Kaynanam baş belası

Ayyy aynılarını yasdım
İlk çözüm duyma.
İkinci çözüm aska yanında emzirme asla
Üçüncüsü polemiğe girme
Dördüncüsü ev senin çocuk senin nasılsa gidecek
Besinci eşin annesine desin ki karım daha lohusa
Sen daha lohusa sın kendini üzme
En minnoş halleri tadını cıkar. Gaz için de ilaç ver belki iyi gelir

ya siz ne sanıyosunu onlar gibi kv olmak kolay mı ne zahmetler cekiyolar az anlayışlı olun az ciddiye alın şu kadınları
susun oturun edebinizle eziyetinizi cekin ne için geldik bu dünyaya sonucta

ay neyse sustum
Kiz anam o eziyet cektirsin diyemi aci cekerek dogurdu beni.
Tamam bende anama soylim kaynanasin eziyet et damadina diyeyim bari

Söylüyorum cahil almıyor kafası

Benim ki de hoplatıyor zıplatıyor küçücük daha midesi ağzına geliyor resmen sözde tecrübeliler

kopmuyoruz aksine bağlanıyoruz Allahııımmm bu bi işaret miiii

işte o yüzden kv ler gelip ağzımıza bile s..sa hmm anne ne güzel s... diycez

Gııı keptin bacım napti sana bu gadın ahahahahhaha kv tersten hayran olanı da ilk defa gördüm Allah canin almaya hakaret ediyo kadın saga

Gııı keptin bacım napti sana bu gadın ahahahahhaha kv tersten hayran olanı da ilk defa gördüm Allah canin almaya hakaret ediyo kadın saga
aksam misafirim gelcek. kv dio ki baska yere sözüm var ama gelmeye calışcam(çağırmadım) canın sağolsun anne dedim

ne söylerse söylesin hiç cevap verme duymamış gibi sinek vizildiyor gibi yap.kendi kendine konuşsun dursun. peş eder.

yorumları uzun uzadıya okumadım da..
içinizden gelmeyen bir tavra girmeyin.
saygı da bir yere kadar.
lohusanın yanına gelip, "çocuğu bırak yemek hazırla" diyen insanda vicdan merhamet aramayın.
iletişim kurmayın, laf söylediğinde de ters ters bakın gözünün içine bir şey söylemenize gerek yok.

yeni anneye yapılacak en büyük kötülük sütüyle ilgili yapılacak yorumlar.
eşim ve annem, ilk bebeğim doğduğunda, çok ağlayınca, gelen giden de konuşunca
arkalarından kulağıma fısıldar "duyma, takma doktorun dediğini unutma, sütün var" diye tembihlerlerdi.

duymayın. sütünüzün yettiğine inanın.
daha ne kadar kalacaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…