- 2 Haziran 2025
- 80
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi birtutamzeytin
-
Ben çalışıp emek vermisim onca masraf yapmışım evi niye ben terkedeyim degolsun gitsin yoksa tabi benimde esim her şeyi kendi almış olsa banada çekip gitmesi kolay gelirdi benim ne kadarlkk emeğim varEşim bana gidersen git diyecek, ben de hâlâ inatla durucam. Siz mi gurursuzsunuz ben mi fazla gururluyum anlamıyorum ki.
E o zaman boşanma davası açın, siz kalın evde, o çıksın. Mahkeme kadına çık evden demez herhalde.Ben çalışıp emek vermisim onca masraf yapmışım evi niye ben terkedeyim degolsun gitsin yoksa tabi benimde esim her şeyi kendi almış olsa banada çekip gitmesi kolay gelirdi benim ne kadarlkk emeğim var
Sorun zaten burada başlıyor. Ben de bir önceki yorumdakine benzer bir şey yapabilirdim. Bir hafta sonu cuma akşamdan gidin annenizde, arkadaşınızda ya da nerede istiyorsanız kalın. Kayınvalideniz ararsa da açmayın. Madem evin düzenini de biliyor kendileri yesin içsin 2 gün.Eşim olacak adam eniştesine gik demedi
Annemin evi cok yakın gelirler orayae sizde her hafta sonu cuma akşamından işten direkt kendi ailenize gidin. işe hazırlıklı gidin ordan artık havaalanı otobüs neyse basın gidin. p.tesi sabah işe dönün.
Kendiside artık bıktı dinlenemiyor o daSürekli gelmelerine karşı çözüm çok aslında, ama o çözümler eşi arkasında duranlar için. Sizinki ailem gelecek, istemiyorsan git dediği için tek yol boşanıp kurtulmak.
Annemin evi cok yakın gelirler oraya
Sürekli gelmelerine karşı çözüm çok aslında, ama o çözümler eşi arkasında duranlar için. Sizinki ailem gelecek, istemiyorsan git dediği için tek yol boşanıp kurtulmak.
Boşanma yok, başka çözüm bulunsun istiyorsunuz yani. O zaman şöyle yapın; geldiklerinde ben yorgunum odamda dinlenicem deyin gitmeyin yanlarına, başka gün de onlar girer girmez planım vardı ben çıkıyorum deyin, hiç umursamadan çıkın gidin eşiniz hizmet etsin onlara. Ayıp olur diye düşünmeyin ama onların yaptığı ayıp asıl. Eşinize de söyleyin hafta sonu ben şuraya gidicem, gelecek misin yoksa arkadaşlarımla mı plan yapayım? Baktı siz gezerken o ailesiyle sıkıla sıkıla oturuyor, bir yerden sonra kendi söyler onlar gelmeden çıkalım diye. Kapıda kalırlarsa birkaç kez, gelmeleri azalır diye düşünüyorum.Kendiside artık bıktı dinlenemiyor o da
Daha iyi işte gelirlerse açık açık konusin ben evimde yalnız zaman geçirmek istiyorum yoksa bu evlilik biter evi de terk etmem,siz çıkın evden deyinAnnemin evi cok yakın gelirler oraya
Tabiki canım ne münasebetArkadaşlari cagiracagim mesela annesi babası bize dahil olsun istemiyorum
En son artık gidip içerde yatıyorum dayanamıyorum çünküBoşanma yok, başka çözüm bulunsun istiyorsunuz yani. O zaman şöyle yapın; geldiklerinde ben yorgunum odamda dinlenicem deyin gitmeyin yanlarına, başka gün de onlar girer girmez planım vardı ben çıkıyorum deyin, hiç umursamadan çıkın gidin eşiniz hizmet etsin onlara. Ayıp olur diye düşünmeyin ama onların yaptığı ayıp asıl. Eşinize de söyleyin hafta sonu ben şuraya gidicem, gelecek misin yoksa arkadaşlarımla mı plan yapayım? Baktı siz gezerken o ailesiyle sıkıla sıkıla oturuyor, bir yerden sonra kendi söyler onlar gelmeden çıkalım diye. Kapıda kalırlarsa birkaç kez, gelmeleri azalır diye düşünüyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz Çöz bu işi buraya da yazEn son artık gidip içerde yatıyorum dayanamıyorum çünkü
İşte en son yapmayın, cumartesi sabahı geliyorlarsa kalkmayın hiç, yorgunum öğlene kadar yatıcam deyin eşinize. Öğleden sonra geliyorlarsa da kahvaltıdan sonra çıkın evden, gelirlerse kapıda kalsınlar. Eşiniz dönmeye kalkarsa sen git ben gezicem bugün deyin.En son artık gidip içerde yatıyorum dayanamıyorum çünkü
Aynen öyle onlar gelince evde istemiyorsam kalkıp bi çay bile koymamİşte en son yapmayın, cumartesi sabahı geliyorlarsa kalkmayın hiç, yorgunum öğlene kadar yatıcam deyin eşinize. Öğleden sonra geliyorlarsa da kahvaltıdan sonra çıkın evden, gelirlerse kapıda kalsınlar. Eşiniz dönmeye kalkarsa sen git ben gezicem bugün deyin.
Eşinin bu sorunu halletmesi lazım.Evlendiğimiz ilk aylardı.Görümcemi davet ettim diye eşim bi ton laf saymıştı.Yeni evliyiz ne diye çağırıyorsun diye.Şimdi de eve yemeğe çağırmak isterim bazen.Niye kendini yoruyorsun dışsrda yemek ısmarlarız diyor.Erkek kadına destek olursa o kadının sırtı yere gelmez.Evleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?