Kaynanam ben gelince seni çağırırım diyor. Sizce gitsem mi çok kırıldım lütfen okuyun

Şimdiden bunları kafaya takarsanız ooooo bunun nişanı, kınası,düğünü , takısı, mobilyası,halısı,lüx balayı tatili varda var krizin birine girip birine çıkmaktan perişan olursunuz Bebeğe, eşinize yuvanıza odaklanın.Dedektifçilik oynamayı bırakın....

Yahu dünyanın en normal seyi eve gelecek olan insana "ben eve gelince haber veririm" demek degil mi zaten?
O uzaktayken eve bakmak, goz kulak olmak ayri. Kadin iki saat disaridayken evine girmek ayri.

Yan komsumun anahtari bende duruyor, o yokken köpeğine bakiyorum. O zaman gideyim ben de gunduz vakti bahcesinde oturayim. Bir sey derse "e sen yokken de geliyorum nolacak ki" diyeyim.

Ayri ayri kafalar cidden.

Yani kötü bisey göremedim ben siz evde yokken oda evinize girsin istemeyebilirdiniz normal olarak

O anahtar size acil durumlar için verilmiş.Kadincagiz size ne güzel soylemis evde yokum gelince ararım diye.gitseniz kendisi olmasa bu sefer de hem çağırdı hem evde yoktu diyeceksiniz.Ben altında kotu bir şey aramadın.kırılacak bir şeyde göremedim.Her şeyi bu kadar didiklerseniz hem kendiniz mutuwz olursunuz hemde cevrenizdekileri mutsuz edersiniz.

Mesafe de bi samimiyettir demişler. Napıcaksınız zaten kaynananız yokken kadının evinde. Herşeyin içinde olmak asla iyi değildir çabuk yüz göz olunur. Herşeye gitmeyin ve davet bekleyin. Asla kırılcak birşey değil empati yapın kaynananız sizin evinize anahtarla siz yokken girmel ister mi? Aynı cümleyi kurarsınız bence sizde.

Yani açıkçası ben olsam ben de kırılırdım. Sonuçta sen gelirim demişsin, o da kabul etmiş. Ama sonra bugün böyle geri adım atıp seni bekletmesi hiç hoş değil. İnsanı değersiz gibi hissettiriyor. Yeni gelinin eşyaları bahane olabilir ama mesele açık konuşmaması bence. Seni evine çağırıyor ama anahtar sende olmasına rağmen 'ben gelmeden girme' havası yapması büyük ayıp. Çağırırsa git ama kırıldığını nazikçe belli et. İçine atma, yoksa hep senin sınırlarını zorlarlar..

Çok şükür beni anlayan biri çıktı zaten anahtar bende sürekli gdiip geliyorum. Yeni gelinin esyalari için öyle yapıyor. Akşam 8 de gelmiş beni çağırıyor bende gtmedm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…