Siz biraz düşünün öyle yazın o zamanŞu an n'oluyor tam olarak? Sıkıntınız ne benimle anlamadım.
Anlayamadıgina şaşırdım dogrusu
Ya yanlış yazdığını anlayabilirsiniz kadın zor durumda bunları düzelteceğinize yardımcı olsanız
Hersey cok açik Anlayamadiysan tavsiyem:Soran kişiye cevabımı oku uzunca da bir düşün o zaman ne diyeyim ...Ablacım sen neyin peşindesin?Bu kadar sinirleneceğin ne yazmış olabilirim?Arkadaşlar gereken önerilerde bulunmuşlar,tiye almak maksatlı 85 yazan sen değil misin?E ben de tiye almak maksatlı yorum yaptım.
85 diyen ben değilim,bir tarafımdan element uydurmadım yani.Sakin biraz...
Ayyh bayılazamm. Hanımefendi kaç kişi beni değil "sizi" uyardı okey?Anlam karmaşasına sebep olan ifadeleriniz var.Siz kendiniz takılmak,tiye almak maksatlı 85 dediniz bunada okey?Siz biraz düşünün öyle yazın o zaman
Peki affedin ve empati kurunBizim mantıklı cevap vermemiz için yazının doğru yazılması lazım.
Okumadan göndermesin yazısını bir zahmet.
Ay beni bi sallllHersey cok açik Anlayamadiysan tavsiyem:Soran kişiye cevabımı oku uzunca da bir düşün o zaman ne diyeyim ...
Peki affedin ve empati kurun
Yazdığım cevapları okuyup biraz da düşününce bulabilir misinizŞu an n'oluyor tam olarak? Sıkıntınız ne benimle anlamadım.
Ilk yorumda HemenYazdim dikkatinize kaçmış sanırım verdiğim cevaplara da defalarca yazdım ama bunu göremeyip te sadece kusurlarini mi gordunuz bana yapilan itham ve saldirilari gormeyip sadece benim uzerimden mi yola ciktinizBence saldırıya geçen sizsinizEstafurullah ne affı.
siz insanlara kusura bakmayın aceleden yazdım diyeceğinize saldırmayın yeter.
iyi günler
Hanım efendi ben tüm yorumları okumak zorunda değilim kiIlk yorumda HemenYazdim dikkatinize kaçmış sanırım verdiğim cevaplara da defalarca yazdım ama bunu göremeyip te sadece kusurlarini mi gordunuz bana yapilan itham ve saldirilari gormeyip sadece benim uzerimden mi yola ciktinizBence saldırıya geçen sizsiniz
Yazdığım cevapları okuyup biraz da düşününce bulabilir misiniz
Amacım niye sizi üzmek ya da mutsuzluğunuzla mutlu olmak olsun ayol ?
konuya gelince de arayıp gelmeyin diyeceksiniz.
Eşinize de diyeceksiniz ama laftan anlamıyorsa gitmekle tehdit edeceksiniz başka yolu yok ki
Kayinpederim vefat ettiBu kadar sene nasil sesiniz cikmadi anlamiyorum. Tamam annedir ama sirf sıkılıyor diye 6 ay kalmak nedir. Esi hayatda galiba birde. Hani kendiniz icin sesiniz cikmiyor, cocuklar icin bari ciksin. Evinizde neden söz hakkiniz yok. 21 sene olmus yani
Değil mi85 diye siz yazmadınız mı? Ne bu saldırı,sinir?
İkidir düşün düşün deyip duruyorsunuz,neyi düşüneceğim yahu?Düşünüp yazarım,size de tavsiye ediyorum yazdıktan sonra düşünmeyin.
Saldırmayı bırakın rica ediyorum konunuzla ilgilenin,fazla uzattınız.
85 diye siz yazmadınız mı? Ne bu saldırı,sinir?
İkidir düşün düşün deyip duruyorsunuz,neyi düşüneceğim yahu?Düşünüp yazarım,size de tavsiye ediyorum yazdıktan sonra düşünmeyin.
Saldırmayı bırakın rica ediyorum konunuzla ilgilenin,fazla uzattınız.
Şu an n'oluyor tam olarak? Sıkıntınız ne benimle anlamadım.
Estafurullah ne affı.
siz insanlara kusura bakmayın aceleden yazdım diyeceğinize saldırmayın yeter.
iyi günler
Siz de bi zahmet böyle onyargıyla yorumlar yazmayinBizim mantıklı cevap vermemiz için yazının doğru yazılması lazım.
Okumadan göndermesin yazısını bir zahmet.
Hanım efendi ben tüm yorumları okumak zorunda değilim ki
siz konunuzu düzenleseydiniz keşke bu kadar insanın beynini yakıp birde haklı gibi saldırmak zorunda kalmazdınız.
sizi ikaz eden arkadaşlar demekki ben gibi tüm diğer yorumları okumamış.
tamam siz haklısınız amma uzattınız.
başka konunuz olursa okumadan , düzenlemeden gönder tuşuna basmayınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?