Kaynanam beni çıldırtmak üzere

aslında pahalılığıda biliyo ben diyom beni yıpratmak içinmi yapıyo acaba bu devirde para biktirmek hayal gibi.ben çalışsam kadın birde onu hesaplıcak yazık çocuğumda evde durumda olur acaba

kendimi ezdirmemeye çalışıyom onunla baş edilmioki canım

allah düşürmesin çocuğuma kim bilir nasıl bakar.artık gelincede yüz vermiyom

amin canım

Hep sana moral vermeye çalıştım ama çok sabırlıymıssın. Ayıp ya öle mi söylenir. Kendi kızı olsa damadı anası aynı şeyleri yapsa ne der ne düşünür acaba çok kızıyorum böyle insanlara gelinlerine gelince hiç acımazlar ne halt ederse etsinler ama oğullarına sömürmesinler derdine düşerşer aman onlardan bişi istenmesi diye ama kızları olsun gelinlerin karşılarına geçip damat kızımı rahat ettirisn derler.Terbiyesiz insanlar hepsi aynı al birini vur ötekine ezdirme kendini ama kendini de yeme.Söyle valla takıdan falan bahsetme akıl vereceğine gelinine daha iyi koşullar sağlamak senin görevin de ayy sinirlendim şimdi.

artık ezdirmiyom valla canım en son dedim para yetmio anne sende olursa bize destek ol iyice krize gircek

annesini ancak eşin susturabilir ama anladığım kadarıyla o bu durumdan pek rahatsız değil
böyle biriyle anlaşmak gerçekten sabır ister canım
sen yine de saygısızlık yapmadan yarı şaka yarı ciddi cevabını ver bazı sözlerini de duymamazlıktan gel.he de bildiğini yap belki böyle böyle size karışmaktan vazgeçer:44:

can çıkar huy çıkmaz derler ama umarım değişir çünkü kafasının değişmesi lazım

artık ezdirmiyom valla canım en son dedim para yetmio anne sende olursa bize destek ol iyice krize gircek

ay iyi yapmışsın canım! başından beri okuyorum konuyu kayınvalidene sinir oldum. kadın sanki sizin evin düzenine karışmak için çağırmış sizi yanına. bi de çalış diye bekliyo sanırım, sen çalış da ben çocuğa bakarım..gelsin paralar ohooo...

ama kocana da ayrı bi kızdım, niye bu kadar annesine bağlı? maaşına sahip çıksın vermesin kimseye borç, sonra da annesinden istemesin. koskoca adam.. hayret bişey..

bence kaynanana böyle yaptığın gibi ince ince laf söyle, yeri geldiğinde şakayla karışık. kocana da çok söylenme ama mazlum davran annesinin suçu gibi algılat durumu.

allah kolaylık versin, yine de çok canını sıkma, bazı şeyleri duymazdan gel, çocuğunla mutlu olmaya bak. gerginlik içinde büyümesin çocuk..

Son düzenleme:

evet canım bizi buraya zaten ondan çağırdı hatta tartışmamız oldu buraya gelme konusunda belki orda karı olursun dedi çocuğu çok para getiriyoya cümle alem bilir annem bakıyodu bana benm çalışmamı çok istiyor hem para birriksn dio yani ben çalışsamda istediğimi alamıcam hem kendi köyde buraya kapak atmak istiyor bunu bana çok kişi dedi

oncelikle Allah kolaylik ve sabir versin diyorum.
benim de bi kac tane konum vardi kayinvalidecigimin uzerine.
ama hem aklimdaki hem de bu sitedeki konularimi kapattim. .
neden mi?
hep soyle yapiyo boyle diyo diyerek kendime ettim
hergun sinir stress
cidden kolay degil basarmasi ama takma artik kafana.
ben su an o kadar rahatim ki
1 soyluyor 2 soyluyor susmaz derdim eskiden vallaha da billaha da susuyo
soyleniyor biseyler diyor bakti gordu artik hee tamam deyip yine de yapmiyorum susuyor.
sen de oyle yap
hicbir zaman saygisizlik yapma
atiyoruz kenara para
arada zorlandigimiz oluyo ordan kullaniyoruz
tamam bi kere de sinin dedigini deneyelim de
boylelikle rahata erersin.

Son düzenleme:
kayınvalidenin huylarını benimkine çok benzettim.
benimkide bana senede 3-4 kez gelir.
tuvalete girerken 2 ışık yakarım her tuvaletten çıktığımda 2 ışık yakma annem der. 3 dak. anca yanıyor ondan ne isrefı olacak derim. olsun günde 3 dakkadan ayda bir sürü para eder diyor :)
bunun gibi bir sürü şey, evimdeki çekmeceleri indirir boşaltır düzenine göre yerleştirir vs... 1 hafta kalıyor ama ben doluyorum, eşime söylüyorum allah o beni anlıyor ezdirmiyor hiç.

zaten kaynanalara göre gelinler hep oğullarının parasını yiyiordur, çok müsrifdir, paranın kıymetini bilmiyordur vs...

nasılda böyle ince hesap yapa biliyolar :26: allah sabır versin bizlere

nasılda böyle ince hesap yapa biliyolar :26: allah sabır versin bizlere

dediğim gibi, biz oğullarının parasını yüyoruz diye bakıyrlar olaya.
biz onların evine gelin gitsek tarassfu için uyarsa neyse ama evimze gelip ince ince didikliyorlar, sanki paramız yok deyip kapılarına gidip para istiyoruz.

ayy vallahi bu yazdıklarınızı okuyunca kayınvalideme şükrediyorum benimki sabırlı bea allah yardımcınız olsun kızlar ..

sanki oğullarının büyük bir serveti varda bizde yiyoz

canım sağol daha iyiyim ama kaynanm aradı gelcek çarşamba geliyom dedi bir gece kalır en az bakalım neler yapcak

Hiç gerilme rahat ol. Bişi dedimi de yapıştır lafı. Alttan alma seni üzmesine ezmesine fırsat verme.

Biz böle yapa yapa onları tepemize çıkarıyoruz. Senden bende vasat olanLAR bizden beter burunundan kıl aldırmıyor. Onlar daha iyi oluyor ama.

Şahsen bende denedim öleymiş valla.

Kaynanam ne yapcağını şaşırıyo şimdi. Kötü gelin oldukça kıymetli oluyosun.

Anlatırım bir ara.

Öptüm minik kızını

Onlar öle düşünmüyor ama ama kendi kızları oluncaa damat rahat ettirsin kızımı derler.

Nasılsın Nasıl oldun?

evet damat zangin olsun kızımı rahat ettirsin derler, kızı iyi yaşam sürsün derler ama iş geline gelince ne gerek var derler. sanki biz ağaz kovuğundan çıktık bizide bi ana doğurdu, kendi kızını nasıl görmek istiyorsan gelininede o imkanı sağla ama dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…