merhaba arkadaşlar
öncelikle baştan anlatıyım biz kaynanamdan çok uzakta istanbulda otururken kaynanamın eşimi feci dolduruşula 2.5 ay önce eşimin istemesi sonucu memleketlerine geldik bizde kaynanam bende yarım saat uzakta köyde oturuo 15 günde bir gelio geldiğimi bazen 1-2 gün kalıyo ama ne gelmek bildiğiniz gibi değil herişeye karışıo artık örneğin ıspanak temizliom çok dipten kesmişim hergün süpürme fatura çok gelir benimçocuğum var nasıl süpürmüyüm ufak kirletio vede para hastası yeminle devamlı paranızı tutun eşim 100 tl alıyo 500 ödeme var ayda çocuğüğumuz ufak bezi var dşünn kalan 500 le altın yap dio anne geçinelimde boşver gerisini diyom bir çorba yap ye diyo hiç olcak işmi en son hafta sonu eşim maaş aldı onu aradı hesap soruyo delirdim inanın ben çalışan biri değilim zaten tutumluyum çünkü zor yetio para nasıl toplayalım gerek annem boşver takma kızım dio ama burda beni iyice öldürcek ben çok takarım sizce küçük çocuğum var bezi vs.eşimin sigara 500 tl ile para birikirmi sizce artık psikolejim bozdu düşünüyom ama olmuyo hasta olcam die korkuyom artık :18:
no:klavyemde sorun var eksik yanlış yazılmlar için kusura bakmayın[/QUOTE
en iyi kaynana olmayandır=))
Eşiniz ne diyor tüm bu konuşmalara?
merhaba arkadaşlar
öncelikle baştan anlatıyım biz kaynanamdan çok uzakta istanbulda otururken kaynanamın eşimi feci dolduruşula 2.5 ay önce eşimin istemesi sonucu memleketlerine geldik bizde kaynanam bende yarım saat uzakta köyde oturuo 15 günde bir gelio geldiğimi bazen 1-2 gün kalıyo ama ne gelmek bildiğiniz gibi değil herişeye karışıo artık örneğin ıspanak temizliom çok dipten kesmişim hergün süpürme fatura çok gelir benimçocuğum var nasıl süpürmüyüm ufak kirletio vede para hastası yeminle devamlı paranızı tutun eşim 100 tl alıyo 500 ödeme var ayda çocuğüğumuz ufak bezi var dşünn kalan 500 le altın yap dio anne geçinelimde boşver gerisini diyom bir çorba yap ye diyo hiç olcak işmi en son hafta sonu eşim maaş aldı onu aradı hesap soruyo delirdim inanın ben çalışan biri değilim zaten tutumluyum çünkü zor yetio para nasıl toplayalım gerek annem boşver takma kızım dio ama burda beni iyice öldürcek ben çok takarım sizce küçük çocuğum var bezi vs.eşimin sigara 500 tl ile para birikirmi sizce artık psikolejim bozdu düşünüyom ama olmuyo hasta olcam die korkuyom artık :18:
no:klavyemde sorun var eksik yanlış yazılmlar için kusura bakmayın[/QUOTE
en iyi kaynana olmayandır=))
valla benimki ömür yer itinayla
haha eşinden yana bır problemın yoksa kaynanan için söylenmiş cok güzel bır laf bılıyorum şekerim İt ürür kervan yürür hadeee konuş konuş durrr eşinle mutluysan ıkı gun sabret ne olmuş söylesin tamm aaaa ewet haklısınız ben bunu boyle hıc düşünmedım de geçiştir.
şuanlık eşimle iyiyiz çünkü 3 ay önce zaten kaynanam ya buraya gelirsinz yada inceldiğin yerde kopar diyip eşimi alıp buraya gelmişti :26:
annem ablamda he de geç diyor bildiğini yap diyor kaynanam tuttuğunu koparır eşim ağzımın içine bakar ama onun bir lafı ile annem der bana 3 ay önce neler yaptı onları anlatsam birde allahından bulsunne şirret kadın vay anasını kadın demiyo oğlum mutlu olsunda nerde isterlerse orda yaşasınlar diye de gelmezseniz kıyameti koparırım diyo yani.eşinde hata kendi kararlarını kendi verecek kimseyi karıştırmıcak anasının dolduruşunada gelmicek benim annem böyle bişey yapsa ben gereken cevabı annemede veririm.
neyse canım böyle dediği dedik bi insanla başetmek çok zordur.bende işime karışılmasına asla tahammül edemiyorum ben olsam o kaynanayla her geldiğinde kesin kavga ederdim heralde.
ama böyle durumlarda en iyisi tamam diceksin he diceksin bildiğini yapıcaksın.kavga etmekte daha büyük sorunlar çıkartır çünkü sabret ve öyle davran
şuanlık eşimle iyiyiz çünkü 3 ay önce zaten kaynanam ya buraya gelirsinz yada inceldiğin yerde kopar diyip eşimi alıp buraya gelmişti :26:
İyide eşiniz çocukmu yani annesi istedi diye nasıl giderki hiç mi sizin fikrinizi almadı eşiniz?
annesindeen maddi çıkarı var kadın gücünü konuşturuyo bana sordu bende gitmek istemedğimi belirttim 1.5 ay yaşadık herkes annesindekızım enişteme baba demeye başlıyınca geldim gelmek istememe sebebim bunlardı başıma gelio şimdi
eşiniz sizin yaşadığınız sıkıntıyı biliyordur değilmi aynı evdemi yaşıyorsunuz ayrımısınız peki ?
kayınvalidenize ne ki sizin harcamalarınızdan ne ilgincç süpürge açma çorba iç yok artık çok tasalanıyorsa kendisi koysun bir kaç kuruş kenara versin oğluna
birde 500 tl nin nesini biriktireceksin ki
kaynanam benden yarım uzakta canım eşim tabiki biliyor karışma diyom yine karışıyo diyor
bende onu anlamadım bu hayat şartlarında 500 tl ile nasıl biriktirilir para kendisi zaten hep para biriktirio canı bişey istemezmiş onun benim canım çok ister valla dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?