- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
Ben bakıcıya bile değiştirtmiyorum bebeğin altını.(artık bebek sayılmaz)Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
bebek hastalanır, bezindeki değişiklikten anlaşılır, beslenmesini en iyi annesi ayarlar(ki 2,5 aylıksa emiyordur), üstünü değiştirirken o kadar küçük bebeğe hassas davranmak gerekir ve bunu sadece annesi yapabilir, kaç kat giyecek, hangi aralıklarla altı değişecek, ne zaman emecek, hangi teknikle uyuyacak, kaç saat uyuyacak, poposuna doğru krem uygulanacak, vücuduna ayrı losyon sürülecek, kucakta doğru pozisyonda tutulacak, gazı mutlaka çıkarılacak....
Bütün bunlar İçin her ne kadar babaannesi de olsa bi başkasına güvenmek nasıl bir rahatlıktır. Tabiki siz yapacaksınız. Çok yorulduğunuzda destek isteyin ama her zaman bu işleri başkasından beklemeyin.
Eğer eşinize karşı; bebek bakıyorum ,çok yoruluyorum , demek ve karşılığında onurlanmak ise amacınız kv.ye bu yüzden yükseliyorsanız yanlıştasınız, eşinizde sizin için çalışıyor. (Görevde deyince asker, polis gibi düşündüm.Eminim onun işide zordur.)