Kaynanam baş belası

Valla ruhum benim 90DD memelerde de iş yok sütle dolar taşarlardı büyüğü 11 ay küçüğü 9 ay emzirdim ikinede yaramadı maalesef sütüm

Kv beni emzirirken hiç görmedi, bir kere odaya girecek oldu, uzun sürdüğü için merak etmiş güya, direk kapıdan tabiri caizse kovdum. Başkasının yanında emzirmekten hoşlanmıyorum, o istiyor diye giremez.

Benim sıkıntım da kv duymuyor. Cevap veriyorum ama duydu mu duymadı, yanlış mı anladı, işine mi gelmedi. Arada kaynıyor, çok sinir bozucu

Sus idare et güleryüzlğ ol ne demek bi zahmet anasının ağzını kapatmayı bilsin ezik! En nefret ettiğim tip erkek. Bence susma madem eşin susturmuuor kendin susturmayı öğren. Burası benim evim saygı duy artık demelisin.

Gecenlerde emzirme odasinda bir bebek feryat figan agliyor. Baska bir bebegin anneannesi mi babannesi mi artik bilemiyorum, gitti kizin elinden aldi bebegi bak boyle yapacaksin diye. Hoplatiyor ziplatiyor, alt degistirme masasina yatirip uzerine kapaklaniyor pis pis diye.
Yazik kizcagiz cok rahatsiz ama bir sey diyemedi bir türlü.
Bazilari sadece kendi torunlarina degil.baskalarininkine de musallat oluyor.
Allah bilir gelini ne cekiyordur elinden.

İdare edilmesi gereken benim de eşine al anneni Kendin idare et. Git bir süre annendw kafa dinle

kopmuyoruz aksine bağlanıyoruz Allahııımmm bu bi işaret miiii

işte o yüzden kv ler gelip ağzımıza bile s..sa hmm anne ne güzel s... diycez
allaaam böyle aşıkk kadınlardan olmadım sana şükürrr rabbimm.

allaaam böyle aşıkk kadınlardan olmadım sana şükürrr rabbimm.
aynı ogluna vuruldugum gibi ilk gördümde kv ye de vuruldum ben. gülme bak cidyyim o laf sokmalar o alttan emir vermeler beni benden aldı.. ah bide gelin hanım deyişi var aha diyorum o güzel laf sokmalardan biri geliyo pür dikkat gözlerm onda dinliyorum cünkü hiç bi hakaretini kacırmak istemiyorum
inanır mısın geçenlerde bana bi beceriksiz dedi kimse daha önce onun kadar güzel beceriksiz dememişti..
hey gidi heyyyy..
iyiki varsın kv(galp galp galp)

Kiz kv saann ne yedirdi bacim kendine gel hele

Bir kez daha mı hayran oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…