kaynanam beni istemiyor

Size bagli hersey.. İleride yapilacak butun dişlanmalara, haksizliklara, dedikodulara, ayrimciliklara, istenmeyen kisi olmaya vs. Göğüs gererim diyorsaniz devam edin..ama duygusal bir yapiniz varsa dayanamam yipranirim diyorsanuz yol yakinken bir caresine bakin

Yaşlarını z kaç? Sevgilin o benim sevdiğim kadın/kız kimseye laf ettirmem. Benim hayatım benim kararlarim kimse sorgulayamaz deyip son noktayı koyamiyirsa sürekli ailesi ile bir laf tartismasina giriyorsa ve sanada gelip napim o benim annem diyorsa çok ezilirsin soyliyim. Evlendik kavustuk oh tüm dertler bitti börtülü böcekli pembe kalpli bir durum değil.
Evlendikten sonra yaşayacaklarının fragmanini izliyorsun suanda.Buna rağmen bile isteye "Hayatımı nasil kendi ellerimle mahvedebilirim kendimi ne kadar degersizlestirtebilirim acaba" diyip filmi komple izlemek istiyorsan sen bilirsin.

Onemli olan esin olacak kisidir. Biraz uzun olacak ama kendi hikayemi kisaca yazayim sana. Biz esimle sevgiliyken her sey güzeldi samimiydik ailesiyle. Annesini her hafta arardim halini hatrini sorardım. Ablalariyla yine oyle. Kayinbaba kızım kızım der baska bise demezdi. Aileler tanıştı yine aynı. Ailelerin tanismasindan 3 ay sonra nişan olacaktı ne olduysa 2 hafta oncesinde fikir değiştirdiler. Beni istemediler. Tum aile kaynim haric o da evli ve benzer durumlar yasamis. Inan ne yalanlar soylediler ailemin demediği seyleri dedi dediler. Eşim arkamda durdu. Afedersin ben p.c degilim bu köprüyü bi sekilde geçerim. Annem babam yanimda olsun istyorum dedi. Sonra paşa paşa geldiler nisana. Sıkıntı cekmedim mi uzulmedim mi hunun ustune bir suru iftira duydum. Dugune 3 gun kala kaynanadan isitmedigim laf kalmafi. 30 temmuzda dugun yaptik 15 tummuz sonrası esim dugun icin 3 gun once zor izin aldi memlekete gidecez bu kadin beni alt üst etti. Dugun gunu gorumcem yuzunden aglayarak gittim salona. Simdi diceksin değdi mi bu kadar sıkıntıya inan degdi. Ama eşim beni desteklediği icin. Sevgilin yanindaysa sen edebini koru onlara karşı. Sevdiğin adam da herseyin farkindaysa vaz gecme. Aile ağzına bakmayacak biriyse evlendikten sonra gul gibi gecinirsiniz. Kapımı kapatirim mutluyum huzurluyum. Sakın kendini onlar için uzme. Ben cok uzdum. Aile neden olamadık dite cok ağladım. Degmezmis

Bu konuda cok haklısın. Esim benim yanimda oldu ama ailesine asla benim lafimi ettirmedi. Sevgilinin de sana laf ettirmemesi lazim. Nasıl yapar bilmem ama ağzını kapatması lazim kaynananin. O benim sevdiğim kiz laginizi bilin demesi lazim. Şimdiden soz söyletirse olmaz bu is

Benzer bir durum bende de var, dünyanın kanunu bu hiçbir kaynana gelini istemez.
Beni de istemiyor ve beni birçok kişi gelin olarak isterken. Önemli olan sevdiğimiz kisiyle anlaşabilmek ve sevdiğimiz kişinin bizim yanımızda durması.

bence hic girme evlilik yoluna istemiyorlar belki tanıyınca isterler. ama nişan zamani sorun evlilik .zamani.yine sorunlar. cikacak bütün bunları kaldırabilir misin.sevgilin karistirmamaya çalışıyor ama nereye kadar dayanacak ki

Şuan bekar olduğun için aile ile evlenmenin ne olduğunu bilmiyorsun,gözün yalnızca sevdiğini gördüğü için.

Fakat yarın birgün bu ailenin içerisine girip de, o herkesin yaşadığı sorunları yaşadığınızda eşin de annesi ile senin aranda kalıp sustuğu zaman ne sevgi kalır ortada ne aşk...

Merak etme sevgilin seni seviyor ya oda zamanla sevecek:)
Arkadaşımın kaynanası hiç istemedi oynak diye.
Arkadaşım oynak biriydi sora evlendiler oğlu çok sevince oda sevmeye başladı hergun arıyormus nasılsın kızım diye arkadaşım da şaşırmış çok değişti kaynanam diyor çünkü saygıda kusur etmedim hep sevgi gösterdim tamam anne dedim diyo kaynanası çevresinden kötü şeyler duymuş gelinden bunu görmediği için sevmiş olabilir mi diyor :) bence sen kaynanama sevgi göster annecim de o zaman zamanla sever

Benim annem de yengemi başta istemedi ama abim vazgeçmedi şimdi çok seviyor gelini:) hatta benden çok seviyor :)bende keşke diyorum kaynanam kızından daha çok sevse beni diye nerede o iş:)

Ne güzel ya akıl veren çok burda yaşanmışlıklar çok zamanında bize kimse böyle şeyler söyleyip uyarmamıştı bence çok iyi birşey hiç aklın yatmıyorsa arkadaşları dinlemelisin

Ohoooo ona bakarsaniz bugune kadar gelinini isteyen canim cicim bitanecik gelinim diyen kaynana gormedim...
Yakin cevremdeki herkezin kaynanasi gelini istemiyo...
Gelin isteyen kaynana varsa da nesli tukenmekde...

Bu her erkek için geçerli. Bizaman sonra değişiyolar biliyorum. Ona hazırım. Ama annesi aramızı bozar ondan korkuyorum annesine karşı nasıl bir tavır almalıyım artık onu bilmiyorum

Ben

İşte benim ailem bu durumları kaldırmaz. Hele babam duysa. Beni istemediğini bu evlilik olmazzz. İmkansız. Korkuyorum ayrılmak istemiyorum. Senin içinde bence en hayırlısı olmuş. Bazi insanlar olmayınca daha iyi oluyorr. Bosa huzursuzluk olucagına.

Ben

İşte benim ailem bu durumları kaldırmaz. Hele babam duysa. Beni istemediğini bu evlilik olmazzz. İmkansız. Korkuyorum ayrılmak istemiyorum. Senin içinde bence en hayırlısı olmuş. Bazi insanlar olmayınca daha iyi oluyorr. Bosa huzursuzluk olucagına. Olsalar

İyikide konustun bana çok iyi geliyor. Yaşamış insanların tecrubesini almak çok güzel. Bu kaynanalar neden böyle anlamıyorum hayır gelin kötü yolda mı hayır. Sana bi saygısızlık mı yaptı hayır. Neden insan oglunun mutlulugunu istemez. Allah banada sanada bunları yasayan herkese sabır versin. Ben sımdılık sevdiğim adamın arkasından gidiyorum. Herşeye göğüs geriyoruz evett. Allah ilerde yardımcımız olsn :/

Ben

İşte benim ailem bu durumları kaldırmaz. Hele babam duysa. Beni istemediğini bu evlilik olmazzz. İmkansız. Korkuyorum ayrılmak istemiyorum. Senin içinde bence en hayırlısı olmuş. Bazi insanlar olmayınca daha iyi oluyorr. Bosa huzursuzluk olucagına. Olsalar

İyikide konustun bana çok iyi geliyor. Yaşamış insanların tecrubesini almak çok güzel. Bu kaynanalar neden böyle anlamıyorum hayır gelin kötü yolda mı hayır. Sana bi saygısızlık mı yaptı hayır. Neden insan oglunun mutlulugunu istemez. Allah banada sanada bunları yasayan herkese sabır versin. Ben sımdılık sevdiğim adamın arkasından gidiyorum. Herşeye göğüs geriyoruz evett. Allah ilerde yardımcımız olsn :/

Çook zor bi durum :/ hayır ne diye istemzler ki ... abuk subuk bahanelerle
Benim annem de yengemi başta istemedi ama abim vazgeçmedi şimdi çok seviyor gelini:) hatta benden çok seviyor :)bende keşke diyorum kaynanam kızından daha çok sevse beni diye nerede o iş:)

Ahhh ahhhh bende istemezmiydim böyle olmasın. Bi annem daha olaydı nolurdu :)

bence hic girme evlilikl olayına.

Arıyorum annecim diyorum bana ne var diyo böyle bi insan nasıl duzelir ki ve acık acık sevmediğini istemediğini söyleyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…