Kaynanam düğünde gelen üç beş kuruşu cebe atmış...

böyle bir mantık
takılanlarla anneme gayet güzel bir hediye aldım yüzük olarak bir kısmını abime takı için ayırdım ve bana takan akrabalarıma Allah nasip ederse götürüp bende takacağım çok şükür görgülüyüz annemin oturduğu ev kira olsa bile bir kuruşuna dokunmadı görgü nasibe tenezzül etmemektir.

zaten almazdım bunu biliyordu ama o hırsız gibi davranmayı seçti

her konuda empati yapabilen biriyim evladımdan esirgemem öyle bir fıtratım yok benim

eşimin akraba komşularından 1 kuruş gelmedi bize arkadaş ve kendi tanıdıklarından sadece verildi

resmi nikah olmuştu ev hazırdı rezille rezil olunmaz dedik

erkek tarafından ne geldiyse o kayınvalidede diyorum.Kadın erkek ayrıydı düğün,eşimin bir birikimi olmadığı için herşeyi biz yapacağız deyip alışverişlerde görmediğim şeyleri bana gösteren yaptıkları dört bilezik bir seti takmadığım hatta düğün yemeğini bile eşimin veremeyeceğini bile bile onlara yüklemeye çalışan insanlar birçok açıdan daha itici duruyor bence olabilecek en az masrafı yaptırdım kuaföre gitmeyip fotoğraf çekimi bile yaptırmadım çünkü eşim güç duruma düşerdi bunun farkındayım asıl itici olan bana yapılan aslında...

Eşinizi bu konuda üzmeyin.sakin olun.herseyi güzellikle halletmeye gayret edin.Gidin kadınla konusun.paraları niye koynuna soktun anacigim.borcun harcın mi vardı üzüldüm böyle gizli gizli işlerine. Bizden istesen yardimci olurduk flan deyin mesela.utanir belki

bizde takılan gelin ve damadın nasibidir kimse ona dokunmaz gelin damatta yapsa herşeyi yapmasada böyle birşey yapılmaz o hediyeleri alanda yapanlara götürür takar çünkü onlarda bir aile kurmuş olurlar onlarında çocukları olacaktır onlarda evlenecektir böyle devam ediyor yani bizde.ben eşimle zorla evlenmedim illa bu olacak bu alınsın şu fiyat olsun demedim yaradan herşeye şahit bize o kadar ayıp edildi ki artık Allaha havale...

yüzüne bakmak bile içimden gelmiyor artık

yaptıkları bilezikleri takmıyorum ben yani onları ne yapacağım onlara bende kalsa bana yapılanı bende yapardım ama bana kalan birşeyyok kayınvalidemde alacağını aldı başka evladıda yok kar saysın bakalım
O henganenin içinde nasıl anladın bunu?
amcamın eşi söyledi bayram ziyaretinde şok olduk kaldık

Ya ki torenindeki altinlari kv nasil cebe atiyor bunlar gelinle damata takilmiuormu nasil gelip cikariptami aliyorlar uzerinizden
kadın erkek ayrıydı düğün benim tarafım bana taktı erkek tarafı kaynanama vermiş kaynananm demişti düğünden önce size birşey takılmaz diye takılmayınca garipsemedik durum buymuş

takılanlar bana verilseydi ben yapardım ki kendi tarafıma yapacağım sizde sadece ailenize vermek yerine eşinizin tarafınada verseydiniz onlar misafir ağırlamadı mı onlardan gelen yumurtadan mı çıktı sizde tek taraflısınız lütfen objektif olun

Eşimin ailesi yok. Düğünümüzde de şehir dışından gelen olmadı.

ve çoğumuzda bir kayınvalide adayıyız
KV ile ilgili yapılan yorumların çoğunu abartılı buluyorum
belki bu hayatta kayınvalide konusunda en artniyetsiz insan bendim ne olabilir ki problemleri derdim görüyorum yaşıyorum ailemden görmediğimi görüyorum üzülüyorum.

ne şanslısınız maşallah benim bir abim ve bir annem var eşim şikayet etmek bir yana dursun ne kadar iyi olduklarını şanslı olduğumu hep kendi der

Şanslı olduğumu düşünmüyorum açıkçası. Hep söylerim eşimin anne baba hasreti olacağına benim dünya kötüsü kayınvalidem olsaydı diye. Belki hiç evlenmezdik, belki sorun yaşar boşanırdık ama eşimin bi yanı eksik, her bayram buruk olmazdı.

belki bu hayatta kayınvalide konusunda en artniyetsiz insan bendim ne olabilir ki problemleri derdim görüyorum yaşıyorum ailemden görmediğimi görüyorum üzülüyorum.
Benim hayat felsefem kimse ben istemediğim sürece beni üzemez dır
Bu kim olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…