- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Benimki de düğünden önce toplamış altınları evinde kimden ne aldıysa yazmış notu buldumHala şoktayım...Eşim annesinin öyle birşey yapmayacağını yaptıysada ettiğini daha sonrada ben düğünde ne gelirse vereceğim demiştim ondan aldı demek ki dedi bence durumu alttan almak için böyle konuştu.Nasıl bir enayiyim bilmiyorum benim annem bana gelen en ufak hediyeleri bile hala bana verirken onun annesi neden bizden kırpmaya çalışır gerçekten çok üzgünüm huzurum bozuldu herşeyi unutmaya çalıştıkça yeni şeyler çıkıyor(Kaynanamın herşeye rağmen değişmeyen tavrı utanmayan yüzü sahte gülüşü beni artık çileden çıkarıyor öyle ki iki ay dolmadan evimi terketmeyi bile düşündüm eşim izin vermedi bırak istedikleri olsun gözler,ne soksunlar seni dedim olan bana olur yapma dedi ne yapayım ne edeyim lütfen bana akıl verin...
bayramda kahve yapmadım diye düğünden bir hafta önce ayrılalım diye kapımıza dayandılar mesela benden gelin olmazmış resmi nikah çoktan olmuştu.
Hala şoktayım...Eşim annesinin öyle birşey yapmayacağını yaptıysada ettiğini daha sonrada ben düğünde ne gelirse vereceğim demiştim ondan aldı demek ki dedi bence durumu alttan almak için böyle konuştu.Nasıl bir enayiyim bilmiyorum benim annem bana gelen en ufak hediyeleri bile hala bana verirken onun annesi neden bizden kırpmaya çalışır gerçekten çok üzgünüm huzurum bozuldu herşeyi unutmaya çalıştıkça yeni şeyler çıkıyor(Kaynanamın herşeye rağmen değişmeyen tavrı utanmayan yüzü sahte gülüşü beni artık çileden çıkarıyor öyle ki iki ay dolmadan evimi terketmeyi bile düşündüm eşim izin vermedi bırak istedikleri olsun gözler,ne soksunlar seni dedim olan bana olur yapma dedi ne yapayım ne edeyim lütfen bana akıl verin...
Hala şoktayım...Eşim annesinin öyle birşey yapmayacağını yaptıysada ettiğini daha sonrada ben düğünde ne gelirse vereceğim demiştim ondan aldı demek ki dedi bence durumu alttan almak için böyle konuştu.Nasıl bir enayiyim bilmiyorum benim annem bana gelen en ufak hediyeleri bile hala bana verirken onun annesi neden bizden kırpmaya çalışır gerçekten çok üzgünüm huzurum bozuldu herşeyi unutmaya çalıştıkça yeni şeyler çıkıyor(Kaynanamın herşeye rağmen değişmeyen tavrı utanmayan yüzü sahte gülüşü beni artık çileden çıkarıyor öyle ki iki ay dolmadan evimi terketmeyi bile düşündüm eşim izin vermedi bırak istedikleri olsun gözler,ne soksunlar seni dedim olan bana olur yapma dedi ne yapayım ne edeyim lütfen bana akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?