kaynanam ben yokken benım evımde

çok ama çok yanlış.bende olsam çok kızardım.benim başıma buna benzer bir olay dügünüme 1 hafta kala geldi.ben yokken annesi ve teyzesi eşimden anahtarı alıp evime girmişlerdi göya bana sürpriz yapmak için.birkaç hediye almışlar ve annemin ve ablamın vede yegenlerimin emek vererek serdikleri çeyizimi toplamışlar yatagın üzerinden başka örtü almışlar ve sermişlerdi.aynalıgımı düzeltmişler kendi kafalarına göre dizmişlerdi herşeyimi.çok sinir olmuştum ve o anda tepkimi verdim birdaha da asla bu tarz bir olay yaşanmadı.yani tepkisiz kalmayın derim sevgiler.

Neleri sorun ediyorsunuz ya, asllinda yazik yani,
iyi anlasiyorsunuz ki ayni binadasiniz, araniz iyi ki anahtari vermissin, eeee kendi agizinlada söylüyorsun iyidir karistirmaz falan diye, sorun nerde ozaman?
Ha hergün yapar da sen kizarsin anlarim, esinle evdeyken falan tak girer su bu anlarim, ama bu durumda kizilcak birsey yok,
insan yeri geliyor yabanciyi birakiyor evinde bir yere gitmesi gerekiyor mesela cocugu va r baskaisni cocugunun basinda birakip gidiyor, veya ne bilim bir sürü sebeb ola biliyor, simdi kaynanan sana girmis oturmus diye böyle kirici olmana gerek yok.
Emin ol ki o anlamisdir senin suratindan ama hanimligindan sana belli etmemisdir.
Hayvan degil ya anlamasin, asilan suratini, anladigini sana gösterse seninle yüz göz olacak, bazen bazi seyleri anlamamazlikdan gelmek daha iyi olyuor.

jeylocumm.evlendiginde de aynı şeyleri söyleyecek misin bakalım kıss.:))inş öyle olur tabiki ama.herkes aynı degil işte.belkide senin kadar rahat olmalıyız bu konuda.ama olmuyor inan ki.gerekli zamanlarda tabiki gireceklerdir.ama evde yokken o şekilde girmeleri inan ki hiç hoş olmasa gerek.öptüm seni canım.

kayınvalide diyemi rahatsız oldunuz anneniz olsa da aynı şekilde rahatsız olurmuydunuz. her kayınvalide oturamaz gelinden çekinir. demekki sizi yakın buluyo kendine sonuçta eşinizin annesi .birde böyle bakın rahatsız olacak bişey yapmamış kadın bana göre

Saygı ve sevgi bunlar farklı şeyler ne olacak bunda bir şey yok demeklede olmaz ....Herkesin kendisine ayit yaşam düzeni var..sizin haberiniz yok evinizde dolaşanlar gezenler var hiç de hoş degil...bende çok sinirlenirim .Sen anahtarı almanın yollarını bul bence ama kırıcı olma önce eşini ikna et eşin alsın anahtarı ...

canısı bunda bişi yok bencede
yani haber vermedikleri için gerilmeni anlıyorum
bende aynı seyleri hissederdim
ancak ortada bişi yokken konu acarsan durduk yere yeni olay başlatmış olursun
hiçbişi söleme seslenme olayı yeni bir konu haline getirme

bence mevzu bile olmaz.ne varki bunda?tek tarafli düsünmemek lazim,kendi anneniz olsa ayni tepkiyi verirmiydiniz?valla ben problem etmezdim ve etmemde.

ne kadar sinir bozucu birşeyne olursa olsun kabul etmem ne gerek var canım böyle birşeye annemde olsa kabul etmem arayıp söyleseymiş bari özelim benim ya benden habersiz ne işi var benim eşyalar yerleşirken eve aldım anahtarı valla kaynanamdan hiç katlanamam annemde yedek anahtarlarım var ama hiç böyle bişey yapmadı bir ara çalışırken anneme anahtar var sende git hallet dedim ne işim var senin evinde sen yokken dedi ne olursa olsun canciğer olsamda istemem evimde yabancı ben yokken

biz eşimle tatilden döndük we ben ewime girildiğini anladım ben yokken kayınpederim abisini we ark.ını almış maç izleişler bizde. açıklama olarakta orasıda benim demiş bizde karşılıklı dairelerde oturuyoruz. şundan eminim 1 çıkış yolumuz war o da kkendi ewimiz dururken kiraya çıkıcak olmamız...

Içinde kötülük olmadiğindan emin olmaniz onlarin fena birileri olmadiğini gösterir ama sorun bu değil evler ayrilmişsa bir sebebi vardir özel alan.....ve kim olursa olsun özel alanina kimsenin onlardan izinsiz girmesini istemez...kötü niyetli olmadiklari için eminim bir telefon edip size yukari çikabilirmiyiz deselerdi zaten sizde tabi ne demek derdiniz .....ama izin alinmadan girilmesi insani tedirgin ediyor anlayabiliyorum ....benim başima hiç gelmez böyle şeyler o yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum da belkide anahtarimi kaybettim deyip onlardan bir bahaneyle anahtari alsaniz ama yok ya bu seferde yedekte birnde anahtar bulunmasi iyidir....yani ne diyim zor durum....belkide açik açik konuşsaniz anlarlarmi bilmiyorumki...belliki çok iyi niyetle yapmişlar onlarda bunu ama sizde rahatsizsiniz ne diyim yukari tükürsen biyik aşaği tükürsen sakal....

ya sen kadınlar için dizinin ne kadar önemli olduğunu bilmiyomusun
sadece senin evin değil orası,oğullarınında evi tabi gelcekler sositososito
yabancılarmı ki süprizzzzz

arkadasım valla ilk okurken kendi kendime"ay ne kadar ayıp,hiç oyle evin sahibesi yokken eve girilir mi" diye dusunuyordum.sonra bi an empati kurdum.dusundum annem ve teyzemin tv.si bozulmus gelmiş izlemişler.(ki annem mumkun değil anahtarla girmez,olsa bile)walla umrumda olmaz canım feda anneme.sonucta o da esinin annesi.

haa tabii bence de eve anahtarla girilmez en basından almaları zaten hata ama inan hiçbişii tek taraflı olmaz demekki aranızda bi samimiyet varki bu hakkı gormus kendinde.en basından rengini belli etmek gerekiyor araya hep mesafe koymak gerekiyor.mesela kucuk bi ornek ben nişanlıyım daha "sen" diye hitap etmedim.40 yıllık evli olsam da "siz" demeye devam edicem.cok samimiyete gerek yok,saygı da kusur olmayacak ama hep bi mesafe olacak.bunlar benim fikrim.

gelelim şimdi ne yapacagına;walla arkadasım gaza gelme!!! mantıklı ve sakin olmak gerek cunku aynı apt. hep yuz yuze olcaksın.bi laf edersen senden kotusu olmaz.ona da bişii olmaz olan senin evliliğinde huzursuzluğa yol acar.bence geri cekil ve eşine soylet.annesine gidip kendi isteği gibi,senin haberin yokmus gibi anahtarı geri alsın.ana oğul onlar hiçbişii olmaz.darılsalar bile et tırnaktan kopmaz ama sen soylersen inan senin huzurun bozulur.

yanlış anlasılmasın sanki nişanlıma "siz" diyormusum gibi yazmısım! (turk filmilerindeki gibi :))))

demek istediğim kayınvalideme "siz"li konusurum ve çok saygılı davranırım ama hep duvar koyarım.boyle olursan yuzune tek laf dahi edemezler ya da ne biliyim i,şte evine anahtarla giremezler kimse kimseye laf sokusturmadan gul gibi gecinilir :) ama sizde durum zaten değişmiş biraz aynı apt. oluna cok samimiyet olmustur mutlaka

burcucello canım kayınvalidene siz diyorsan evlenince anne denilir genelde anne demicekmisin peki? Yada sayın anne felanmı diceksin :)))

Canım,senden habersiz giren annen olsaydı yine aynı tepkiyi verirmiydin?benim annem yapmaz dersin belki,bende yapsa diyorum bu kadar tepki verirmiydin,oda eşinin annesi,diyorsun zaten allahı var karıştırmaz,artık sizbir aile oldunuz,o anda gelmiş seyretmiş,gelininin oğlunun evinde,bilmem çocuğun varmı senin,düşün bir okadar emek verdiğin evladının evine girmen bu kadar sorun olursa nasıl kırılır üzülürsün,oda senin ailen artık,küçük şeyleri takıp üzülme sende,seneler geçince bu günleri düşünüp gülersin,sende onun evine girersin işin düşer,onunda işi böyle düşmüş,ne yapsın kadın bir dizisi var çekmeyince seni düşünüp gelmiş.

gülsümün yazdığı bu lafı sevdim :anne keske haber verseydiniz isigi yanik görünce korktum :)) valla böyle söyleyebilirsin hem kırıcı değil gayet sakin bir şekilde gayet yerinde olcaktır.

arkadaşlar birde şöyle bir ayrıntı var esgeçemiyeceğim....şimdi bizim kendi annemiz eve habersiz girseydi demişsiniz ne olurdu .....
ne olurduuu kendi annemiz olduğu için çamaşrımız görse,dağınıklığımız görse hemen toparlar ve ayıplamaz ama kayınvalideler tabiiiii benimki gibi istisnalar vardır onlar ayıplar ve söylenirler.....
haa benim annemde olsa ben istemem çok gerekli olmadığı sürece çünki neden o evde eşimde yaşıyor yanlız diiiz eşimizinde özel eşyaları olabilir ortada....saygı duymak lzaım bence özel hayata....

Ben de rahatsız olurdum doğrusu.Bence anahtarını kaybettiğini söyle ve ondaki yedek anahtarı iste.Birdaha da verme.Anlayacaktır

ya saçamalamayın hanımlar herhalde olacak iş değil..hiç ama hiç normal bi durum değil..benim kendi annem bile yapamaz öyle birşeyi..olmaz olamaz bana ters..ha ben yaşamadım mı??yaşadım...öyle bi evliliği evlilik diye görmediğim içinde ayrıldım o ayrıda...tabiki sadece bu olsaydı ben evin tapusunu verirdim boşanmamak için ama neyse yaaa..off birgün gezmeye gittim yeni evliyim 2 haftalık mı ne eve erken geldim kaynanam evde beni görünce şaşırdı aa sen mi gledin neden gelirken haber vermedin dedi..yani düşünsenize ben evime gidiyorum ve haber verecekmişim...yaaa sizinki gene iyyiii ben evde öğlen uyurken gözümü bi açıyorum kaynanam karşımda oturuyor..uyku sersimisiniz düşünsenize neyse onlar beni delirtip tımarhaneye göndermeden ben boşandım zaten....ama sizde yüz vermeyinnn...o evin tek bir shibi var oda sizsiniz..şimdi ise çok pişmanım neye mi??orda ona ne kadar aptal olduğunu burası benim evim olduğunu onun buraya sadece misafir gibi haber vererek gelmesi gerktiğini yüzüne bağırarak haykırmadığım için....o zamanlarda bunları böyle düşünüyordum ama seviyorum ya anne ya utanırım söyleyemem...

gerçekden güzel bi fikir anahtarı kaybettiğini söyel bi dahada verme..eğer umursamaz aklına bile gelmezse gerçekten iyi niyetli o zman git anahtarı ver ma bekle eğer ki gelirde verde şu anahatardan yaptıralım bize derse işde o zaman onların gerçek niyeti hem seni sinir etmek hemde evini sinema salonu olarak kullanmak...sen hele bi bunu den ondan sonra bakarıız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…