- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
Yoo söyleyin niye söylemiyorsunuz ki eşinize? Sizden duysun. Ayrıca gelinim mutfakta yarışması mı bu deniyormuş falanMerhaba arkadaşlar.
ben 3 haftalık evliyim eşimin işi dolayısıyla ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz. Zaten ikimizin de memleketi Farklı ve iki aileye de çok uzağız. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak fikir almak istiyorum. Kaynanam kadınsal hastalıktan dolayı küçük bir operasyon geçirecek çok ciddi birşey de değil. Neyse beni aradılar operasyon dan sonra sen gelirsin bakarsın dediler. Bende eşim çalışıyor nasıl gelelim dedim. Olsun sen tek gel diyorlar. Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim. Konuyu kapattım. Bugün de görümcem aramış annemin sınavından sınıfta kaldın diyor. Ne sınavı dedim işte seni denemek için yapmış sen de ağzında gevelemişsin diyor. Ben konuyu eşime dahi söylemedim. Büyütmedim ama resmen plan kurulup yapılan birleşeymiş. Ben napim eşime de söylerler belli ki.
Ona aklıma başka birşey gelmedi.Ya işte konuda kocamı bırakamama bağlamışsın ya ondan itici geldi bana. Bir de benim düşünceme ters geldi o yüzden. Şu yaptığın yorumda evet kendince haklısın ama dediğim gibi düşüncelerimiz farklı
Birde görümcem var zaten yanlarında bekar büyük görümcem de evli ama o da aynı şehirdeYa işte konuda kocamı bırakamama bağlamışsın ya ondan itici geldi bana. Bir de benim düşünceme ters geldi o yüzden. Şu yaptığın yorumda evet kendince haklısın ama dediğim gibi düşüncelerimiz farklı
Evet tabi ki öyle benim annem de babamın annesine babasına baktı. İhtiyaç durumunda söylemelerine gerek duymadan kendim düşünürüm giderim ama evde bekar görümcem var büyük görümcem de evli çocuğu var ama 4 yaşında kreşe gidiyor okul problemi yok birde önemli bir operasyon değil ben daha yeni evlendim baştan da kışı bizde geçirme lafları ediyorlardı birde bunu çıkarınca dayanamadımBence eşine olayı sen anlat ilk senden duysun. Bir de bence o sınav değil gerçek niyettirde sen kesin bir şey söylemeyince çevirmiştir lafı. Ayrıca kızı varken geline düşmez. Ama kızı yoksa veya başka ülkede vs ise her gelin hastalıkta kayın valideye bakmalı. Sonuçta 3-4 gün bakıp hayır duasını almak ve ilişkileri korumak varken kenara çekilip hakkında kötü düşündürmeye gerek yok değil mi?
Kesinlikle haklısın canımmmmEvet tabi ki öyle benim annem de babamın annesine babasına baktı. İhtiyaç durumunda söylemelerine gerek duymadan kendim düşünürüm giderim ama evde bekar görümcem var büyük görümcem de evli çocuğu var ama 4 yaşında kreşe gidiyor okul problemi yok birde önemli bir operasyon değil ben daha yeni evlendim baştan da kışı bizde geçirme lafları ediyorlardı birde bunu çıkarınca dayanamadım
Eşinize bunu anlatamiyorsaniz siz daha eş olamamışsıniz zaten , evcilik oynuyorsunuz herhalde
Siz bakarken görümcenin eli ne armut toplayacakmis? Kimse kusura bakmasin ama kendi cocuklari duruyorken ilk geline Düsmüyor. Benim gibi kayinvalidenle ayni binada otursan neyise, ama öyle bir durum da yok. Bunu esinizle paylasin. Söyleyin ailesi haddini bilsin ve kendine baska ugraslar arasin.
Görümcem yanlarında birde aynı şehirde oturan büyük görümcem var çocuğu okula dahi gitmiyor onlar dururken bana söylüyorlar önemli acil nir durum olsa ben kendim giderim söylemelerine gerek yok zatenSiz bakarken görümcenin eli ne armut toplayacakmis? Kimse kusura bakmasin ama kendi cocuklari duruyorken ilk geline Düsmüyor. Benim gibi kayinvalidenle ayni binada otursan neyise, ama öyle bir durum da yok. Bunu esinizle paylasin. Söyleyin ailesi haddini bilsin ve kendine baska ugraslar arasin.
Ööfff anasında kızıda çok gereksiz tiplerMerhaba arkadaşlar.
ben 3 haftalık evliyim eşimin işi dolayısıyla ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz. Zaten ikimizin de memleketi Farklı ve iki aileye de çok uzağız. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak fikir almak istiyorum. Kaynanam kadınsal hastalıktan dolayı küçük bir operasyon geçirecek çok ciddi birşey de değil. Neyse beni aradılar operasyon dan sonra sen gelirsin bakarsın dediler. Bende eşim çalışıyor nasıl gelelim dedim. Olsun sen tek gel diyorlar. Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim. Konuyu kapattım. Bugün de görümcem aramış annemin sınavından sınıfta kaldın diyor. Ne sınavı dedim işte seni denemek için yapmış sen de ağzında gevelemişsin diyor. Ben konuyu eşime dahi söylemedim. Büyütmedim ama resmen plan kurulup yapılan birleşeymiş. Ben napim eşime de söylerler belli ki.
Hemde bekar olan okulunu bitirmiş yanında kalıyor büyük olan da evli ama aynı şehirde yaşıyor çocuğuda 4 yalında okula da gitmiyor+++
Kendi kizi varmis madem baksin... gelinler hizmetci mi
Olay dün yaşandı söyleme gereği duymadım önemsemedim ama bugün görümcem arayıp hesap sorar tavırla söyleyince anladım planlı birşey olduğunu. Ben sınırımı çizip konuyu kapatmıştım .Eşinize bunu anlatamiyorsaniz siz daha eş olamamışsıniz zaten , evcilik oynuyorsunuz herhalde
Kızı neden bakmıyomuş.Merhaba arkadaşlar.
Sen bu evin gelininin sen geleceksin bugüne kadar sen mi vardın kocamın yanında o kendini idare eder diyor ben kötü niyetli biri değilim nişanlılık sürecinde de çok üzdüğün şeyler yaşadığım için mesafemi koydumSınav muhabbeti iğrenç kötü niyetli fesat insanlar bunlar.
ben mi çok safım bilmiyorum. Kayınvalidem benden böyle bir şey rica etse giderdim sanırım.
Görümceniz de varmış. Kayınvalideniz sizden bu ricada bulunurken kızının neden gelemeyeceğini falan söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?