- 30 Temmuz 2022
- 94
- -91
- 16
- 25
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Evde kimse yokmu şuanda ? Evde kimse yoksa ben gelince seni ararım demesi kadar normal bişey yok tabikide.Kizlar selam umarım yorum yaparsınız. Sözlü bir kaynım var nişan bohcasi için kaynanam dün çağırdı bende tamam gelirim dedim.Bugün öğlen saatlerinde aramış eksiklikler var ben eve gelince sana haber veririm diyor yani haliyle o olmadan evine gitmemi istemedi. Evin yedek anahtarı bende de var. Bide galiba yeni gelinin esyalarini da görmemi istemedi. Şimdi napmaliyim o cagirirsa gideyim mi gerçekten çok kırıldım.
Önceden beraber oturuyorduk. Sonra bir üst sokaga taşındım . Onların Evin anahtari da bende var hala. Sırf gormemem için öyle yaptıKırılacak yer aramışsınız. O yokken evde ne işiniz var zaten? Her davranışın altında bir şey aramayı bırakırsanız sizin için daha iyi olur.
Evde kimse yokmu şuanda ? Evde kimse yoksa ben gelince seni ararım demesi kadar normal bişey yok tabikide.Evin anahtari bende var ve gorumcem de evdeydi o da dışarı çıkacaktı. Be
Demek ki gidince evi kurcalayacaktınız. Böyle düşünüyorsanız durum budur. Bence anahtarı alsın sizden.Önceden beraber oturuyorduk. Sonra bir üst sokaga taşındım . Onların Evin anahtari da bende var hala. Sırf gormemem için öyle yaptı
Ne işiniz var kayınvalidenizin evinde o yokken, siz olmadan o giriyor mu evinize? Kırılacak bir şey yok bence.
Yapsın.Önceden beraber oturuyorduk. Sonra bir üst sokaga taşındım . Onların Evin anahtari da bende var hala. Sırf gormemem için öyle yaptı
Gitmeyin. Ne güzel işte gidip orda bir de iş mi yapacaksınız. Benim için böyle organizasyonlara çağrılmamak en büyük iyiliktir. Ne yalaşırım ne bulaşırım böylece kafam rahat olur size de tavsiye ederim
Bir yerlere gidince ,uzaktayken eve bi şey olur diye anahtar verilmesi normal .O bir yerlere gidince evinde kalip evine sahip cikmami istiyor ama.
Yahu ,ne güzel mesafe koymuş kadın ,aynısını siz de yapın.Kimsede kimsenin de anahtarı bulunmasın lütfen çok özel durumlarda.Olması gereken bu .
Yeri gelince ben bir yere gidiyorum gel evde kal evime sahip çık demesini biliyor amaYahu ,ne güzel mesafe koymuş kadın ,aynısını siz de yapın.Kimsede kimsenin de anahtarı bulunmasın lütfen çok özel durumlarda.Olması gereken bu .
Yukarıya yazdım ,uzağa gidince siz de verebilirsiniz anahtarı herhangi bir olumsuz durum karşısında.Eve sahip çık derken her gün sabah, akşam kontrol et dememiştir.Yeri gelince ben bir yere gidiyorum gel evde kal evime sahip çık demesini biliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?