kaynanam beni istemiyor

Kadın büyük ihtimalle çocuğuna başka gelin seçmiştir siz planı bozunca ayar olmuştur.
Ayrıca hele bi dur,gözünü açmamışsın yeryüzünde tek erkek sevgilin değil daha evlenmeden kv triplerine girmişsin...
Oy anam oy

En üzüldüğüm bu işte ortada bişey yokken bana iftira atmaları. Oğluyla kavga edince o kız yüzünden dimi demeleri benim duyucagımı bildiği halde sevgilimle telefonda konusurken arkadan bana laf atması. Ben hiç bir şey yapmadım hep saygımı korudum. Hadi istemiyosun bari saygı duy ilişkimize oda yok. İlerde benim babam annem bu olayı ogrense beni istemediklerini bana kötü davrandıklarını hayatta vermez beni. Bosuna sevenleri ayırdıgıyla kalır :/

Ne güzel ya akıl veren çok burda yaşanmışlıklar çok zamanında bize kimse böyle şeyler söyleyip uyarmamıştı bence çok iyi birşey hiç aklın yatmıyorsa arkadaşları dinlemelisin

iyiki yazmışım. böyle iyi yürekli insanlar akıl veriyolar işte tecrubeleriyle :)

haberdar etmez. ben duyuyorum. biz telefonda konusurken erkek arkadasımla arkadan bana laf sokuyor. yada sana kız bulucam diyor sevgilime benim duydugumu bildiği halde :/

halbuki aile olmak varken nedir ki bu. ben kötü biri olsam zamanında saygısızlık yapmş biri olsam tamam sevmesinler. ama pazar günleri bulusuyoruz diye bile laf eden insan düşün ben daha ne diyim

Aklında başka biri vardır oğlu ıcın muhakkak

hayatta girmem hiç tarzım değildir. hatta istemeye kadar tanısmasakta olur derim hep. çünkü aralarına erken girersen illa bi sorun çıkıyor. benim istediğimde zaten sadece sevdiğimle olmak baska kimse biz ciddi bişeyler yapmaya karar verene kadar hayatımıza dahil olmasın. ama annesi kendini sokuyor bana laf sokmalar. evde baska bişeyden ogluyla kavga edince benden bilmesi halbuki hiç sucum yokken. yoksa ben hiç kv triplerine girmem sevmemde laçka olmayı. böyle olunca da ogluna bizi beyenmiyo diyo. ahh ahhh :/

Amaaann hangimizi KV seviyor ki boşver önemseme geç gitsin çok düşünmeye değmez üstünde zira evlenirseniz eğer daha cooooookk KV konusu acarsiniz burda

Benim babam da vermek istemedi. Esim iyi bir insan ve ben seviyorum beni ezdirmiyor diye kabul etti. Ama sana dil uzatabilmeleri kotu gercekten. Sakin bir ortamda kirmadan dökmeden sevgiline rahatsiz oldugunu soyle. Senin hakkında kotu konusnalarina en azibdan ona karşı musade etmesin. Ana kuzusu pısırık biriyse uzak dur

Öyle yapicam konusucam sevgilimle. Yoksa bizim tüm hayallerimiz yalan olucak :/

Yapılan yorumların aksine, ayrılma !
Neden sen pes edecekmişsin ? Kv adayı pes etsin, dimdik dur ilişkinin arkasında kimseyi sallama.
Ayrılırsan o'nun eline en büyük kozu vermiş olursun, oğluna bak ben sana bu kızdan hayır gelmez demiştim deme olasılığı %200.
Nikah masasin da bir gülücük atarsın kv'ye inat.. Naaberr oğlunu ben kaptım dermişçesine

Amin amin amin. Inşallah herşey istediğin gibi olur.

Bende öyle yaptimdi:) ama nasıl ağlıyor görmeniz lazımdı ya hala gözümün önünde sanki oğlu değil kızı evleniyo su oğluna aşık paylaşamayan anneleri anlamıyorum oğulları mutlu olsu istemez mi insan bende bir erkek annesi olarak inşallah ilerde arkasında durucak oğlumun onun mutluluğu herşeyden önemli.

sadece iki insan evlenmiyor ailelerde bence çok önemli yarın birgün ne olacagını asla bilemezsin sonuçta annesi ailenin sözünü herzaman dinle derim pişman olmamak için aileler ileriyi çok ii görüyor ileride sıkıntı yaşarsın karşı taraf istemediginde kız yada erkek farketmez bu illaki o evlilige yansır kimse vazgeçilmez degil

sana bi örnek vereyim uzaktan tanıdıgım bi aile var oğlu bi kadınla sevgiliydi 2 sene felan flört etmişler 7-8 yaş büyükmüş kadın önceden bi evlilik yapmış boşanmış 40 yaşının üstünde diye biliyorum kaynana adayı oğlunun o kişiyle evlenmesini istemedi ama bunda kaynana biraz haklı kadın bayagı sinsi bi tipti ve ailelerine uygun degildi yani çocugun annesi kadının nasıl biri oldugunu hissetmiş oğlunu uyarmış ne oldu adam annesini hiçe saydı rızasını bile almadan evlendi annesi ,babası ,kızkardeşleri ,hiçbiri dügününe gitmedi neredeyse 2 senelik evliler ama belli yani kaynana gelin felan hiç görüşmüyorlar kadın hala istemiyor ama çocukta bence bu durumları kafasına çok takıyor belli etmesede sonuca gelecem sizin durumunuz daha farklı olabilir ama bu tarz yapılan evliliklerde şimdi olmasada ilerde sorun çıkar illa çocuk kafasına takıyordur bu durumu aile olmak çok başka bir şey ailelerin onayı o insanlarla görüşmek arada bile olsun bu dedigim kişilerin hala çocukları bile yok kadın kaç yaşında ve bu kadın çocuk istiyormuş yarın birgün belki başka şeyler sorun olacak huzursuzluk olur o yüzden iyi düşün acele etme ben olsam ailemi dinlerdim koşulsuz sevgi diye bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…