- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
-
Bizimkilerde bir oturmak istiyodu da beni hizmetçi gibi kullanacaklardı eşim istemedi ev ev üstüne olmaz dedi de kurtulduktasınmadılar şimdi ev alma derdindelerbana geçe laf carpıttı kuzenine kardesi para vermiş ev alsın diye sizde bize verin mi demek istiyo anlamdım
hala daha yanitatlı geliyosa demek
Valla bnm kaynana kocamdan korktugu icin artik bana bsy yapamiyo ilk zamanlar yapti esimde gordu ve ona cevabini verdi simdi canjm gelinim oldu uyarmasini soyleyin sadece yeterMerhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim paylaşacağım kimse olmadığı için buraya yazıyorum. 2ay önce doğum yaptım. Eşimin ailesi ile akraba oluyoruz kendileri başka şehirde yaşıyorlar. Kayınpederim rahatsız o yüzden yanımıza tedavi için geldi Kayınpederim ile hiç bir sorunum yok ama kayınvalidem tam bir baş belası. Herşeyime karışır evime çocuğuma bıktım artık çocuğumu emziriyorum yemek vaktinde geliyor çocuk tok emzirme gel yemek hazırla diyor çocuk tok olsa emmez. Çocuğumun gaz sorunu var bazen öyle ağlıyor ki bilen bilir ne yapsam susturamıyorum kaynanam geliyor uzakta duruyor aç bu çocuk eminim sütün yok çocuk o yüzden ağlıyor sürekli bunu söyleyip durur saygımdan yine susarım. Göğüslerim biraz küçük annem hep derdi senin göğüslerin daha çok süt alır diye kaynanam tam tersine göğüslerin küçük süt yok içinde dedi bende artık dayanamadım allah vergisi estetik mi olayım dedim o zaman dan beri sütüm ile ilgili konuşmuyor. Şimdide çocuk ağladığında bahane bulamıyor sıcak o yüzden ağlıyor sıkıyorsun çocuğu diyor bana. O benim evladım nasıl sıkabilirim. Dün yine ağladı yavrum emzirirken bir anda ağladı ağrısı var anlıyorum. Kaynanam anlamıyor yine gelip çocuğu susturmayı beceremiyorsun dedi bende ağrısı var bir anda ağlıyor susmuyor ne yapabilirim ağzı dili yok ki söylesin de susturayım dünden beri konuşmuyorum. Eşime anlatıyorum sus idare etmeye çalış diyor artık idare edilemeyecek duruma geldi hamileliğim o kadar sorunlu geçti bir gün arayıp da nasılsın kızım demedi bugün gelmiş çocuğıma karışıyor. Kendi ağzıyla anneme ben çocuk bakmayı unutmuşum beceremem diyor ama car car da konuşuyor daha çok yaşadığım sorun var yazamıyorum. Böyle bir durumda ne yapmalıyım eşim güler yüzlü davran diyor ama nereye kadar yüzüne gülünce daha çok karışıyor. Doğumdan sonra zayıfladım geçen gün bana iskelete dönmüşsün dedi çok zoruma gitti resmen hakaret ediyor. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum?
Bebegim kolikti yani istedigim kadar masaj yapim yedigim her lokmaya dikkat edim naparsam yapim aksam ennn Gec 18 de baslardi sancilari gece yarisina kadar. Hem emmek ister kendini sakinlestirmede calisirdi hemde kasila kasila agalardi yavrum. Dört ay cekti böyle zamaninda. Bi keresinde kizim hemen hemen iki aylik görümceye gittik kv de orda. Basladi kizim yine sanci cekmeye. Gectim cocuk odasina memeler disarda bi yandan emmiyor bi yandan agliyor aci cekiyor. Bi baktim kv elinde kamera iceri gelmis bizi cekiyor. Ay ben cildirdim ama ses de etmiyorum ne aptallikdan.
Simdi rabbim nasip ederse ikinciyi alicaz kucagimiza. Hele bu sefer bir ses etsin hele bi sefer bir ters hareket etsin bende ortaligi yikmazsam newsletter degilim. Kiyamet koparacam.
Ha bide hamileyken kv ye gitmistik üzerimde bi elbise tuttu elbisemi kaldirdi havaya indirdi corabi karnimi seviyo güya yine susmustum ama simdiiiii keske yapsaaaa keskeee
Ahahahahah çağirmissin işte misafirim gelcek demek en başta sen gel gerisi önemli değil demek aaaaaa ne biçim gelinsin senaksam misafirim gelcek. kv dio ki baska yere sözüm var ama gelmeye calışcam(çağırmadım) canın sağolsun anne dedim
Bence alıştırma ve cevabını ver gitsin eşin de alışsın benim eşim de hep saygıdan bahsedioMerhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim paylaşacağım kimse olmadığı için buraya yazıyorum. 2ay önce doğum yaptım. Eşimin ailesi ile akraba oluyoruz kendileri başka şehirde yaşıyorlar. Kayınpederim rahatsız o yüzden yanımıza tedavi için geldi Kayınpederim ile hiç bir sorunum yok ama kayınvalidem tam bir baş belası. Herşeyime karışır evime çocuğuma bıktım artık çocuğumu emziriyorum yemek vaktinde geliyor çocuk tok emzirme gel yemek hazırla diyor çocuk tok olsa emmez. Çocuğumun gaz sorunu var bazen öyle ağlıyor ki bilen bilir ne yapsam susturamıyorum kaynanam geliyor uzakta duruyor aç bu çocuk eminim sütün yok çocuk o yüzden ağlıyor sürekli bunu söyleyip durur saygımdan yine susarım. Göğüslerim biraz küçük annem hep derdi senin göğüslerin daha çok süt alır diye kaynanam tam tersine göğüslerin küçük süt yok içinde dedi bende artık dayanamadım allah vergisi estetik mi olayım dedim o zaman dan beri sütüm ile ilgili konuşmuyor. Şimdide çocuk ağladığında bahane bulamıyor sıcak o yüzden ağlıyor sıkıyorsun çocuğu diyor bana. O benim evladım nasıl sıkabilirim. Dün yine ağladı yavrum emzirirken bir anda ağladı ağrısı var anlıyorum. Kaynanam anlamıyor yine gelip çocuğu susturmayı beceremiyorsun dedi bende ağrısı var bir anda ağlıyor susmuyor ne yapabilirim ağzı dili yok ki söylesin de susturayım dünden beri konuşmuyorum. Eşime anlatıyorum sus idare etmeye çalış diyor artık idare edilemeyecek duruma geldi hamileliğim o kadar sorunlu geçti bir gün arayıp da nasılsın kızım demedi bugün gelmiş çocuğıma karışıyor. Kendi ağzıyla anneme ben çocuk bakmayı unutmuşum beceremem diyor ama car car da konuşuyor daha çok yaşadığım sorun var yazamıyorum. Böyle bir durumda ne yapmalıyım eşim güler yüzlü davran diyor ama nereye kadar yüzüne gülünce daha çok karışıyor. Doğumdan sonra zayıfladım geçen gün bana iskelete dönmüşsün dedi çok zoruma gitti resmen hakaret ediyor. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum?
O kamerayi ona yedirmissinizdir umarim
Saka gibi resmenYok salak salak sustum bebegimi susturmaya calistim icim icimi yedi yinede sustum. Cahillik mi desem aptallik mi desem ne desem bilmiyorum ama diyorum ki simdi bi yanlis yapsada icimdeki kinimi simdi cikarabilsem
Saka gibi resmen
sapik ve rontgenci kv
Allah sabir versin.
GeldiAhahahahah çağirmissin işte misafirim gelcek demek en başta sen gel gerisi önemli değil demek aaaaaa ne biçim gelinsin sen
Programı vardı haniGeldive gitmedi misafirler gidene kadar bide giderlerken yine gelin diyo kendi eviymis gibi
Galiba bide ben mutfaktaykn yatak odama girdiProgramı vardı hanibak önünü erken vakitte al yoksa işin zor
Ohoooo geçmiş olsun keptin bacıGaliba bide ben mutfaktaykn yatak odama girdi
Ya cok sinir oldum eşimin dogum gunüydü bugün hic bisey anlamadim..Ohoooo geçmiş olsun keptin bacı
Sen ayvayı yemissin arayı aç acilenYa cok sinir oldum eşimin dogum gunüydü bugün hic bisey anlamadim..
itinayla bu kuralı çiğniyorumHep merak ederim neden bir insanin sirf yasi daha buyuk diye idare edilmek zorundadir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?