası danasi vs değil
Eltileriniz n asıl becermisse sizde yapın

Yazdığım cevapları okuyup biraz da düşününce bulabilir misiniz
85 diye siz yazmadınız mı? Ne bu saldırı,sinir?
İkidir düşün düşün deyip duruyorsunuz,neyi düşüneceğim yahu?Düşünüp yazarım,size de tavsiye ediyorum yazdıktan sonra düşünmeyin.

Saldırmayı bırakın rica ediyorum konunuzla ilgilenin,fazla uzattınız.

Amacım niye sizi üzmek ya da mutsuzluğunuzla mutlu olmak olsun ayol ?
konuya gelince de arayıp gelmeyin diyeceksiniz.
Eşinize de diyeceksiniz ama laftan anlamıyorsa gitmekle tehdit edeceksiniz başka yolu yok ki

Kayinpederim vefat etti

Değil mi

Şu an n'oluyor tam olarak? Sıkıntınız ne benimle anlamadım.

Estafurullah ne affı.

siz insanlara kusura bakmayın aceleden yazdım diyeceğinize saldırmayın yeter.

iyi günler

Bizim mantıklı cevap vermemiz için yazının doğru yazılması lazım.

Okumadan göndermesin yazısını bir zahmet.
Siz de bi zahmet böyle onyargıyla yorumlar yazmayin

Sinirlenmeye başlıyorum ama artık,durup durup yorum yazıyorsunuz. Kendinize gelin. Yazmayın bana bir şey,ay yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…