- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi cikolatalipankek
Altın baget yazınca bu ne diyorum
Benim anladığım tek baget tavuk baget
Ay ne cahilim

Benim anladığım tek baget tavuk baget

Ay ne cahilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden durduk yere gerçek olmayan konuyu gerçekmiş gibi anlatayım ?konunun gercek olmadigini dusunuyorum. ancak boyle gelinler var.. onlar icin yorum yapayim; karsi tarafin ne kadar canini yakarsan o kadar kiymetin biliniyor. ben aldirmadim yaptirmadim. mutevazi bir kisiligim vardir. azla yetindim. takdir edildim mi hayir..
Evet mesele de bu. Bastan feda etmeye baslayinca, herseyde fedakarlik beklenen taraf sen oluyorsun. Karsi tarafin gozunde giderek paspas haline geliyor fedakar olanlar. Kimse de madalya takmiyor bunun icin. Burada konu sahibinin nisanlisinin ailesinin parasi var ki alalim diyorlar.
Yok masraf olur gumus olsun deyince ileride sen istemedin o yuzden almadik derler. Zaten sonra da hicbirsey almazlar da yapmazlar da.
Evlenirken takilarini ailesinden habersiz kendisi alan kizlarimizin konularini da okudum burada. Ve nedense hep aonu kotu bitti. Hicbiri de deger gormedi. Zaten nasil basliyorsa oyle de gidiyor.Evet karşı taraf çok iyi niyetli olsa bile zamanla farkında olmadan bu durum oluşuyor. Ben de konu sahibinin kafasındaydım zaten takıya çok da önem vermem ama kv en basitinden kızlarına ve bana bir sey almışsa bakıyorum önce onlara seçtirir, bana sona kalan verilir. ben nasıl olsa her seye razıyım hiç sorun çıkarmam.![]()
Valla burdan daha nasıl geri dönülür bilmiyorum zor benceHepinizin yorumunu tek tek okudum, ve hata yaptığımın farkına vardım maalesef.. keşke direk altına tamam deseymişim. Şimdi kendimi geri toparlasam, nasıl gümüş istemediğimi de altın istediğimi diler getirebilirim?![]()
Hepinizin yorumunu tek tek okudum, ve hata yaptığımın farkına vardım maalesef.. keşke direk altına tamam deseymişim. Şimdi kendimi geri toparlasam, nasıl gümüş istemediğimi de altın istediğimi diler getirebilirim?![]()
Aman altına ne gerek var, gümüş olsa yeter deyip şimdi tekrar altın yüzük istemek olmaz bu saatten sonra.Hepinizin yorumunu tek tek okudum, ve hata yaptığımın farkına vardım maalesef.. keşke direk altına tamam deseymişim. Şimdi kendimi geri toparlasam, nasıl gümüş istemediğimi de altın istediğimi diler getirebilirim?![]()
Bitti o iş artık bundan sonra böyle şeyler yapma . Bak ben cidden aldırmadım gittim mobilyayı 1 saatte tüm evi beğendim öyle gezdirmedim uygun bir yerden aldık . Nişan kıyafetimi ilk giydiğimi aldım gezdirmedim. Eşyaları annemle ortak aldılar ne aldılarsa yarı yarıya ödediler . Tek taşımı eşim pırlanta alacaktı kuyumcuda gerek yok dedim ne oldu kv kp gözlerinde daha mı değerliyim ? YoooHepinizin yorumunu tek tek okudum, ve hata yaptığımın farkına vardım maalesef.. keşke direk altına tamam deseymişim. Şimdi kendimi geri toparlasam, nasıl gümüş istemediğimi de altın istediğimi diler getirebilirim?![]()
Gümüş derken beyaz altını kastetmiştim deseniz inanıtlar mı acaba:)Hepinizin yorumunu tek tek okudum, ve hata yaptığımın farkına vardım maalesef.. keşke direk altına tamam deseymişim. Şimdi kendimi geri toparlasam, nasıl gümüş istemediğimi de altın istediğimi diler getirebilirim?![]()
Ben direk ederdimKv den sen gumus olsun dediginde olur mu kizim gumus falan demedi mi hic, hemen kabul mu etti.
Ben direk ederdim![]()
Vuuuuhhhhuuu kaynanaya bak beaaa .... Bende erkek bebek bekliyorum doğsun bakalim fikrim değişir mi?ya yok ben simdi kendimi dusundum oglum var yaakiz bana gumus olsun dese hakaret kabul ederim ne demek gumus, bana altin hatta pirlanta takmak yakisir
![]()
Vuuuuhhhhuuu kaynanaya bak beaaa .... Bende erkek bebek bekliyorum doğsun bakalim fikrim değişir mi?