- 13 Ağustos 2022
- 8.822
- 4.471
- 123
- 32
Bu laf bana mı ? Sen önce haddini bil babama dil uzatma.Oturdu da ne oldu?Dert sahibi olmuş anneniz.Keşke hiç kabul etmeseymiş öyle bir adamı?
Keşke eşinize de babanıza küfürler,hakaretler ettiğinde cevap verseydiniz.Koca tatlı ama değil mi?Bu laf bana mı ? Sen önce haddini bil babama dil uzatma.
Eşim babama hakaret ve küfür etmedi.Allah var.Sadece saygısızlık etti.Daha sonra baban haklı dedi.Ozur dilemedi.Ne savunurum ne yere gömerim.Keşke eşinize de babanıza küfürler,hakaretler ettiğinde cevap verseydiniz.
WhatsApp kayıtları var elimde.Ekran görüntüsü alıp dava acicam.Esimin nikaha ikna etmesi mesela.Hakaret küfür şiddet tehditleri.Sizce tek celsede bisanirmiyiz?
Eşim babama hakaret ve küfür etmedi.Allah var.Sadece saygısızlık etti.Daha sonra baban haklı dedi.Ozur dilemedi.Ne savunurum ne yere gömerim.
Annesi babama düşman etti eşimi.
Etmişler işte.Ailenize hakaret edilmiş.Neyi savunuyorsanız hala?Barıştığınıza göre umursamamışsınız hakaretleri.Ozellikle annesinin yaptıkları olmuş anneme laf etmesi.Erken ölümünden babamla beni suçlaması.Babama yüzsüz bana yüzsüz diyerek hakaret etmesi
Kv kişisi hakaret etti.Etmişler işte.Ailenize hakaret edilmiş.Neyi savunuyorsanız hala?Barıştığınıza göre umursamamışsınız hakaretleri.
Bizdede böyle bı sorun vardı üç eltiyiz benim beraber ve her sene gelir birinin evinde 6-7,ay kalırdı artık kimse katlanamadigi için herkesde bir ay kaliyo ve mecburen kızlarına da gidiyor biz çareyi böyle bulduk benim büyük eltimin evi küçük ve nüfus olarak çok kişiler ama beni hiç ilgilendirmez nasıl baktığı ben bakiyosam mecbur oda bakacak onunda kaynanası benim evim onun evinin iki katı ama hiç önemli değil herkes ayı gelinci aliyo bakalım seneye istemiyorm ben kaynananamin kendisinede dedim ama benim kaynanam edepsiz bı insana hiç soylenmiye ek şeylerin hepsini dedi ve katlanamiyorum artik
2 ettiniz! de çalışmıyor diye kayınvalidenizin onlarda kalması gerektiğine siz mi karar vereceksiniz???2 ettim de evde çalışmıyor evleri çok müsait 1 çocukları var.
Hanımefendi yazınız baştan sona hata dolu. Sizi okuyan insanlara saygınız olsun sizin de yazarken.Siz neyin peşindesiniz Hsyattaki kusur ve mutsuzluklarinizi burada bu şekilde yardım isteyen insanlardan çıkartıp alay konusunun mu
Eltilerinizin kayınlarının aklına girdiği gibi siz de girseydiniz keşke.Direkt söyleyin eşinize rahatsız olduğunuzu.Yani kocanıza tavır alamıyorsunuz buradaki üyelere saldırıyorsunuz.Kayınlarınızı da takdir
TeşekkürlerAbla bazı kelimeleri doğru yazmamissin ben anladım eşin pasif kalıyordur evinde küçüğüyse benim annem 28 sene babannemle oturdu.O ev hanimiydi.Sen işine git gel.Kisaca evde olduğun vakit goreceksin.Birde rahatsız olduğunu evdeki tavırlarınla.belli et.
TeşekkürlerBizdede böyle bı sorun vardı üç eltiyiz benim beraber ve her sene gelir birinin evinde 6-7,ay kalırdı artık kimse katlanamadigi için herkesde bir ay kaliyo ve mecburen kızlarına da gidiyor biz çareyi böyle bulduk benim büyük eltimin evi küçük ve nüfus olarak çok kişiler ama beni hiç ilgilendirmez nasıl baktığı ben bakiyosam mecbur oda bakacak onunda kaynanası benim evim onun evinin iki katı ama hiç önemli değil herkes ayı gelinci aliyo bakalım seneye istemiyorm ben kaynananamin kendisinede dedim ama benim kaynanam edepsiz bı insana hiç soylenmiye ek şeylerin hepsini dedi ve katlanamiyorum artik
TeşekkürlerHanımefendi yazınız baştan sona hata dolu. Sizi okuyan insanlara saygınız olsun sizin de yazarken.
Kayınvalidenizin aylarca gelip kalmasını da çözecek olan kişi kocanız, evimi yönetiyor dediğiniz eltiniz değil. Kocanız dimdik dursa siz dimdik dursanız kimse kimsenin evini yönetemez. Onlarda kalsın diyerek sizin eltinizden ne farkınız kalmış oluyor?
AminAllah kurtarsın.
Aynen...insan yeri geliyor öz annesiyle aynı evde yaşayamıyor sırf evlendiğin adamın annesi diye aylarca çekmek düpedüz zulüm. misafirliğin de bir sınırı olur bu kaynana hiç mi demiyor kendimden bu kadar nefret ettirmeyeyim diye??
EvetEttim ettim ettim ettim diye bin kere yanlış yazdığınız şey de eltim mi?
Ne farkeder?Babanıza hakaret edilmedi mi?Eşiniz hala annesinin eteklerinden çıkmıyor.Biliyor,susuyor işte.Siz babanıza da güvenmeyin.Annenize 28 yıl kendi annesini baktırmış.Sizin kayınvalide ile aynı evde yaşamasına ses çıkarmaz.Aynı zihniyet.Fark yok ki babanızla eşiniz arasında.Babanız karısına acımamış,size mi acıyacak?O yüzden sabret diyip duruyor.Kv kişisi hakaret etti.
TeşekkürlerEşinizle konuşup annesinin gelip aylarca kalmasını istemediğinizi söyleyeceksiniz. Kabul etmeyeceksiniz. Bir iki hafta kalır gider ayrı ama aylarca kalması için bir sebep yok. Bunun karşısında duramıyor musunuz? Çok istiyorsa kendi gidip anasıyla yaşasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?