- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Kv bana yazdı bende 1 saat sonra falan cevap verdim, nişanlımın telefonu bozuk o da bana annesinin telefonuyla yazıyor. İşten gelmişti o da geldiğinde bana yazmak için annesinin telefonunu aldı telefon daha kv eline geçmedi yani cevap vermeye fırsatı olamadıKv den sen gumus olsun dediginde olur mu kizim gumus falan demedi mi hic, hemen kabul mu etti.
Kv bana yazdı bende 1 saat sonra falan cevap verdim, nişanlımın telefonu bozuk o da bana annesinin telefonuyla yazıyor. İşten gelmişti o da geldiğinde bana yazmak için annesinin telefonunu aldı telefon daha kv eline geçmedi yani cevap vermeye fırsatı olamadı
Ayy yok çekinirim öyleSoyle nisanlina yazdiklarini hemen yok etsin annesi gormeden
Ben de takıya önem veren bi insan değilim eğer ekonomik durumları kötüyse iyi yapmışsınız değilse gereksiz olmuş. Ayrıca ailenize kendinizin böyle olmasını istediğinizi belirtmelisiniz çünkü aileniz altına değer veriyo . Bu karşı tarafı kötü duruma düşürürBen yeni nişanlandım, kaynanam bana altın baget yüzük modelleri attı, bunlardan seç sana alacağım dedi, ilk olarak modelleri zevkime uygun değildi ve benim zaten istediğim başka model vardı ama benim baktığım altın değil gümüştü. Bende kv dedim ki bu modellerin benzeri ve gümüş olanı var, ayrıca bu model çok pahalı dedim, bence gümüş olanını alsak daha az masraflı olur. Ona vereceğin o kadar parayka başka yatırım yapman daha mantıklı dedim. Yani ona o parayı vereceğine düğün sırasında daha farklı bir şey için kullanır diye düşündüm. Sizce yaptığım hata mı, yoksa iyi mi yapmışım?
annem bu yaptığımı duysa dilinden kurtulamam, annem altın peşinde, istiyor ki bana altın taksınlar etsinler. Ama sizde bildiğiniz üzere bu zamanda altın almak zor, her şey çok pahalı. Bende insanları zora sokmak istemiyorum, o yüzden böyle yapmam daha mantıklı diye düşündüm ç
Nenem zamanında sanmamaniz çok normal bir düşünce ama günümüze baktığımızda mevcut ve senin dediklerinin hepsi varBaşlik parasiyla evlenen neneniz ayri evde yaşayip, kaynanaya hizmet etmem, benim hayatima kimse karisamaz deme lüksüne sahip olmus mu acaba hiç hayatinda? Ya da bu hafta sonu da yemegi, kahvaltiyi sen hazirla, ev işlerine de bir el at diyebilmiş midir kocasina?
Sanmiyorum.
Tamam düşündün bitti burda sana gore bir sorun yoksa bize göre hiç yok.Ben yeni nişanlandım, kaynanam bana altın baget yüzük modelleri attı, bunlardan seç sana alacağım dedi, ilk olarak modelleri zevkime uygun değildi ve benim zaten istediğim başka model vardı ama benim baktığım altın değil gümüştü. Bende kv dedim ki bu modellerin benzeri ve gümüş olanı var, ayrıca bu model çok pahalı dedim, bence gümüş olanını alsak daha az masraflı olur. Ona vereceğin o kadar parayka başka yatırım yapman daha mantıklı dedim. Yani ona o parayı vereceğine düğün sırasında daha farklı bir şey için kullanır diye düşündüm. Sizce yaptığım hata mı, yoksa iyi mi yapmışım?
annem bu yaptığımı duysa dilinden kurtulamam, annem altın peşinde, istiyor ki bana altın taksınlar etsinler. Ama sizde bildiğiniz üzere bu zamanda altın almak zor, her şey çok pahalı. Bende insanları zora sokmak istemiyorum, o yüzden böyle yapmam daha mantıklı diye düşündüm ç
Hepinizin yorumunu tek tek okudum, ve hata yaptığımın farkına vardım maalesef.. keşke direk altına tamam deseymişim. Şimdi kendimi geri toparlasam, nasıl gümüş istemediğimi de altın istediğimi diler getirebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?