- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
- Konu Sahibi Ezgi332333
-
Onemli olan esin olacak kisidir. Biraz uzun olacak ama kendi hikayemi kisaca yazayim sana. Biz esimle sevgiliyken her sey güzeldi samimiydik ailesiyle. Annesini her hafta arardim halini hatrini sorardım. Ablalariyla yine oyle. Kayinbaba kızım kızım der baska bise demezdi. Aileler tanıştı yine aynı. Ailelerin tanismasindan 3 ay sonra nişan olacaktı ne olduysa 2 hafta oncesinde fikir değiştirdiler. Beni istemediler. Tum aile kaynim haric o da evli ve benzer durumlar yasamis. Inan ne yalanlar soylediler ailemin demediği seyleri dedi dediler. Eşim arkamda durdu. Afedersin ben p.c degilim bu köprüyü bi sekilde geçerim. Annem babam yanimda olsun istyorum dedi. Sonra paşa paşa geldiler nisana. Sıkıntı cekmedim mi uzulmedim mi hunun ustune bir suru iftira duydum. Dugune 3 gun kala kaynanadan isitmedigim laf kalmafi. 30 temmuzda dugun yaptik 15 tummuz sonrası esim dugun icin 3 gun once zor izin aldi memlekete gidecez bu kadin beni alt üst etti. Dugun gunu gorumcem yuzunden aglayarak gittim salona. Simdi diceksin değdi mi bu kadar sıkıntıya inan degdi. Ama eşim beni desteklediği icin. Sevgilin yanindaysa sen edebini koru onlara karşı. Sevdiğin adam da herseyin farkindaysa vaz gecme. Aile ağzına bakmayacak biriyse evlendikten sonra gul gibi gecinirsiniz. Kapımı kapatirim mutluyum huzurluyum. Sakın kendini onlar için uzme. Ben cok uzdum. Aile neden olamadık dite cok ağladım. Degmezmis
Ohoooo ona bakarsaniz bugune kadar gelinini isteyen canim cicim bitanecik gelinim diyen kaynana gormedim...
Yakin cevremdeki herkezin kaynanasi gelini istemiyo...
Gelin isteyen kaynana varsa da nesli tukenmekde...
Ne güzel ya akıl veren çok burda yaşanmışlıklar çok zamanında bize kimse böyle şeyler söyleyip uyarmamıştı bence çok iyi birşey hiç aklın yatmıyorsa arkadaşları dinlemelisin
İş kocada biter, ben hep bunu soylerim.. Gerekeni soyleyip sınır cizebiliyorsa, onlar icin seni kirip uzmuyorsa idare edilebilir..
Ama şu da bi gerçek ki, aile gercekten cok ama cok onemli, ömür boyu oyle ya da boyle yollariniz kesişecek..
Arkadaşın neden seni haberdar ediyor onlarin yaptıklarından?
Sevse ne oluyor ki amann evlenince bi kızım daha oldu derler eşinin yanında telefonuna da gelin diye kaydederler bu işler böyle en başta mesafe koy gitsin kimse senin annen gibi olmaz ama fenaysa evlenince de sıkıntı sonuçta ailesi .Hep özendim şöyle bi konuda danisabilecegim bi kaynanam gorumcem olsun bizimkiler soğuk nevale konuşasın gelse de laf ağzından çıkmaz ama sözde seviyorlar Yav heheeee
Aklında başka biri vardır oğlu ıcın muhakkakO dediğin bayan gibi beni kimse ezemez allaha şükür ailem her zaman arkamda. Hele annemm. Onlar bunun farkında. Tek sıkıntım bir insan hiç bir kötülük yapmamasına rağmen o kişi tarafından neden sevilmez hadi sevmiyosun zorunda değilsin neden kötü davranır
Kadın büyük ihtimalle çocuğuna başka gelin seçmiştir siz planı bozunca ayar olmuştur.
Ayrıca hele bi dur,gözünü açmamışsın yeryüzünde tek erkek sevgilin değil daha evlenmeden kv triplerine girmişsin...
Oy anam oy
merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??
Benim babam da vermek istemedi. Esim iyi bir insan ve ben seviyorum beni ezdirmiyor diye kabul etti. Ama sana dil uzatabilmeleri kotu gercekten. Sakin bir ortamda kirmadan dökmeden sevgiline rahatsiz oldugunu soyle. Senin hakkında kotu konusnalarina en azibdan ona karşı musade etmesin. Ana kuzusu pısırık biriyse uzak durEn üzüldüğüm bu işte ortada bişey yokken bana iftira atmaları. Oğluyla kavga edince o kız yüzünden dimi demeleri benim duyucagımı bildiği halde sevgilimle telefonda konusurken arkadan bana laf atması. Ben hiç bir şey yapmadım hep saygımı korudum. Hadi istemiyosun bari saygı duy ilişkimize oda yok. İlerde benim babam annem bu olayı ogrense beni istemediklerini bana kötü davrandıklarını hayatta vermez beni. Bosuna sevenleri ayırdıgıyla kalır :/
SizI neden sevmedigini sordugunuz da ki soyledigi sacma sebepler nedir??
Benim babam da vermek istemedi. Esim iyi bir insan ve ben seviyorum beni ezdirmiyor diye kabul etti. Ama sana dil uzatabilmeleri kotu gercekten. Sakin bir ortamda kirmadan dökmeden sevgiline rahatsiz oldugunu soyle. Senin hakkında kotu konusnalarina en azibdan ona karşı musade etmesin. Ana kuzusu pısırık biriyse uzak dur
Amin amin amin. Inşallah herşey istediğin gibi olur.Ben
İşte benim ailem bu durumları kaldırmaz. Hele babam duysa. Beni istemediğini bu evlilik olmazzz. İmkansız. Korkuyorum ayrılmak istemiyorum. Senin içinde bence en hayırlısı olmuş. Bazi insanlar olmayınca daha iyi oluyorr. Bosa huzursuzluk olucagına. Olsalar
İyikide konustun bana çok iyi geliyor. Yaşamış insanların tecrubesini almak çok güzel. Bu kaynanalar neden böyle anlamıyorum hayır gelin kötü yolda mı hayır. Sana bi saygısızlık mı yaptı hayır. Neden insan oglunun mutlulugunu istemez. Allah banada sanada bunları yasayan herkese sabır versin. Ben sımdılık sevdiğim adamın arkasından gidiyorum. Herşeye göğüs geriyoruz evett. Allah ilerde yardımcımız olsn :/
Bende öyle yaptimdi:) ama nasıl ağlıyor görmeniz lazımdı ya hala gözümün önünde sanki oğlu değil kızı evleniyo su oğluna aşık paylaşamayan anneleri anlamıyorum oğulları mutlu olsu istemez mi insan bende bir erkek annesi olarak inşallah ilerde arkasında durucak oğlumun onun mutluluğu herşeyden önemli.Yapılan yorumların aksine, ayrılma !
Neden sen pes edecekmişsin ? Kv adayı pes etsin, dimdik dur ilişkinin arkasında kimseyi sallama.
Ayrılırsan o'nun eline en büyük kozu vermiş olursun, oğluna bak ben sana bu kızdan hayır gelmez demiştim deme olasılığı %200.
Nikah masasin da bir gülücük atarsın kv'ye inat.. Naaberr oğlunu ben kaptım dermişçesine
Ne güzel bize zamanında kimse anlatmamıştı böyle ailesiyle evleniyorsun sözü son derece doğruymuşiyiki yazmışım. böyle iyi yürekli insanlar akıl veriyolar işte tecrubeleriyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?