canım dediğim gibi madd çıkar beklentisi var eşim ço iş değiştirir de :26: Ama suç eşimde dediğinizgibi buraya gelmesek ayıramıcak aslında tehdit sadece resmeb bela çkarcaktı yuvalar dağılmasın die pest ettim feci bir kadın bildiğiniz gibi deilşaka mı bu eşine bebek muamelesi yapıyor resmen eşinizde dinliyor annesini bence suç eşinizde o karıştırtmasa böyle olmaz çok ilginç gelmezse ayıracak mı yani sizi
canım dediğim gibi madd çıkar beklentisi var eşim ço iş değiştirir de :26: Ama suç eşimde dediğinizgibi buraya gelmesek ayıramıcak aslında tehdit sadece resmeb bela çkarcaktı yuvalar dağılmasın die pest ettim feci bir kadın bildiğiniz gibi deil
çok ilginç eşinizde çok etkileniyor annesine bişey diyeceğini sanmam
kaynanam benden yarım uzakta canım eşim tabiki biliyor karışma diyom yine karışıyo diyor
eşiniz istemedikten sonra nasıl ayırabilir sizi onu anlamadım maddi çıkar demişssin kayınvalideniz yarım mı ediyor size eşiniz kaç yaşında bu arada:26:
he de geç canım. Ayda 500 tl ile ev geçindirip birde çocuk bakıyorsunuz bi de birikimmi yapıcakmışsınız.kayınvalidenizin hayat şartlarından pek haberi yok heralde...kimseye muhtaç olmadan geçindiğinize şükretmiyor da bi de birikim bekliyor.böylesine bişey diyemiycem...:26:
biliyorum demesi zor ama takma.
Taktıkça kendine yaparsın kimseye olmaz. Bak dünya güzeli bir kızın da var. Onun için takmamaya çalış.
Onun genç kızlığında sinirden stress topuna dönmüş bir annesi mi olsun istersin yoksa çok iyi anlaşacağı bir annesi mi? Kendine yaparsın. üzme kendini.
Memleketimizde her evin içinde maalesefki ayrı bir hikaye var. Herkesin hikayesi farklı. Ama inan hiçbirine değmiyor. Haa sen yapabiliyormusun dersen yapamıyorum. Ama taktıım kadarı ile hep kendime yaptım.kimseye bişi olmadı.
Onun için üzme kendini herşeyin en güzelini en iyisini sende görsün boşver arkadaşım.
Daha sonra gene yazıcam
kendi 55 yaşında şuan köyde yaşıyo ama istanbulda yaşamış onun düşüncesi örneğin kaka yapmassa çocuğunn bezi 24 saat kalsın tasarruf
allah sabır versin.kaynanan bu yaştan sonra değişmez.diğer arkadaşların dediği gibi,he deyip geç,bildiğini okumaya devam et.beraber veya aynı aprtmanda filan oturmadığınız için şükret.neyse ki 15 günde bir geliyormuş.o varken karşı çıkma,dediği gibi yap,en azından eşine seni şikayet etmesin.
Kızın büyümüş maşallah,sen çalışmayı düşünmez misin ? En azından geliriniz artınca sıkıntı azalır.kayınvalden de sık gelemez böylece.
haklısın canım takarak kendimize ediyoz sağol canım benim yazın desteğin için
Ben burda cok büyük bir sıkıntı göremedım. Kaynanan 15 günde 1 gelıyormuş. Ben aynı evdeyim her gün karışılıyo bana.keşke benım kayananmda bana 15 gunde 1 gelse. Bide senın evıne gelıyo bıde sen onun evıne gelın gıtseydin daha farklı olurdu.
Bence paranıızı tutun kımseye muhtac olmayın. çocuugunuz buyuyor kenarda paranız olsun diye söylüyor gibi geldi bana. çok garipsemedım yanı.
Benım kaynanamda toplayın paranızı ev alın araba alın kimseye muhtac olmayın der hep.
Bende çok tutumluuymdur suana kadar hıç kenara para koyamadım gercı ama.
Kaynanam bıızm borçalrımızın oldugunu gerıye aylıklardan para kalmadıgını bılıyorda gene söylüyor işte.
Sende söyledıgı zaman zaten kalırsa koyarım ben de..
Bence sen iyi dayanıyorsun ve çok pozitifsin.Ben bana akıl vereceğine sen üstüne düşeni yapsaydın diye cevap verridim ona.Param olsa ev araba almayı bende biliyorum bana akıl vermesin o da kimmiş diye celallenirdim ben direk
kendi 55 yaşında şuan köyde yaşıyo ama istanbulda yaşamış onun düşüncesi örneğin kaka yapmassa çocuğunn bezi 24 saat kalsın tasarruf
evet gerektiği zaman pozitif olacaksın kafaya takmayacaksın. ben boyle duusnuyorum. yorumun için teş ler. ben burda bı konu açmıştım benı resmen yağmalamışlardı. kaynanaı düşmanı olan butun genç gelınler benı kotu gelın ılan ettıler. kaynanmı nerdeyse evlerıne alıp bakacaklardı o derece yanı gercekten .uykuları kaçmış gece benım kaynanamı duusnmekten.ahh bu kadın napıyo demekten. sen aksıne poztıfsın demişsin..teşekkur ederım:) sevindirik oldum..
Ben burda cok büyük bir sıkıntı göremedım. Kaynanan 15 günde 1 gelıyormuş. Ben aynı evdeyim her gün karışılıyo bana.keşke benım kayananmda bana 15 gunde 1 gelse. Bide senın evıne gelıyo bıde sen onun evıne gelın gıtseydin daha farklı olurdu.
Bence paranıızı tutun kımseye muhtac olmayın. çocuugunuz buyuyor kenarda paranız olsun diye söylüyor gibi geldi bana. çok garipsemedım yanı.
Benım kaynanamda toplayın paranızı ev alın araba alın kimseye muhtac olmayın der hep.
Bende çok tutumluuymdur suana kadar hıç kenara para koyamadım gercı ama.
Kaynanam bıızm borçalrımızın oldugunu gerıye aylıklardan para kalmadıgını bılıyorda gene söylüyor işte.
Sende söyledıgı zaman zaten kalırsa koyarım ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?