Kaynanam eltim

vallaha ben beni heryere cagirlmadigim zaman mutlu olanlardanim . Insanlardan beklentilerinizi kesin . daha mutlu olacksiniz

Belki evlenirken yapılacak şeyleri konuşacaklardır ve bu konuşmada yer alması gereken son kişi eltidir. Zira "bak bak ona bunu alıyorlar bana almadılar. Üç burma demek he, peki bana niye iki burma takıldı o zaman" gibi cümleler sarf etmesi muhtemeldir. Elti dediğin böyle yapar çünkü.

Yok yeni evliyim
O zaman açık şekilde dikkate almamışlar varlığınızı yok saymışlar, aynen siz de aynısını yapıp kvyi paylaşılmaz yapacaksınız
Ben olsam sallamazdım mesela yemeğe çaya sadece kvyi çağırırdım falan
Ancak şu da var evlilik olmadığı için bu resmi birşey sayılmaz

Belli ki kayninjz annesiyle kaynaştırma gibi biseyler yapıyo alınacak bişey yok bence. Eğer evli olsalardı ve sizi cagirmasalardi o zaman dusunulebilirdi

Aman çağırmasınlar boşver şimdiden yüz göz olmaya gerek yok

Önceki bir kaç davetine red cevabı verdiyseniz çağırmamış olabilirler , bence alınmayın , belki doğaçlama gelişti belki de başbaşa olmak istediler, ben şahsen alınmam öyle şeylere

Çağırmak zorunda değiller.
Bu tip durumlar,aradaki ilişkiye göre değişir.
Çağrılmayı beklesem bile,bozulduğumu belli etmem.
Kötü niyetli düşünmeye de gerek yok.
Belki evlilik hazırlıkları hakkında konuşmuşlardır o nedenle yalnız olmayı tercih etmişlerdir.

Aynısının bi değişiği bende var elti adayımın doğum günüydü herkes orda biz çağrılmadık. Bizimkilerde 2-3 senedir tanışıyolar söz nişan yok. Ama kaynım kaza yapınca yolda kalınca işi düşünce abiciğini arar. Böyle bişey oluncada bize hiç haber verilmedi. Kızımın doğum günü var bende onları çağırmıcam.

Gerekmez. Yalnız kalmak, beraber vakit geçirmek istemiş olabilirler. Gayet normal bir durum bu.

Başta ne olacak canım dedim de çağırmasa , empati yapınca piknik olduğu için bence cagirmaliydi. Ayip etmiş laf sokardim ben kv deye çünkü büyüklerdir arayi bulacak olan

kv sürekli çağırsa problem kendi halinize bıraksa suç

bence sizi çağırmamaları problem değil
nezaketen sorabilirlerdi ama çağırmamış olmaları problem değil
aile oldunuz diye çanta gibi sürekli sizi aramaları gerekmez
süreklilik arz etmiyorsa bir kereden birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…