Kaynanam beni deniyor

Yoo söyleyin niye söylemiyorsunuz ki eşinize? Sizden duysun. Ayrıca gelinim mutfakta yarışması mı bu deniyormuş falan Şaka gibi ya. Gelin olarak değil eğlence olarak görüyorlar herhalde. Ben sinirlendim burada

Eee söylesinler eşine nolacak,ne korkuyorsun.Sen anlat eşine,gidip gitmemek senin kararın. Gorumcene cevap veremedin mi ? Kizi varken bana mi düşer,bakmak deseydin.

Ona aklıma başka birşey gelmedi.

Birde görümcem var zaten yanlarında bekar büyük görümcem de evli ama o da aynı şehirde

Evet tabi ki öyle benim annem de babamın annesine babasına baktı. İhtiyaç durumunda söylemelerine gerek duymadan kendim düşünürüm giderim ama evde bekar görümcem var büyük görümcem de evli çocuğu var ama 4 yaşında kreşe gidiyor okul problemi yok birde önemli bir operasyon değil ben daha yeni evlendim baştan da kışı bizde geçirme lafları ediyorlardı birde bunu çıkarınca dayanamadım

Kesinlikle haklısın canımmmm

Eşinize bunu anlatamiyorsaniz siz daha eş olamamışsıniz zaten , evcilik oynuyorsunuz herhalde
Görümcem yanlarında birde aynı şehirde oturan büyük görümcem var çocuğu okula dahi gitmiyor onlar dururken bana söylüyorlar önemli acil nir durum olsa ben kendim giderim söylemelerine gerek yok zaten

Ööfff anasında kızıda çok gereksiz tipler Tepkin çok iyi. Aynen devam

Eşinize bunu anlatamiyorsaniz siz daha eş olamamışsıniz zaten , evcilik oynuyorsunuz herhalde
Olay dün yaşandı söyleme gereği duymadım önemsemedim ama bugün görümcem arayıp hesap sorar tavırla söyleyince anladım planlı birşey olduğunu. Ben sınırımı çizip konuyu kapatmıştım .

daha iyi işte ona göre davranırlar. hemen geliyorum desen inek gibi sağacaklardı. ayağını denk alsınlar . iyi olmuş ohhhh. kışıda geçirmeye gelmesin zaten

Kızı neden bakmıyomuş.

Sınav muhabbeti iğrenç kötü niyetli fesat insanlar bunlar.
ben mi çok safım bilmiyorum. Kayınvalidem benden böyle bir şey rica etse giderdim sanırım.
Görümceniz de varmış. Kayınvalideniz sizden bu ricada bulunurken kızının neden gelemeyeceğini falan söyledi mi?

Sen bu evin gelininin sen geleceksin bugüne kadar sen mi vardın kocamın yanında o kendini idare eder diyor ben kötü niyetli biri değilim nişanlılık sürecinde de çok üzdüğün şeyler yaşadığım için mesafemi koydum

Aman çok mu önemli,denesin dursun. Eşinize söylemesinden niye endişe ediyorsunuz ki? Bir de selam söylesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…