Kaynanam beni deniyor

Görümcenize “ yooo ağzımda gevelemedim gayet net gerekli bir durum olduğunu düşünürsek eşimle geliriz “ dedim diyip bende düşünüyordum yanındaki evladı hayırsız herhalde annesine bakmıyor kadıncağızda birkaç haftalık gelininden medet umuyor yazık diye demeliydiniz. Ben aile kurdum kendi yuvama girdim birilerinin sınavına değil bu kafayla giderseniz sınavı kaybeden siz olursunuz demeliydiniz. Ki ben olsam kv yi arar bunları söyler siz kv görümce olmak istiyorsanız böyle devam edin yok anne kız bacı yenge olmamızı istiyorsanız daha yolun başındayken kendinize çeki düzen verin derdim ve bunu eşimin yanında arar söylerdim

Görümceniz ne güne duruyor o ilgilensin annesiyle

Çok güzel cevap vermişsiniz, bundan sonra sınırınızı öğrenmiş oldular , onlara şunu söyleyin ben deneme tahtası değilim ayrıca kızı varken bu işler bana düşmez deyip geçin , hadsizlere bak çok yüz vermeyin bunlara tepenize çıkarlar sonra..

Bence eşine olayı sen anlat ilk senden duysun. Bir de bence o sınav değil gerçek niyettirde sen kesin bir şey söylemeyince çevirmiştir lafı. Ayrıca kızı varken geline düşmez. Ama kızı yoksa veya başka ülkede vs ise her gelin hastalıkta kayın valideye bakmalı. Sonuçta 3-4 gün bakıp hayır duasını almak ve ilişkileri korumak varken kenara çekilip hakkında kötü düşündürmeye gerek yok değil mi?

Siz bakarken görümcenin eli ne armut toplayacakmis? Kimse kusura bakmasin ama kendi cocuklari duruyorken ilk geline Düsmüyor. Benim gibi kayinvalidenle ayni binada otursan neyise, ama öyle bir durum da yok. Bunu esinizle paylasin. Söyleyin ailesi haddini bilsin ve kendine baska ugraslar arasin.

Nolcak sınavı geçince madalya mı takacak ne cahil insanlar bakmak zorunda değilsin kızı varken sana düşmez hem boşver zaten evet gelirim anne desende başka sınavdan seni sınıfta bırakırdı.

Ailesinin sizi denemesi ne kadar yanlışsa sizin tepkinizde o kadar yanlış geldi bana
Eşiniz küçük bebek mi bırakamam demişsiniz ben bu kadar bağımlılıgi anlamıyorum.
Ben olsam nikahın ertesi gün bile olsa ortada bir sağlık durumu varsa destek gerekiyorsa kendi ailem ya da eşimin ailesi fark etmez giderdim.
Ama onların sizi denemesi de yanlis

Eşinize anlatın. Karşı taraflada fazla muhatap olmamaya özen gösterin.

Eşim annesine çok düşkün birşey söylesem kondurmaz çok kuruldum biraz da sinirledim bu ne demek önemli birşey de değil kadınsal hastalık
Annesine bu kadar düşkün adamları bulup evleniyorsunuz,sonra acaba ne der diye korku içinde yaşıyorsunuz.Esinizle gülüp gececeğiniz,yada söyleme gereği duymadığınız meseleler sizin için ağır bir durum oluyor......

Sebebi ne olursa olsun insanların birbirini denemesinden hoşlanmıyorum. Kayınvalideniz de , görümceniz de yanlış davranmışlar.

Kayınvalideniz kadın hastalıklarından bir operasyon geçirdiğinde, yanında kalabilecek bir kızı varken ; henüz yeterince paylaşımı ve yaşanmışlığı olmayan gelinini mi tercih edecekmiş ? Nereden baksam tutarsızlık , nereden baksam saçmalık.

+++
Kendi kizi varmis madem baksin... gelinler hizmetci mi

Ya işte konuda kocamı bırakamama bağlamışsın ya ondan itici geldi bana. Bir de benim düşünceme ters geldi o yüzden. Şu yaptığın yorumda evet kendince haklısın ama dediğim gibi düşüncelerimiz farklı

Hepsinden önce direkt sen söyle kocana. Böyle saçmalık mı olur yeni evliyim ben dersin. Ayrıca kızı dururken bana bakmak düşmez dersin. Manüplasyona gelme. Onları suçlayan tavrın olsun.

Oo canım benim aileyle evleniliyor bu devirde sınavdan da kaldıysan işin yaş aman kendi kızı baksın işi gücü yoksa siz yeni evlenmişsiniz nereden bileceksiniz isteğini işini gücünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…