Kaynanam aylarca kalmaya geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle

Kendisi köyde kaliyo ve köy geneli yaşlı kışın cocuklarina gelip geçiriyorlar yazın köylerine dönüyorlar

Köyde tek yaşıyorsa biraz anlarım ama kayınpeder hayattaysa gene tuhaf. Benim eşimin ailesi kışın çok sert geçtiği bir köyde yaşıyorlar. Kış gelince odun alınıyor, evleri bizden sıcak. Biz burada fatura fazla gelecek diye minimumda açıp battaniyeyle oturuyoruz :)

Çalışan biriymişsiniz merak ediyorum mail hazırlarken veya telefonda görüşürken de böyle özensiz mi kullanıyorsunuz Türkçemizi?

Ettim ettim, bir anda konu atlaması falan.
12 yıllık evliyseniz çocuğunuz en fazla 11 yaşındadır 11 yaşında nasıl üniversiteye hazırlansın?

Bütün yorumları okudum siz açıklama yapmak yerine insanlara cevap vermeyi tercih etmişsiniz. Yanlışlıkla 85 yazdım doğrusu şu deseniz mesela bitecek gibi sorun.
Sorununuza gelince 21 yıllık evlilik hayatınızda eşinizin rahatsız olduğunuzu anlamaması çok kötü. İyi bir dille istemediğinizi söyleyin bu saatten sonra kaybedecek birşey yok hayır diyebilirsiniz

21 yıllık evliymis

Çünkü inandırıcı değilsiniz. 5 sefer yazılan şey yazım hatası değildir

Tamam haklısiniz afedersiniz.Çok utandim Turkcemizi yanlış kullandım affola,ama lütfen böyle bu şekilde yazmayın.Yanlis yazsam da anlasiliyor sıkıntım.Benim konumdan çok kusurlarima mi takıldiniz.Ayrica Turkceyi iyi kullanmamaktan beni eleştirirken siz de yukarıda birçok yazım yanlışı yapmışsınız.Bu konuda eleştiri yaparken keşke yaptığınız yazım noktalama işaretlerine dikkat etseydiniz...

Canım ablacım boşver sen yazılanları şimdi derdini daha açık yazabilirsin istersen. Kaç yaşında evlendiğini eşinin sana karşı nasıl olduğunu vesaire yazabilirsin. Daha sakin olalım burda herkes birbirine yardımcı olmak için var. Sakin olmak en güzeli

Canım Allah razı olsun. 19 yaşında evlendim.

Eşim benim ve çocuklarım haricinde ail
85 yaş olarak saka amaçli yazdim soran kisiye cevap amaçlı
Herseyi enince ayrıntısına kadar incelemis bir kişi kaç yaşında evlendiğini de bilir. Fikir vermekten çok kusurlarına alayci üslupla yaklaşmış bir kişi için yazdim

Ayrıca artik benim konum amacından saptı.Konumdan çok benim yazım kusurlarima onyargili biçimde yaklaşıldı
Artık cevap yazmayacağım. Yaklasiminiza teşekkür ederim.Ve yazan tüm kisilere teşekkür ediyorum. DİLİYORUM Kİ HERKESİN HAYATI KENDİ NİYETLERI VE İÇ DÜNYALARI GİBİ OLSUN.

Şimdi siz kayinvalidenizi arayıp anne bizim çocuk sınava hazırlanıyor, sen sınavdan sonra gel istediğin kadar kal, şimdi gelsen rahat edemezsin desen size ne der? Ben olsam şuan gelmesine asla müsaade etmem. Uzaktan bir aile büyüğü gelince evde hergün misafir oluyor. Görmeye gelenler, yemekli misafirler... Çocuk nasıl ders çalışsın o ortamda. Bence işi kayinvalideyle konuşarak çözmeye çalışın.

Neden kendi evinde oturmuyor da borcam gibi geziyor?
Çok güzeldi yorumunuz.İstemsizce aklıma geldi.
Konu sahibi hakikaten çok sinirlisiniz.Eşinizle konuştunuz mu bu konuyu?Gerekirse kayınvalidenize de aktarın.Ama sakin eltime gidin gibi bir yorum yapmayın.Üniversite sınavını bahane edin.

teşekkür
Onu da cok kez denedim.Daha önce başka bir konu için aradığımda anlamamış gibi yapıp telefonu kapatip tekrar aradigimda da acmadı.Cok iyi anladıgi halde inadına geldi.

teşekkür

Onu da cok kez denedim.Daha önce başka bir konu için aradığımda anlamamış gibi yapıp telefonu kapatip tekrar aradigimda da acmadı.Cok iyi anladıgi halde inadına geldi.
Şaka gibi gerçekten. Siz bir şekilde idare edersiniz ama cocugunuz için zor. Hergün gidip kütüphanede çalışsın dersine. Benim öğrencilik hayatım kalabalık bir evde misafir ağırlamakla geçti. O yüzden sinir oluyorum böyle konulara.

Yukarıdaki yorum bana
Teşekkür ederim artık konum amacından saptı keskin onyargili yorumlara cevap yazmaktan durumumu tam olarak izah bile edemedim durumumu artik anlatmak istemiyorum.Fakat tabiki telefon etmek aklima geldi ama kusurlu yazima cok sert bir tepki aldigim icin daha anlatamadığım çok şeyi yazamadım.Bu yüzden artık konumu kapatmak istiyorum. Bu yuzden yorumlariniza cevap yazamayacağım.Şunu da demek isterim ki ,çevreme anlatamadim cunku onlarin cok baska problemleri vardi.Bunun için buraya yazmak istedim yazarken de çok üzgündum.O telas ve gerginlikle bircok seyi hatali yazmısim artik affedin lutfen..Fakat bu onyargili yaklaşım benim yazdığım sıkintımdan daha ciddi olarak beni üzdü.Anlamadan hakkimda bu kadar net karar verilip yazılanlar karşısında daha fazla sıkıntıya düştüm.Samimi olarak söylemek isterim ki hiçbir kotu niyet ya da baska bir niyetle yazmadım.Boyle hakkimda söyleneler karşısında çok üzüldüm.Boylesi bir insan da degilim.Artik buraya asla sıkıntılarımı yazıp danışmamaya karar verdim.
Tüm yazanlara tekrar teşekkür edip, tekrar demek istiyorum ki :Herkesin hayatı kendi iç dünyaları ve niyetleri gibi olsun...
Hoşçakalin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…