Kaynanam aylarca kalmaya geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
WhatsApp kayıtları var elimde.Ekran görüntüsü alıp dava acicam.Esimin nikaha ikna etmesi mesela.Hakaret küfür şiddet tehditleri.Sizce tek celsede bisanirmiyiz?

Eşim babama hakaret ve küfür etmedi.Allah var.Sadece saygısızlık etti.Daha sonra baban haklı dedi.Ozur dilemedi.Ne savunurum ne yere gömerim.
Annesi babama düşman etti eşimi.
Ozellikle annesinin yaptıkları olmuş anneme laf etmesi.Erken ölümünden babamla beni suçlaması.Babama yüzsüz bana yüzsüz diyerek hakaret etmesi
Etmişler işte.Ailenize hakaret edilmiş.Neyi savunuyorsanız hala?Barıştığınıza göre umursamamışsınız hakaretleri.

O kadar çok yazım yanlışı ve mantık hataları ile yazmışsınız ki arkadaşlar sadece emin olmak için sormuşlar bence.
Benimde aklıma ilk gelen 12 yıllık evlilikte çocuk nasıl üniversiteye hazırlanıyor oldu..
Defalarca kez ettim ettim yazmışsınız hadi bir kere yanlış yazdınız diğerleri nedir?
anlatım bozukluklarını saymıyorum bile..
E tabii ki insanlar soracak sizde güzel bir şekilde cevap verseniz bu kadar tartışmaya girmenize gerek kalmazdı.
Konunuza gelecek olursak 21 yıllık evlilikte çözemediğiniz sorunu şimdi çözeceğinize inanıyor musunuz?
Bugüne kadar bir duruş sergileyememişsiniz kusura bakmayın ama kaç yaşına gelmişsiniz hala kv. diyorsunuz ben evliliğimin ilk başlarında bile bu durumda değildim ne demek aylarca kalmak falan..ayrıca benim evime kimse karışamaz.
Sizde izin vermeyin arayın gelme çocuğun sınavı var ev müsait değil ayrıca her geldiğinde sorun çıkarıyorsun çocukların kafasını bulandırma diyeceksiniz bu kadar.

Bizdede böyle bı sorun vardı üç eltiyiz benim beraber ve her sene gelir birinin evinde 6-7,ay kalırdı artık kimse katlanamadigi için herkesde bir ay kaliyo ve mecburen kızlarına da gidiyor biz çareyi böyle bulduk benim büyük eltimin evi küçük ve nüfus olarak çok kişiler ama beni hiç ilgilendirmez nasıl baktığı ben bakiyosam mecbur oda bakacak onunda kaynanası benim evim onun evinin iki katı ama hiç önemli değil herkes ayı gelinci aliyo bakalım seneye istemiyorm ben kaynananamin kendisinede dedim ama benim kaynanam edepsiz bı insana hiç soylenmiye ek şeylerin hepsini dedi ve katlanamiyorum artik

Neden kendi evinde oturmuyor da borcam gibi geziyor?

Konunun çözümü çok basit ki arkadaşlarda yazmışlar zaten... elinizde ünv.sınavı gibi gerçek bir bahane varken bu kadar pasif kalıp burda insanlara carlamanız çok saçma... ki gerçekten çözüm odaklı mesajlara cevap vermeyip polemiğe girmeye çalışmıssınz. Bu kadar laf yetiştirebilen ve aynı zamanda çalışan bir kadının kendini eşine karşı bu kadar pasifize etmesini aklm almıyor malesef.

2 ettim de evde çalışmıyor evleri çok müsait 1 çocukları var.
2 ettiniz! de çalışmıyor diye kayınvalidenizin onlarda kalması gerektiğine siz mi karar vereceksiniz???
12 yıllık evliliğinizde çocuğunuz üniversite sınavına nasıl hazırlanıyor, sınıfları çok zeki olduğu için çifter çifter atlatarak mı geçirdiler? 22 yıl da 12 mi yazdınız???
Ettileriniz sizin evinizi siz ettilerinizin evini yönetmek istiyorsunuz benzer işler.

Siz neyin peşindesiniz Hsyattaki kusur ve mutsuzluklarinizi burada bu şekilde yardım isteyen insanlardan çıkartıp alay konusunun mu
Hanımefendi yazınız baştan sona hata dolu. Sizi okuyan insanlara saygınız olsun sizin de yazarken.
Kayınvalidenizin aylarca gelip kalmasını da çözecek olan kişi kocanız, evimi yönetiyor dediğiniz eltiniz değil. Kocanız dimdik dursa siz dimdik dursanız kimse kimsenin evini yönetemez. Onlarda kalsın diyerek sizin eltinizden ne farkınız kalmış oluyor?

Teşekkürler

Teşekkürler

Teşekkürler

Arayıp gelme demen dışında ne tavsiye verelimki eşin anlayışsız her şekilde kavga çıkaracak kayınvaliden anlayışsız her şekilde gelmeye çalışacak yani hem huzurum olsun hem gelmemesinin bir yolunu bulayım dersen bir ihtimal kayınvaliden üniversite sınavına girecek bu sene gelme demeni anlayışla karşılar - ki hiç sanmıyorum

Kv kişisi hakaret etti.
Ne farkeder?Babanıza hakaret edilmedi mi?Eşiniz hala annesinin eteklerinden çıkmıyor.Biliyor,susuyor işte.Siz babanıza da güvenmeyin.Annenize 28 yıl kendi annesini baktırmış.Sizin kayınvalide ile aynı evde yaşamasına ses çıkarmaz.Aynı zihniyet.Fark yok ki babanızla eşiniz arasında.Babanız karısına acımamış,size mi acıyacak?O yüzden sabret diyip duruyor.
Konu sahibi kayınvalidenize bakmak istemeyebilirsin bunu da söylersin.Ama eltilerinize karışamazsanız.Siz bakacaksınız diye herkes bakmak zorunda değil.Ayrıca bakmak nedir?Eli ayağı tutuyor,bakıma muhtaç değil ki kayınvalideniz.

Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…