- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Ezgi332333
-
Bu konuda cok haklısın. Esim benim yanimda oldu ama ailesine asla benim lafimi ettirmedi. Sevgilinin de sana laf ettirmemesi lazim. Nasıl yapar bilmem ama ağzını kapatması lazim kaynananin. O benim sevdiğim kiz laginizi bilin demesi lazim. Şimdiden soz söyletirse olmaz bu isYaşlarını z kaç? Sevgilin o benim sevdiğim kadın/kız kimseye laf ettirmem. Benim hayatım benim kararlarim kimse sorgulayamaz deyip son noktayı koyamiyirsa sürekli ailesi ile bir laf tartismasina giriyorsa ve sanada gelip napim o benim annem diyorsa çok ezilirsin soyliyim. Evlendik kavustuk oh tüm dertler bitti börtülü böcekli pembe kalpli bir durum değil.
Evlendikten sonra yaşayacaklarının fragmanini izliyorsun suanda.Buna rağmen bile isteye "Hayatımı nasil kendi ellerimle mahvedebilirim kendimi ne kadar degersizlestirtebilirim acaba" diyip filmi komple izlemek istiyorsan sen bilirsin.
Benzer bir durum bende de var, dünyanın kanunu bu hiçbir kaynana gelini istemez.merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??
merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??
Adın "GELİN" senin daha ne olsun. Sen birşey yapmasan da maalesef el kızı olduğun için istemiyor seni. Hiç sordun mu sevgiline annen başkasını mı istiyordu diye?
Ayrıca anneniz çok haklı aşk ta bir yere kadar evlenince bu zaman ki yaşadığının 50 kat fazlasını yaşayacaksın (inşaAllah yaşamazsın ) maalesef cicim ayları bitince gerçek hayat sandığımız gibi olmuyor :/
Canım sana bir arkadaş, kardeş tavsiyesi nasıl kabul edersen.
Ağırlığını koyuyor, ama onlar yıne aynı demişsin ya, ağırlığını koysa aynı olamazlar kuzum.
Ben aynı şeyleri yaşamış, eşinin ailesinden hiç kimse olmadan nişan düğün yapmış ve yıllarca görüşmemiş biri olarak söylüyorum bunları, boşa konuşmuyorum yani canım.
Çok şeyler yaşadım, eşimin ailesi olmadan düğünüm oldu, bunlar hoş şeyler değil ama aradan yıllar geçip eşimi ısrarlarımla arattığımda yıne en ufak birşey de kötü ben oldum.
Sen dünya iyisi de olsan yaranamazsın..
Erkek arkadaşının çok sağlam durması lazım.
Silmesin tabi ailedir ama gerekirse silerim demesi lazım.
Şimdi dönüp baktığımda diyorum ki, onlar olsalardı biz ayrılırdık.. Bazen olmamaları daha hayırlı olabiliyor..
Erkek arkadasın da sende, senin ailen de bunu kaldırabilecek misiniz asıl olay bu..
Ağırlığını koyuyor, ama onlar yıne aynı demişsin ya, ağırlığını koysa aynı olamazlar kuzum.
Ben aynı şeyleri yaşamış, eşinin ailesinden hiç kimse olmadan nişan düğün yapmış ve yıllarca görüşmemiş biri olarak söylüyorum bunları, boşa konuşmuyorum yani canım.
Çok şeyler yaşadım, eşimin ailesi olmadan düğünüm oldu, bunlar hoş şeyler değil ama aradan yıllar geçip eşimi ısrarlarımla arattığımda yıne en ufak birşey de kötü ben oldum.
Şimdi dönüp baktığımda diyorum ki, onlar olsalardı biz ayrılırdık.. Bazen olmamaları daha hayırlı olabiliyor..
Erkek arkadasın da sende, senin ailen de bunu kaldırabilecek misiniz asıl olay bu..
Hangi kaynana istiyor ki anlamadım ben benimki de beni hiç sevmiyor mesela başından beri ama kendi kendine bide oğluna yaptı yapacağını bizimde iki aile karşı cıktı evlenmemize zamanında tek şebep yasak burda o yüzden açıklamalı yazmıcam ama mezhep farkıydı benim ailem beni hasta olur üzülür içine atar diye çok karışmadı verdi istedim sonuçlarına ben katlanicam diye ama esimin annesi yok mu hala ve hala sevmez beni hiçte umrumda değil açık açık da der o kadar baskı kurdum aldı yinede seni diye ama ne oldu oğlu hastalandı stresten o kadar baskı kurmuş düşünün neyse şimdi seviyorum falan diyo ama inanmam hayatta torununun hatrına iste iyi davraniyo diyelim ama ne oldu bana bi zararı dokunamadı bu zamana kadar ben sadece herşey e üzülüp kafaya taktığım için ağlar için e atardım birşey olduğunda yani sözüm ona çok seviyorsan annesini görmezden gelip herşeye he he diceksin yok yapamam dersen ayrıl yol yakınken vazgeç benim gibi çok üzülürsün sonra ama Allaha şükür eşimle hiç bi sıkıntımız olmaz kaynana ne yaparsa yapsin böyle olacaksanız evlenince sadece ikiniz yani kimseyi karistirmayacaksaniz sevdiğinden vazgeçme ben geçemedim çünkü ama yaşadım gördüm çok zor insanın içi ağlarken yüzü gulmesi kimseye anlatamaması Allahtan burası aklıma geldi yazıyorum böyle aman ne konuştum be
Hangi kaynana istiyor ki anlamadım ben benimki de beni hiç sevmiyor mesela başından beri ama kendi kendine bide oğluna yaptı yapacağını bizimde iki aile karşı cıktı evlenmemize zamanında tek şebep yasak burda o yüzden açıklamalı yazmıcam ama mezhep farkıydı benim ailem beni hasta olur üzülür içine atar diye çok karışmadı verdi istedim sonuçlarına ben katlanicam diye ama esimin annesi yok mu hala ve hala sevmez beni hiçte umrumda değil açık açık da der o kadar baskı kurdum aldı yinede seni diye ama ne oldu oğlu hastalandı stresten o kadar baskı kurmuş düşünün neyse şimdi seviyorum falan diyo ama inanmam hayatta torununun hatrına iste iyi davraniyo diyelim ama ne oldu bana bi zararı dokunamadı bu zamana kadar ben sadece herşey e üzülüp kafaya taktığım için ağlar için e atardım birşey olduğunda yani sözüm ona çok seviyorsan annesini görmezden gelip herşeye he he diceksin yok yapamam dersen ayrıl yol yakınken vazgeç benim gibi çok üzülürsün sonra ama Allaha şükür eşimle hiç bi sıkıntımız olmaz kaynana ne yaparsa yapsin böyle olacaksanız evlenince sadece ikiniz yani kimseyi karistirmayacaksaniz sevdiğinden vazgeçme ben geçemedim çünkü ama yaşadım gördüm çok zor insanın içi ağlarken yüzü gulmesi kimseye anlatamaması Allahtan burası aklıma geldi yazıyorum böyle aman ne konuştum be
bence hic girme evlilikl olayına.Bu her erkek için geçerli. Bizaman sonra değişiyolar biliyorum. Ona hazırım. Ama annesi aramızı bozar ondan korkuyorumannesine karşı nasıl bir tavır almalıyım artık onu bilmiyorum
Benzer bir durum bende de var, dünyanın kanunu bu hiçbir kaynana gelini istemez.
Beni de istemiyor ve beni birçok kişi gelin olarak isterken. Önemli olan sevdiğimiz kisiyle anlaşabilmek ve sevdiğimiz kişinin bizim yanımızda durması.
Benim annem de yengemi başta istemedi ama abim vazgeçmedi şimdi çok seviyor gelini:) hatta benden çok seviyor :)bende keşke diyorum kaynanam kızından daha çok sevse beni diye nerede o iş:)
bence hic girme evlilikl olayına.
Merak etme sevgilin seni seviyor ya oda zamanla sevecek:)
Arkadaşımın kaynanası hiç istemedi oynak diye.
Arkadaşım oynak biriydi sora evlendiler oğlu çok sevince oda sevmeye başladı hergun arıyormus nasılsın kızım diye arkadaşım da şaşırmış çok değişti kaynanam diyor çünkü saygıda kusur etmedim hep sevgi gösterdim tamam anne dedim diyo kaynanası çevresinden kötü şeyler duymuş gelinden bunu görmediği için sevmiş olabilir mi diyor :) bence sen kaynanama sevgi göster annecim de o zaman zamanla sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?