Siz yazmışsınız cevap yazdım okadar Peki olamaz siz de yazmayın rica ediyorumSinirlenmeye başlıyorum ama artık,durup durup yorum yazıyorsunuz. Kendinize gelin. Yazmayın bana bir şey,ay yeter.
Bizim mantıklı cevap vermemiz için yazının doğru yazılması lazım.
Okumadan göndermesin yazısını bir zahmet.
Siz yazmışsınız cevap yazdım okadar Peki olamaz siz de yazmayın rica ediyorum
Ben de farkettim ama daha fazla ikili muhabbete girmemek için yazmadım, içimde kalacaktı iyi oldu yazdığınızYahu konu sahibi, burda sizin imla hatalarinizla alay eden (cok yasasinlar, cok guldum) kisilere laf yetistirmeye calisirken, konunuzun icerigine cevap verenlere tek yorum atmamissiniz. Dikkatinizi sadece alayci yorumlar mi cekiyor? Neden konunuza ciddiyetle cevap verenlere yazmiyorsunuz?
Neyse, evleneli 12 veya 21 sene olmus. Su zamana kadar hep bunu cekmeni cok sasirtici. Acik acik istemediginizi soyleyeceksiniz. 1-2 hafta belki ama aylarca olmaz, diyeceksiniz. Bunu diyecek kadar yurekli degilsenizde, cekmeye devam
Yazmayın artık şikayet edicemBen de farkettim ama daha fazla ikili muhabbete girmemek için yazmadım, içimde kalacaktı iyi oldu yazdığınız
12 yıl çeken bir 12 yıl daha çekerMerhaba
Kaynanam bende aylarca kalmaya geliyor.Hergeldiginde evde huzursuzluk çıkarıyor eşim devamlı arkamdan işaret edip annesinin gönlünü yapmaya çalışıyor ben de bunları görüp çok geriliyorum.Ben çalışıyorum evimde kalacağı yer yok 3 çocuğum var.Buyuk çocuğum üniversiteye hazırlanıyor.Kalacak çocuğu daha var ama ettim birleşimde büyük kaynimin aklına giriyor eşim de abisine hicbirsey diyemiyor 2 ettim de evde çalışmıyor evleri çok müsait 1 çocukları var.Gorumcem annesinin istemiyor.Ama benim de bu sene icin çok önemli çocuğum üniversiteye hazırlanıyor. Ve evdeki huzursuzlukran da çok etkilenecek.Ayrica eşim kaynanamin geleceğini bana söylemiyor aradan 2 hafta geçti halen söylemedi.Hep bu şekilde bana soylemez ben son anda öğrenirim.Esimin abisi ve gorumcem kv ye yakın oturuyor.Kv başka şehirde yaşıyor. Ve kv ile anlasanadigimi bildikleri halde yine de kv yi bana gelmesi e cok kalmadi için yalan dolanla bana yolluyorlar .kv iyi durumda olduğu halde sırf bakmamak için canı sıkilyormus diye yanlız kalmaktan diye eve hergun hizmetli geliyor 6 ya kadar kalıyor.Ev isi yemek yapıyor konuşuyor gidiyor.Ona takın oturan ettim bundan da rahatsız oluyor neymiş hafta sonu kocası 1 saat gidiyormuş Hasta olunca hastaneye götürüyorsun vs..12 yıldır evliyim bu ettim hep böyle tüm aileyi kaynimi doldurup yönetiyor bizim evi bile..Çünkü eşim abisinin sözünden çıkmıyor.Simdi kv gelecek diye tüm çocuklar huzursuz ben de oyle çocuklar benim uygunluğunun farkında farjettirmemeye çalışsam da ...Eşimin ailesi 12 yıldirbeni bitirdi artık sinirlerim kaldirmiyor12 yıldır cektiklerimi eşime anlattığımda hicbirseyi Kabul etmiyor beni suçluyor.Ne yapmalıyım lütfen acil yardim
Olabilir galiba12 yıl çeken bir 12 yıl daha çeker
Söyledikleri ve yaklaşımları insancıl olduğu için fikirlerini önemsiyorum onyargı ile yaklaşıp elestiri kendilerine dokununca agresiflesmiyorlar vs..Yahu konu sahibi, burda sizin imla hatalarinizla alay eden (cok yasasinlar, cok guldum) kisilere laf yetistirmeye calisirken, konunuzun icerigine cevap verenlere tek yorum atmamissiniz. Dikkatinizi sadece alayci yorumlar mi cekiyor? Neden konunuza ciddiyetle cevap verenlere yazmiyorsunuz?
Neyse, evleneli 12 veya 21 sene olmus. Su zamana kadar hep bunu cekmeni cok sasirtici. Acik acik istemediginizi soyleyeceksiniz. 1-2 hafta belki ama aylarca olmaz, diyeceksiniz. Bunu diyecek kadar yurekli degilsenizde, cekmeye devam
Size yazmıyorum,kaldı ki size yazdığım da da hakaret içeren hiçbir şey yokken bana sardınız. Öfkenizi sizi bu hale getirenlerden çıkarın rica ediyorum. Şikayet hakkı herkeste var tabi edebilirsiniz,alırım banımı otururum. Bununla tehdit edemezsiniz,komik.Yazmayın artık şikayet edicem
Bu da 58 demek oluyor galiba
Bu da
Hayır tabikiBu da 58 demek oluyor galiba
TesekkurlerKonu sahibi, kaç yıllık evlisiniz sesinizi çıkarma vaktiniz çoktan gelmiş bence. Kavga çıkaran babanne sessiz hiçbir şeye sesi çıkmayan anne benim hayatımı mahveden ikilidir. Lütfen siz çocuklarınıza bunu yapmayın. Gerekirse küs kalın ama birileri istemiyor diye sınav senesinde olan çocuğunuzu rahatsız etmeyin.
Sınav psikolojisi bambaşka çünkü en ufak tıkırtıya sinirim bozulup saatlerce ağladığımı bilirim.
Abla bazı kelimeleri doğru yazmamissin ben anladım eşin pasif kalıyordur evinde küçüğüyse benim annem 28 sene babannemle oturdu.O ev hanimiydi.Sen işine git gel.Kisaca evde olduğun vakit goreceksin.Birde rahatsız olduğunu evdeki tavırlarınla.belli et.Merhaba
Kaynanam bende aylarca kalmaya geliyor.Hergeldiginde evde huzursuzluk çıkarıyor eşim devamlı arkamdan işaret edip annesinin gönlünü yapmaya çalışıyor ben de bunları görüp çok geriliyorum.Ben çalışıyorum evimde kalacağı yer yok 3 çocuğum var.Buyuk çocuğum üniversiteye hazırlanıyor.Kalacak çocuğu daha var ama ettim birleşimde büyük kaynimin aklına giriyor eşim de abisine hicbirsey diyemiyor 2 ettim de evde çalışmıyor evleri çok müsait 1 çocukları var.Gorumcem annesinin istemiyor.Ama benim de bu sene icin çok önemli çocuğum üniversiteye hazırlanıyor. Ve evdeki huzursuzlukran da çok etkilenecek.Ayrica eşim kaynanamin geleceğini bana söylemiyor aradan 2 hafta geçti halen söylemedi.Hep bu şekilde bana soylemez ben son anda öğrenirim.Esimin abisi ve gorumcem kv ye yakın oturuyor.Kv başka şehirde yaşıyor. Ve kv ile anlasanadigimi bildikleri halde yine de kv yi bana gelmesi e cok kalmadi için yalan dolanla bana yolluyorlar .kv iyi durumda olduğu halde sırf bakmamak için canı sıkilyormus diye yanlız kalmaktan diye eve hergun hizmetli geliyor 6 ya kadar kalıyor.Ev isi yemek yapıyor konuşuyor gidiyor.Ona takın oturan ettim bundan da rahatsız oluyor neymiş hafta sonu kocası 1 saat gidiyormuş Hasta olunca hastaneye götürüyorsun vs..12 yıldır evliyim bu ettim hep böyle tüm aileyi kaynimi doldurup yönetiyor bizim evi bile..Çünkü eşim abisinin sözünden çıkmıyor.Simdi kv gelecek diye tüm çocuklar huzursuz ben de oyle çocuklar benim uygunluğunun farkında farjettirmemeye çalışsam da ...Eşimin ailesi 12 yıldirbeni bitirdi artık sinirlerim kaldirmiyor12 yıldır cektiklerimi eşime anlattığımda hicbirseyi Kabul etmiyor beni suçluyor.Ne yapmalıyım lütfen acil yardim
Oturdu da ne oldu?Dert sahibi olmuş anneniz.Keşke hiç kabul etmeseymiş öyle bir adamı?Abla bazı kelimeleri doğru yazmamissin ben anladım eşin pasif kalıyordur evinde küçüğüyse benim annem 28 sene babannemle oturdu.O ev hanimiydi.Sen işine git gel.Kisaca evde olduğun vakit goreceksin.Birde rahatsız olduğunu evdeki tavırlarınla.belli et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?