Kaynanam düğünde gelen üç beş kuruşu cebe atmış...

umarım ileride bu eksikliği sizin evlatlarınızla dolar eşim annemi annesi gibi görür içten anne der ayırmaz yani umarım sizin eşinizde öyle hisseder

isteyen yok ki takıları gerçekten gözüm varsa gözüm çıksın

güzel bir felsefe birde böyle bakalım hayata
İnanın hayat o kadarda uzun değil geriye baktığında onyedi koca yıl olmuş ve bir gün bile sorun yaşamamışımdır eşimin ailesi ile
Kusurlar yanlışlar olmuş olacaktır asıl önemli olan bunun üstesinden gelmektir

nişanda sadece bizim taraftan takıldı birde alıp onlara mı verecektim eşimin ailesi herşeyi oğluna verseydide verip vermeme kararı ona kalsaydı keşke

Bu konuları gördükçe ne kadar safım,umursamazım diyorum kendime:/ yaaa benim kaynana daha önceden tembihlemiş insanları 10 kişi falan max altın taktı düğünde, kalanları gizliden aldı, taktırmadı. Belki 100-200 den fazla varmıştır. Para olayı zaten hesabı bile yok. Kadın kanuna göre hareket etmiş resmen, düğünde takılan(5-10!) gelinindir, gizliden takılan kaynananındır düğün gecesi de teyze hanım bi hışımla(2 gün önce babası ölmüştü) altınlarımı boğazımdan çekip kaynanama verdi, ertesi gün bişeyler verdiler işte bana geri. Ha yaradı mı onlara o altınlar, paralar? Tabi ki hayır!
Allah ıslah etsin, benden de uzak etsin

benim kaynanam da kayınpederim de takıya kalkmayanların parasını aldı gözümün önünde ve vermedi utanmadan iyi oluyo böyle dedi sustum ama pişmanım keşke söylenseydim

Ben evleneli 6 yil oldu, dugunum turkiyede oldu, Bu yil tatildeyken yani tam 6 yil sonra kayinvalidem 'sen geri dondukten sonra 7 altin daha geldi' dedi agzindan bi atti, ama ben ustunde durmadim pek, sonucta yillar gecmis, oda panikledi lafi degisti, tabiki benim aklimda neden bana soylemedi acaba diye dusundum neden sakladi acaba diye dusundum(ki kv benden cogu seyi saklar, soylemek istemez yani bir bu degil). Ama bunun icin kalkipda bosancak degilim. Ama senide anliyabiliyorum, bazen bagzi seyler son damla oluyor ve bardagi tasiriyor..
Ve sunuda ekliyeyim onlara karsi mesafeliyim suan.. esimin annesi babasidir saygim vardir ama benim guvenimi kirmistir bikere!

ben bu konuyu hiç yadırgamadım.çünkü kv ler düğünümde hiç birşey yapmadılar.eşyalarımızı kendimiz taksitle aldık.eşim düğün için arkadaşlarından borç aldı.çünkü maaşını kuruşuna kadar babasına veriyordu.borcumuz var diye hiçbirşey karışmadılar.düğünde çeyrek leri kv. elden vermişler.sonra falanca filanca çeyrek verdi düğünde diye övündü.paraları hiç görmedik.

insan yaşamadan bilemiyor aslında benim onlara değil onların bana garezi oldu ben kötüyüm diyelim ben kötüyüm diye ailem dahil hiçkimseye kıymet verilmedi hoşgeldiniz bile denilmedi düğünde akrabalarımdan biri hastalıklıymışım gibi davrandı kayınvaliden bana dedi gerçekten çok ayıp edildi ne ben ne benim ailem hiçbir kimseye kötü davranmadık mutlu gün diye ses çıkarmadık onlar bilmedi bunu bu düğün bir kere olacak demediler akrabalar bizi zaten biliyor kendilerini çok küçük düşürdüler.

Kayınvalidenle arana mesafe koy bence. Bunun için kocanla aranı bozma. Belli ki senin öyle demeni bekliyomuş baksana... Zaten aklına koymuş. Kimbilir daha neler vardır aklında

Ayyyy gorgusuzluk
Benim kv dede dugunde takilan parayi aldi ama esim birakmadi tekrar istedi zaten dugun olana kkadar hic birsey yapmadilar ne yardim ettiler ne bisey hepsini esimle ben yaptim kimse bisey lazimmi diye sormadi dugun gunude dugun sahibi gibi geldiler bas kose oturdular sonra herkese dugunlerinu ben yaptim dedi

benim kayınvalidem kötünün kötüsü fesat bir insandır sevmem amaaaa o konuda hakkını yiyemem valla gelen bütün hediyeleri 10 tl bile olsa bize verdi.. alsaydıda neden aldın demez keyfimide aldığı 3-5 kuruş için bozmazdım. hatta dedim bana verme bunları sende kalsın diye...

bence cok abartiyorsun gercekten ilerde bin pisman olursun

bu kadar paranin pesine dusup huzur bozmak pek saglikli degil hayretle okuyorum anne neticede ne olmus siz verdiniz sayin belki cocugunuz olur ona altin yapip takar ya da araba alirsiniz destek olur

Nasıl sustunuz buna? Bile bile hakkınızı hatta cocuklarinizin hakkini neden yedirdiniz. Yazık olmuş..

Yatak odası ve mutfağı bizim adetlerimize göre kız tarafı yapar sizde erkek tarafı mi yaptı da girip çıkmak istemiyorsunuz. Bir de ben olsam söylerdim falanda altın getirmiş anne haberin var mı diye konuya girerdim.

biz yaptık zaten o sebepten yatak odasıyla mutfağı kullanıyorum bilmiyorum kim ne getirmiş vazgeçtim artık Allaha havale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…