Aynen öyleArayıp gelme demen dışında ne tavsiye verelimki eşin anlayışsız her şekilde kavga çıkaracak kayınvaliden anlayışsız her şekilde gelmeye çalışacak yani hem huzurum olsun hem gelmemesinin bir yolunu bulayım dersen bir ihtimal kayınvaliden üniversite sınavına girecek bu sene gelme demeni anlayışla karşılar - ki hiç sanmıyorum
Kendisi köyde kaliyo ve köy geneli yaşlı kışın cocuklarina gelip geçiriyorlar yazın köylerine dönüyorlarNeden kendi evinde oturmuyor da borcam gibi geziyor?
Kendisi köyde kaliyo ve köy geneli yaşlı kışın cocuklarina gelip geçiriyorlar yazın köylerine dönüyorlar
21 yıllık evliymisÇalışan biriymişsiniz merak ediyorum mail hazırlarken veya telefonda görüşürken de böyle özensiz mi kullanıyorsunuz Türkçemizi?
Ettim ettim, bir anda konu atlaması falan.
12 yıllık evliyseniz çocuğunuz en fazla 11 yaşındadır 11 yaşında nasıl üniversiteye hazırlansın?
Çalışan biriymişsiniz merak ediyorum mail hazırlarken veya telefonda görüşürken de böyle özensiz mi kullanıyorsunuz Türkçemizi?
Ettim ettim, bir anda konu atlaması falan.
12 yıllık evliyseniz çocuğunuz en fazla 11 yaşındadır 11 yaşında nasıl üniversiteye hazırlansın?
Çünkü inandırıcı değilsiniz. 5 sefer yazılan şey yazım hatası değildirYa siz.Ben sıkıntı içindeyim siz güvensizlik...Lütfen Yardim diyorum yanlış yazdım af diliyorum ve sizin devamli yazdıklarınız ..İnanmıyorsanız sizin biteceğini bisey..Ama şuan ben gerçekten sıkıntı yaşıyorum ve fikir vermenizi bekliyorum
Çünkü inandırıcı değilsiniz. 5 sefer yazılan şey yazım hatası değildir
Canım ablacım boşver sen yazılanları şimdi derdini daha açık yazabilirsin istersen. Kaç yaşında evlendiğini eşinin sana karşı nasıl olduğunu vesaire yazabilirsin. Daha sakin olalım burda herkes birbirine yardımcı olmak için var. Sakin olmak en güzeliTamam haklısiniz afedersiniz.Çok utandim Turkcemizi yanlış kullandım affola,ama lütfen böyle bu şekilde yazmayın.Yanlis yazsam da anlasiliyor sıkıntım.Benim konumdan çok kusurlarima mi takıldiniz.Ayrica Turkceyi iyi kullanmamaktan beni eleştirirken siz de yukarıda birçok yazım yanlışı yapmışsınız.Bu konuda eleştiri yaparken keşke yaptığınız yazım noktalama işaretlerine dikkat etseydiniz...
Canım Allah razı olsun. 19 yaşında evlendim.Canım ablacım boşver sen yazılanları şimdi derdini daha açık yazabilirsin istersen. Kaç yaşında evlendiğini eşinin sana karşı nasıl olduğunu vesaire yazabilirsin. Daha sakin olalım burda herkes birbirine yardımcı olmak için var. Sakin olmak en güzeli
Eşim benim ve çocuklarım haricinde ailCanım ablacım boşver sen yazılanları şimdi derdini daha açık yazabilirsin istersen. Kaç yaşında evlendiğini eşinin sana karşı nasıl olduğunu vesaire yazabilirsin. Daha sakin olalım burda herkes birbirine yardımcı olmak için var. Sakin olmak en güzeli
85 yaş olarak saka amaçli yazdim soran kisiye cevap amaçlıCanım ablacım boşver sen yazılanları şimdi derdini daha açık yazabilirsin istersen. Kaç yaşında evlendiğini eşinin sana karşı nasıl olduğunu vesaire yazabilirsin. Daha sakin olalım burda herkes birbirine yardımcı olmak için var. Sakin olmak en güzeli
Ayrıca artik benim konum amacından saptı.Konumdan çok benim yazım kusurlarima onyargili biçimde yaklaşıldıEşim benim ve çocuklarım haricinde ail
85 yaş olarak saka amaçli yazdim soran kisiye cevap amaçlı
Herseyi enince ayrıntısına kadar incelemis bir kişi kaç yaşında evlendiğini de bilir. Fikir vermekten çok kusurlarına alayci üslupla yaklaşmış bir kişi için yazdim
Çok güzeldi yorumunuz.İstemsizce aklıma geldi.Neden kendi evinde oturmuyor da borcam gibi geziyor?
Eşim benim ve çocuklarım haricinde ail
Herseyi enince ayrıntısına kadar incelemis bir kişi kaç yaşında evlendiğini de bilir. Fikir vermekten çok kusurlarına alayci üslupla yaklaşmış bir kişi için yazdim
Eşim benim ve çocuklarım haricinde ail
teşekkürCanım ablacım boşver sen yazılanları şimdi derdini daha açık yazabilirsin istersen. Kaç yaşında evlendiğini eşinin sana karşı nasıl olduğunu vesaire yazabilirsin. Daha sakin olalım burda herkes birbirine yardımcı olmak için var. Sakin olmak en güzeli
Onu da cok kez denedim.Daha önce başka bir konu için aradığımda anlamamış gibi yapıp telefonu kapatip tekrar aradigimda da acmadı.Cok iyi anladıgi halde inadına geldi.Şimdi siz kayinvalidenizi arayıp anne bizim çocuk sınava hazırlanıyor, sen sınavdan sonra gel istediğin kadar kal, şimdi gelsen rahat edemezsin desen size ne der? Ben olsam şuan gelmesine asla müsaade etmem. Uzaktan bir aile büyüğü gelince evde hergün misafir oluyor. Görmeye gelenler, yemekli misafirler... Çocuk nasıl ders çalışsın o ortamda. Bence işi kayinvalideyle konuşarak çözmeye çalışın.
Şaka gibi gerçekten. Siz bir şekilde idare edersiniz ama cocugunuz için zor. Hergün gidip kütüphanede çalışsın dersine. Benim öğrencilik hayatım kalabalık bir evde misafir ağırlamakla geçti. O yüzden sinir oluyorum böyle konulara.teşekkür
Onu da cok kez denedim.Daha önce başka bir konu için aradığımda anlamamış gibi yapıp telefonu kapatip tekrar aradigimda da acmadı.Cok iyi anladıgi halde inadına geldi.
Hanımefendi yazınız baştan sona hata dolu. Sizi okuyan insanlara saygınız olsun sizin de yazarken.
Kayınvalidenizin aylarca gelip kalmasını da çözecek olan kişi kocanız, evimi yönetiyor dediğiniz eltiniz değil. Kocanız dimdik dursa siz dimdik dursanız kimse kimsenin evini yönetemez. Onlarda kalsın diyerek sizin eltinizden ne farkınız kalmış oluyor?
Yukarıdaki yorum banaÇok güzeldi yorumunuz.İstemsizce aklıma geldi.
Konu sahibi hakikaten çok sinirlisiniz.Eşinizle konuştunuz mu bu konuyu?Gerekirse kayınvalidenize de aktarın.Ama sakin eltime gidin gibi bir yorum yapmayın.Üniversite sınavını bahane edin.
Eki Görüntüle 3209376
Teşekkür ederim artık konum amacından saptı keskin onyargili yorumlara cevap yazmaktan durumumu tam olarak izah bile edemedim durumumu artik anlatmak istemiyorum.Fakat tabiki telefon etmek aklima geldi ama kusurlu yazima cok sert bir tepki aldigim icin daha anlatamadığım çok şeyi yazamadım.Bu yüzden artık konumu kapatmak istiyorum. Bu yuzden yorumlariniza cevap yazamayacağım.Şunu da demek isterim ki ,çevreme anlatamadim cunku onlarin cok baska problemleri vardi.Bunun için buraya yazmak istedim yazarken de çok üzgündum.O telas ve gerginlikle bircok seyi hatali yazmısim artik affedin lutfenÇok güzeldi yorumunuz.İstemsizce aklıma geldi.
Konu sahibi hakikaten çok sinirlisiniz.Eşinizle konuştunuz mu bu konuyu?Gerekirse kayınvalidenize de aktarın.Ama sakin eltime gidin gibi bir yorum yapmayın.Üniversite sınavını bahane edin.
Eki Görüntüle 3209376
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?