kaynanam ben yokken benım evımde

sonucta kadının oglunun evi.yabancı bi insan degil.eşinizin annesi.evide karıştırmıyor demişsiniz o zaman bu kadar nie sinir oldunuz anlamayadım.
tv izlemiş ne var bunda. benim basıma gelse asla kızmam hatta onlara bide cay yaparım gelince. 3 gunluk dunya biraz anlayışlı olmak lazım.asla sorun edilicek bişi degil dogrusu..yerimseniben

keske evine gitmeden bi arayip gelinim, kizim vs senin eve cikip dizi izliycez tmm diye söylemesi, sormasi hatta izin almasi gerekirdi. fakat ilk kez yapiyorlarlarsa böyle bi seyi bencede büyütmeye degmez. ancak 2. kez olursa bir dahakinde bana sorarsaniz sevinirim dersin ve eminim sonra ya cikmazlar sen evde yokken yada sorarlar. belkide seni gercekten kendi kizlari gibi gördügünden de sorma geregi duymamis olabilir. bilemiyorum ama büyütülcek bisi diil.

bende bu olaya karşıyımdır.
ev insan için aile için özledir, nedenben evde yokken başka biri benim evime girsin ve ya evimin anahtarının yedeği onda olsun ki.
bunu benimmantığım onaylamıyor nedense.bence de anahtarı onlardan almaya bak

bence kalp kırmaya gerek yok o seni kızı gibi kendinden görüyorki giriyor sonuçta oğlunun evi girsin ne olcak,ama rahatsızlık veriyosa münasebetsiz zamanlarda girip ortalık karıştıranlara anahtar verilmemeli

kötuluk yok belki ama girmemeleri lazım.......

ben rahatsız olurum.. cokta oldum zaten..

evim yaaaa özelim... belki evimi uygun bırakmadım... yani.. insanlık hali yani))

girmemeleri lazım arkadasım.. ben söylermıydım bılmıyorum ama eşime anlatırdım durumu..

ben annemlere gıttıgımde dondum kı gorumcem ve esı benım yatak odamı kullanıyorlar...

bunda anlayıs olmaz.. sınırlendım sımdı..

karistirici bir insan olsa belki sert ciksan olurdu ama tv izzlemisler hani dizi izlemek kadinlar icin kacirilmamasi gereken bir konu onlarda komsuya gitmektense yada diziyi kacirmaktansa senin eve girmisler bosver bisey deme tv surekli bozulmaz ya hosgor bu seferlik masum bir durum simdilik ama devam ederse en dogrusu anahtarimi kaybettim der alirsin evin anahtarini sonrada unutturursun gider agzinizin tadi bozulmasin

ya kızlar bişey soracam kayınvaldeniz değilde anneniz olsa aynı tepkiyi koyarmıydınız valla sırf merkımdan soruyorum biyri karıştırmamış kesin dizisi falan vadır ne olacak yapmasa iyidi ama fazla büyütülecek bi sorun değil eşinindemi hatrı yok

Canım ,benim 3 yaşında bir kızım var ona ayrı bir oda yaptık düşün, kendi beşiği, yatağı ve oyuncakları var.Odasına girerken izin almassak anne odama giremessiniz izin aldınız mı der.Sonrada özür dilerim girebilirmiyim dediğimde girebilirsin der.Yani canım 3 yaşındaki çocuk bile özel hayatına saygı istiyor.Anahtar onlarda olabilir evde acil birşey olduğunda(anahtarını unutursun, ocağın açık kalır vs.) yardımcı olabilirler ama senin iznin olmadan asla evini kullanamazlar.Bu senin mahremiyetine saygısızlıktır ister film izlesin ister şöyle bir uğrasın senden ve eşinden izinsiz asla kullanmamalı.Ayrıca sen uygunsuzda olabilirdin hiç hoş birşey değil. klava:
Kendi annem bile olsa asla evime izinsiz girilmesini istemem(zaten annem de asla haber vermeden evime gelmez özel yaşantıma müdahale etmez) çünki evim paylaşamayacağım kadar özel...

kötü huyları felan yoksa kızma canım.ne varki bunda siz bir aile oldunuz artık.
sen kayınvalidenin evine izinsiz giremeyekmisin yani.ben ihtiyaç hissedersem girerim,oda benimkine girer.sonuçta oğlunun ve benim evim onunda evi sayılır.evet korktuğumu belli ederim.ama sonradan ohhh cekerimde.yerinde hırsızda olabilirdi.

kayınvaliden yine tv seyretmeye gitmiş ben de eltime vermiştim anahtarı o da evde ne lazımsa almış hiç bana sormadan baktım eşyaların yeri değişiyo eşime kızıyom durmadan dolaptan bişeyler indiriyosun diye oda meğer sonradan itiraf ettiler aldık falan diye sonra eşime kızdım nası eve giripte alıyolar diye o çıktı yengemden anahtarı aldı

ben de bunda bir sorun göremiyorum açıkcası,anahtarımı yedek olarak verebilcek kadar yakın gördüğüm kişiler ( keza bunlar genelde ya annen olur yada kayınvaliden ) evime rahatlıkla girebilirler.şahsen ben hiç rahatsızlık duymam,bence sen de çok fazla problem etme derim eşinin annesi sonuçta eşin belki sana belli etmez ama kırılabilir.

arkadaşlar içeri habersiz girmesi bence cok sacma yaa kendi annemiz olsa bile sacma ben annemden cekinmem ama kayınvalidemden cekinirim ayrıca.. Peki yatak odasında yatmaya ne demelii düşünün benim kayınvalidemler yatak odamda 3 kere yattılar biz yokken ve ben bişey diyemedim ama en son eşime söyledim rahatsız oluyorum diye orası bizim özelimiz dedim oda biraz kırıldı ama fazla bişey demedi ama işteee.

canım gerçekten çok masum görünüyor olanlar ama sen rahatsız olmuşsan demek var sana dokunana bişeyler.zaten ara ne kadar iyi olursa olsun çok samimi duygular edinemiyosun.sanırım bundan kaynaklanıyor.tavrını koymazsan tekrarlanır.yine üzülürsün.kırmadan halletmeye bak.ben olsam mesela asla çıkmam ne kadar oğlumun evide olsa.rahatlıkta bir yere kadar.

ne başkasının evine girerim ne evime girilmesini isterim...
eğer çok acil ya da önemli birşey varsa da bi telefona bakar,izin alırsın sonra girersin bunun mazereti olmamalı bence...

bi de anahtar verme işini anlamıyorum..eğer ben evde yokken evimde işleri varsa(tamirci vs gelecekse) ya da yemeğimi falan yapıyorlarsa anlarım ama böyle bir durum yoksa neden anahtar vereyim ki? anası babası yakınında olmayanlar ne yapsın?herkes nasıl anahtarına sahip çıkıyosa ben de çıkarım,unutursam da çağrırırım bi çilingir açtırırım kapımı...

karistirma huylari olsun yada olmasin,
bir baskasinin evine mecburiyet olmadan girmek hic hos degil gene de.
anahtar verirken denmisse gece, gündüz istediginiz zaman girin. konu degisir tabi.
en iyi misafir haber vererek gelen misafirdir :lepi:

altı üstü bi ev bu.. bence cok önemsiz vede kalp kırmaya deymeyecek kadar basit bir şey. siz kocanızın ailesini kendi aileniz gibi görmelisiniz. kendi anneniz gelip otursa böyle düşünmezdiniz herhalde.. kaynanız acısından bakacak olursanız size karşı soguyabilir kadın.oglunun evine izin alıp giricek.şuan kardeşim yok ama egerki evlenip başımıza böle bi durum gelseydi o geline acaip kıl olurdum bidahada evine gitmezdim.mirmirmirmir

Hayır arkadaşlar ne var bunda demek yanlış...Tamam art niyetsiz bir davranış haklısınız ama; aynı zamanda düşüncesizce bir davranış da...Benim de annem de anahtarım var, gelir arada yemeğimi yapar, ama her seferinde sorar ne zaman gideyim eşin evde mi diye...Annem evde olduğunda eşime de söylerim ki habersiz eve gitmesin, anenm de rahat rahat yemeği yapıp çıksın.
Habersiz başka eve girilmez.Ya ev dağınık olsa, çamaşırlar biryerde, bornozlar bir tarafta...
Her iki ailede çocuğunun evine gelebilir, ama oturmaya bile gelinse gelmeden yarım saat önce aranıp haber verilmelidir. Ev hali ne de olsa

her ne kadar yakın olursa ben şahsen evime izinsiz girilmesini hoş karşılamam. anahtarımıda alırdım ondan. ne demek bu canım, evim eşimle ortak yaşam alanımız, hiç hoş karşılamam benim prensiplerim vardır kesinlikle ödün vermem. bir telefon açıp haber verebilirdi oğlunun evi diye kendi evide sayılmaz sonuçta.

annem de olsa kayınvalidem de olsa anahtar vermişsem zaten herşeyi göze alarak vermişimdir .bi gün habersizde girmelerini gerektirebilecek bişey olupta girebilirler ama dizi izlemek için bu olamaz heralde.. başka durumlarda eve girmeleri yani acil bişi için girmeleri beni rahatsız etmez ama dizi izlemek için habersiz girmelerine bende bozulurdum sanırım..ama haber vererek girmeleri beni rahatsız etmez ben olmuşum olmamışım haberli olduktan sonra sorun teşkil etmez ama bencede üzerinde fazla takılma eşin için en azından ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…