Kaynanam aylarca kalmaya geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizle halledemiyorsanız, arayın kayınvalidenizi söyleyin. Benim çocuğum bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyor, yatılı misafir kabul etmiyoruz. Sonra ister küssün ister alınsın. Kocanız da küsebilir. Sizin çocuklarınızın rahatı, huzuru ve geleceğinden önemli değil. Az cesur olun lütfen..
Bu söylediklerimi bizzat kendim yaptım. Ne eşim ne karşı taraf sesini bile çıkaramadı. Cesaret ve özgüven. Önce siz ve çocuklarınız. Unutmayın..

Yahu konu sahibi, burda sizin imla hatalarinizla alay eden (cok yasasinlar, cok guldum) kisilere laf yetistirmeye calisirken, konunuzun icerigine cevap verenlere tek yorum atmamissiniz. Dikkatinizi sadece alayci yorumlar mi cekiyor? Neden konunuza ciddiyetle cevap verenlere yazmiyorsunuz?

Neyse, evleneli 12 veya 21 sene olmus. Su zamana kadar hep bunu cekmeni cok sasirtici. Acik acik istemediginizi soyleyeceksiniz. 1-2 hafta belki ama aylarca olmaz, diyeceksiniz. Bunu diyecek kadar yurekli degilsenizde, cekmeye devam

off arayın kv nizi bu sene ettimlerde! kal oğlum üni ye hazırlanıyor önemli bir sene bizim için seni kabul edemeyeceğiz deyin.

Ben de farkettim ama daha fazla ikili muhabbete girmemek için yazmadım, içimde kalacaktı iyi oldu yazdığınız

12 yıl çeken bir 12 yıl daha çeker

Söyledikleri ve yaklaşımları insancıl olduğu için fikirlerini önemsiyorum onyargı ile yaklaşıp elestiri kendilerine dokununca agresiflesmiyorlar vs..

Yazmayın artık şikayet edicem
Size yazmıyorum,kaldı ki size yazdığım da da hakaret içeren hiçbir şey yokken bana sardınız. Öfkenizi sizi bu hale getirenlerden çıkarın rica ediyorum. Şikayet hakkı herkeste var tabi edebilirsiniz,alırım banımı otururum. Bununla tehdit edemezsiniz,komik.

İnsanların sabrını sınıyorsunuz resmen,sadece polemik çıksın diye uğraşıp konuyu kapatmak için size koyduğum ifadeye bile karşılık yazıyor, sataşmalarınıza cevap vermeyeni bir daha bir daha yorumluyor ressssmen tahrik ediyorsunuz.

Enerjinizi eş ailesine harcasaydınız kapıdan içeri giremezlerdi.

Konu sahibi, kaç yıllık evlisiniz sesinizi çıkarma vaktiniz çoktan gelmiş bence. Kavga çıkaran babanne sessiz hiçbir şeye sesi çıkmayan anne benim hayatımı mahveden ikilidir. Lütfen siz çocuklarınıza bunu yapmayın. Gerekirse küs kalın ama birileri istemiyor diye sınav senesinde olan çocuğunuzu rahatsız etmeyin.
Sınav psikolojisi bambaşka çünkü en ufak tıkırtıya sinirim bozulup saatlerce ağladığımı bilirim.

Tesekkurler

Eltilerinizin kayınlarının aklına girdiği gibi siz de girseydiniz keşke.Direkt söyleyin eşinize rahatsız olduğunuzu.Yani kocanıza tavır alamıyorsunuz buradaki üyelere saldırıyorsunuz.Kayınlarınızı da takdir ettim.Eşlerini ezdirmiyorlar.

Abla bazı kelimeleri doğru yazmamissin ben anladım eşin pasif kalıyordur evinde küçüğüyse benim annem 28 sene babannemle oturdu.O ev hanimiydi.Sen işine git gel.Kisaca evde olduğun vakit goreceksin.Birde rahatsız olduğunu evdeki tavırlarınla.belli et.

Oturdu da ne oldu?Dert sahibi olmuş anneniz.Keşke hiç kabul etmeseymiş öyle bir adamı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…