Kaynanam beni deniyor

Kendi kızı neden bakmıyormuş

Ah canım çok üzüldüm, püh diyeydiniz. Hatta arayın geri, benim anam da oğlunuzu test edecekmiş, nasıl iyi mi deyin. Hatta o görümceye deyin ki, sınayanların bol olsun ckfmfmf

Demi ama birde Kızım gelebilir misin falan da yok al biletini gel diyor oyüzden bende gelirim falan deyip geçiştirmedim direk gelemeyeceğini belirttim kötü birşey de söylemedim eşim izin alabilirse beraber geliriz dedim unuttum gitti ama onlar olay yaratmışlar

Sen orda yanındayken okadar yoldan benmi gelecektim. Sen bakacaksin tabiki beni böyle saçma şeylerle sinav etmeyi düşünecek kadar işiniz gücünüz gerçekten yokmu deseydin. Gorumcenin kafasını duvara surtesim geldi. Egoya bak. Bu yüzü nerden bulup arıyor seni ya.

Sınıfta mi kalmışsın
Kendi kızı var ya o bakacakken sana ihale verdiyse o kaynana sınıfta kalmış oluyor asıl

Hayırdır kızına kiyamiyo da gelin köpek mi

Görümce neden gidip bakmamis ozaman.

Bence söyleyin kocanıza bilsin anasıyla kardeşinin çevirdiği oyunları. Kendi kızı da varken 3 haftalık geline mi düşmüş bakmak?

Hadi diyelim seni denedi bunu kızınamı söyletiyor. Kız anasına oturup bakıcağı yerde bide annemin sınavından kaldın diyor rahatlığa bak.

Aman gülün geçin. Eşinize de siz söylemeyin, onlar söyleyecek nasıl olsa. Sorarsa olduğu gibi anlatır, ben bu kadar dert edeceklerini bilemedim, bu kadar küçük bir mesele yüzünden seninle ters düşmeye gerek yok dersiniz. Önemsemeyin, önemseseniz bile belli etmeyin.

Kusura bakmayın ama yakınında duran kızı varken 3 haftalık gelini çağırmak çokta mantıklı değil. Kimi kimsesi olmasa neyse tabiki gidilir. Burda bir art niyet söz konusu. Onuda geçtim ben rahatsız olsam kızım yerine daha 3 haftalık gelinimin bana bakmasını istemezdim. Zaten uzak yerlerde oturuyorlar daha aileye alisamamistir bile. Kızımın yanında mi rahat olurum yoksa gelinimin yanindami

G zekalılar

Sen onların yengesisin once bir kendilerine çeki düzen versinler. Hatta bana hesap mı soruyosunuz diye bir ayarda cekerdim

Denemek için söylemiş diyor güya

Denemek için söylemiş diyor güya
Demekki okadar çok boş vakitleri varki pembe dizi hatta Hint dizisi ceviresileri gelmiş. Hiç kaale almayın evde essek kadar kızı var bakar annesine. şeyi merak ettim seni arayan evli gorumcemi evdeki gorumce mi ve eşin evin ortancasi mi buyugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…