Kaynanam düğünde gelen üç beş kuruşu cebe atmış...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Hala şoktayım...Eşim annesinin öyle birşey yapmayacağını yaptıysada ettiğini daha sonrada ben düğünde ne gelirse vereceğim demiştim ondan aldı demek ki dedi bence durumu alttan almak için böyle konuştu.Nasıl bir enayiyim bilmiyorum benim annem bana gelen en ufak hediyeleri bile hala bana verirken onun annesi neden bizden kırpmaya çalışır gerçekten çok üzgünüm huzurum bozuldu herşeyi unutmaya çalıştıkça yeni şeyler çıkıyor(Kaynanamın herşeye rağmen değişmeyen tavrı utanmayan yüzü sahte gülüşü beni artık çileden çıkarıyor öyle ki iki ay dolmadan evimi terketmeyi bile düşündüm eşim izin vermedi bırak istedikleri olsun gözler,ne soksunlar seni dedim olan bana olur yapma dedi ne yapayım ne edeyim lütfen bana akıl verin...

Simdi susarsan yillar sonra keske yuzune vursaydim dersin...

Ben diyorum cunku. Oyle uc bes kurus degil ustelik 70 den fazla ceyrek, rakamini bile bilmedigim ustumuzden tasan paralar... O gun yine ayni bugun oldugu gibi dusundum; haram olsun. Her kuruşu...

Ben eşim uzulmesin diye sustum. Pismanim. Ben uzuldum herkes herseyde hakli oldu. .

Ben onları eşimin ailesinden esirgeyecek değildim gizli saklı çalınmış gibi oldu söylenmedi bile o bana mehir sayılıyor eşim bile habersiz harcayamaz.Eşyalarımı altınlarımı onlar yaptı evet ama ben har vurup harman savurmadım ne aldıkları altınları takıyorum ne aldıkları eşyalarda oturuyorum yatak odası mutfak girip çıktığım yer benim içimden gelmiyor o hale geldim.Benim tarafımdan olanları ben yaptım eşime düşeni ailesi belki siz eşinizle yaptınız herşeyi bu yüzden canınız yandı bilemem Allah herkese vicdan merhamet versin.

Geri alamayacaksanız başımın gözümün sadakası olsun diyip sindirmekte fayda var. Poncitonun dediği gibi eşin çok utanmıştır eminim.Ne kadar çirkin insanlar var ya Allah yuvanıza huzur versin,naparlarsa yapsınlar mutluluğunuzu bozamasınlar inşallah

Rahat 2 trilyonluk varlığı olan insana nasıl bir sadaka bu tek oğlu ya ben adam değilim o senin oğlun yani

Bak bu olayını yıllarca sürecek şekilde lehine çevirebilirsin bence ailesinin yaptığını eşin de gördü ve illa mahçup olmuştur. Eşinle konuş bunu yaptılar ve bu beni çok kırdı sende üzülme sakın onların yaptıklarından dolayı mahçup hissetme senden tek istediğim anne baba da olsa bak hayatta ikimiz varız kimseden hayır yok. Evliliğimizin başında böyle birşey yaşamış olmamız bize ders olsun ve lütfen ikimizden başka herkese karşı her zaman sırtsırta Yanyana duralım de. Al eşini kendi tarafına senelerce sürecek yatırım bi daha ailesi bişeye karışmaya kalktığında sana kalmadan cevabını verir. Bırak giden para olsun sen eşinin sonsuz güvenini kazan eşin desin ki annem bile yamuk yapar ama karım yapmaz.

o benim yamuk yapmayacağımdan emin onu hesapsız sevdiğimide biliyor benim annemle onun annesi arasında dağlar var bununda farkında eşimin ailesini korkutan bir yanı var bu yalan değil benim soğuk oluşumda bunda etkili isteselerde yapamıyorlar artık birşey tek ümidim bunun son olması yoksa susmayı bırakıp herkese hakkını vereceğim.

Esim yapti herseyi. Mobilyayi pesin aldi, beyaz esya taksitle. Ev tadilati babadan kalma arsanin satilmasiyla yapildi. Arsa uzerindeki hakkini herkes aldi. Sanma sadece esime kaldi. Sadece set takti esim. Kayinvalide bilezik hediye etti. Bir takim elbise, bir kazak, bir etek aldilar dugun alisverisinde. Posete doldurulmus makyaj malzemesi. Lazim degil dedim ayip olurmus.. Almis gelmislerdi... Iki sokakta satilan silikonlu yastik, iki yorgan, bir beyaz carsaf. Hepsinin bedeli altinlarim oldu.

Yatak odasi, baza, yatak, bulasik ve camasir makinasi, kombi (babamin meslegi sayesinde o bile bize kaldi), kucuk ev aletleri, halilar, tuller gerisi kiz ceyizi hepsi benden..

Esim babam yasasa bunu yapamazdi bana annem demeseydi daha o aksam ben onu rezil ederdim... Ah ah..

Bu arada kayinvalide de yapmış olsa bunlari yine yanardi icim. Beni gectim esimin rizasi olmadan alamazdi. Dugunde emanet edildi diye çalması mi lazimdi? Her akraba dugununde onlar size altin takmisti diyor utanmiyor bile..Takisiz gidiyor dugunlere. Esim hediye takiyor hep..

İnanmıyorum ne kadar ac gözlüymüş kv biz kınada takılanları annemlere bıraktık. Komple erkek tarafındakini de biz aldık. Ne kadar olabilir ki bu para insan cocuklar alsın der.

kar sanıpyapıyor
kar sanıyorlar hakkı bilen böyle davranmaz alınan şeylerde bana benzermiş annem o konuda tam barut zaten bilmiyorlar ki oğullarını küçük düşürüyorlar eşim iyi biri benim seninde öyle ki sesin çıkmamış yoksa katlanılır mı hiç...

valla almazdım keş

valla almazdım keş
İnanmıyorum ne kadar ac gözlüymüş kv biz kınada takılanları annemlere bıraktık. Komple erkek tarafındakini de biz aldık. Ne kadar olabilir ki bu para insan cocuklar alsın der.
ke enayi yerine konulmasaydık taktıklarını istese gözümde yok veririm beni deli eden salak yerine konulmam çünkğü düğünden 1.5-2 ay öne kayınvalidem altyapısını yapıp eşime kimse birşey getirmez size takılan kardeşine takıldı demişti

Tabi ki de öyle yap karışmaya yok laf sokmaya yada gereksiz herhangi r hareketlerinde ver cevabını herkes haddini bilsin

Cok sukur dünya iyisidir esim. Bir iki kötü huyu var ama olsun :)

Daha ilk gun hepsini telafi edecegim dedi, pek cogunu telafi etti gercekten. O yuzden sozum yok esime. Elinde degildi. Annesini engelleyemezdi. Hatun eşkıya :))

Kar tabi kadın gayet rahat ihtiyactan almadi ki... hak görüyor bunu..

Tek ogul benim esimde. Belki bu yüzden böyle yaptilar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…