Ben mi çok safım anlamadım ki ne var bunda yanı yok anahtarı vermem yok yatak odama sokmam ? hanımlar ne var yatak odalarınızda ya ..
Camaşır ve mınımum butun ozel esyalar zaten cekmece ve dolaplardadır. Aklı başında olan hıcbır ınsanda cekmecelerınızı kurcalamaz..
Kaldıkı burdakı söz konusu kayınvalıde Allah'lık..
Gelmiş evi temizlemiş alışverıs yapmış , evi ve gelınını kendı cocugu gb görmüş.. bunda ne kotuluk var , ne kadar katı ve artnıyetlı dusunenlerınız var boyle cok sasırdım yorumları okurken..
Konu sahıbının de kayınvalıdesıne yazık .. bırde arayıp esınıze sıkayet edıyorsunuz cocuk gb . hey Allahım ınsan ınsana ne yapsa yaranamıyor ..
arkadaşlar eve bir gittim mutfağım tertemiz ev toparlanmış düşünün yatak odamdaki yatağım bile düzeltilmiş.
ben o şaşkınlık içersinde ne oldu eşimmmi bana süpriz yaptı diye düşünürken pat zil çaldı kayınvalidem elinde bir sürü poşet alışveriş yapmış.seni hasta dedi oğlum bende gidip bakayım dedim süpriz yaptım akşmada çocuklar kayınpederin gelir dedi.haydahhhh kızsammı allah razı olsunmu desem bilemedim.
anne keşke haber verseydin belki bu akşm programımız var evde olmayabilirdik dedim olsun yabancımıyız burası evladlarımın evi öyle bişi varsa giderim dedi.ben çok sinirlendim bi hışımla eşimi aradım dedim böylke böyle oda dedi hoş olmamış keşke böyle yapmasa ama kırma kötü niyetli değil biliyosun seni düşündüğünden yapmış dedi beni sakinleştirdi.bu durumun tekrarı beni çok fena öfkelendirir.
kayınvalidem allah razı olsun iyi kadındır kötülüğünü görmedim sadece iç içe olmayı çok seviyo.sürekli birbirimizde olalım yiyelim içelim oturmaya gidelim hayat felsefesi bu .bende hiç sevmem mesafeyi severim.bu akşm görüştüksek yarına gerek yok diye düşünürüm.geçen kayınvalidem anneme anlattı gelinim rahatsız olduğunu duydum kıyamadım gittim diye.kendi annemde dediki bi gün o işteyken biz gidip evinin işini birlikte yapalım dünür dediler.anneme hafif sertçe uyardım anne istemiyorum öyle gelmenizi gelecekseniz oturmaya gelin dedim.anladımı bilmiyorum.sizce tekrarı olmaması için ne yapmalıyım.kayınvalidem çok kırılgandır söylesem kırılır bide kötü biri değil üzülsün istemem.sizce eşimemi söylettirsem yoksa ben gidip görümcemle konuşayım ben yeni evliyim evimin mahrem bi anında gelir evimi öle görsün istemem falanmı desem oda annesine sölesin.yada eşimmi görümceme sölese.yani kimseyi kırmadan bu sorunu çözmek istiyorum nasıl bi yol izlesem bilmiyorum.sonra diyolarki gelinler kayınvalidelerle yakın otursun.al işte mesefe ayarlamayı bilmiyolarki....
Arkadaşlar, biri bana ne olur yatak toplamanın anlam ve önemini anlatsın. Elbette yatak toplanır ama olmazsa olmaz mıdır ? Ne var yani dağınık olursa ?
Bana göre yatak odası da mahrem değildir. Alt tarafı diğer odalar gibi bir oda. Mahremiyeti orada birşeyler yaşandığı için midir ?
Konu sahibi arkadaşım, eğer bu alışkanlığa dönmemişse, sürekli olumuyorsa, hastanın diye olmuşsa teşekkür et tabiki.
İnsanın anası yapsa, ahhh anacığım kendi işi varken birde gelmiş benim işimi yapmış olur. Ama baktığın vakit adı kaynana, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.
Kayınvalide iyi de olsa işte yaranamıyor gelin milletine...Kimisi iyi arar kimisi bulur kıymet bilmez ne sinir bozucu yaaa.....Ben de şu yeni evlilerin mahremiyetini merak ettim ortada ne delil olacaksa :) sizi basmamış sonuçta....Hayır atık arkanızda ne bırakıyorsanız sanırım tedirginliğiniz bu yüzden
olabılır ınsanlık halı toplayamamış da olabılır
aynen katılıyorum.. insanlık hali aniden çıkmış olabilir. vakit bulamamış olabilir ne var ki bunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?