Canim calisiyorsan calisiyorsundur, NOKTA. Ayrica is cikisi mecbur degilsin ona gitmeye. Insan yorgun olur evine gidip bacaklarini uzatip dinlenmek ister. Siz takmayin kayinvalidenizin söylediklerini.
Hep baskalarinin istegine göre yasayamazsiniz, yasamamalisinizda. Bu hayat sizin. Birak atsin tribini. Bir kulagindan girsin digerinden ciksin. Canini sIkmaya degmez yahu :)
Ben olsam onun icin face´de sarki paylasirdim, hahahahahah :)) Ama bu benim tabi, siz yapmayin
Pardon ama yüzünü bile görmek istemediğiniz kayınvalideniz facebookunuzda ekli mi ki?
Yani bir araya gelmek istemiyorsunuz fakat sanal ortamda bile birbirinizde eklisiniz
Ne gerek var ki?
Ben olsaydım, bu saatte gelecekseniz gelmeyin dediği zaman ;
işten çıktığım saat belli, daha erken gelebilmek için yapabileceğim bişey yok derdim
Zaten çalıştığınız için her gün gitmiyorsunuzdur ya..
Bir yurdum kaynanası klasiğioğlunun evlendiğini ayrı bir 'hayat' sahibi olduğunu kabullenememiş herşeyin kendi etrafında dönmesini istiyor belli ki. Yalnız biri onu bu rüyadan uyandırmazsa bu böyle gidecek benden söylemesi. Ki o kişi de eşiniz oluyor. Siz kesinlikle karışmayın eşiniz tepkisini ortaya koysun zaten o da rahatsız olmuş. Umarım herşey düzelir ya nedir bu insanların derdi anlamam acaba bizdemi böyle olcaz? Hayır kaynana iyi olsa gelin kötü oluyor var bunda bi iş
Ek olarak şimdi face yazılarını gördüm. Bırakın ne yazarsa yazsın hatta okumayın onun gönderilerini boşuna moral bozmayın. Eğitim seviyesini bilmiyorum ama cahilce davranıyor ve sanırım uğraşcak başka bişeyi yok oturup kalkıp bişeleri sorun ediyor. Dediğim gibi iş eşinizde bitiyor. Doğru davranır dengeyi kurarsa herkes saygı içinde mutlu olabilir.
İlkokul mezunu kayınvalıdem klasık ve artı bazı bayılma numaraları var yakında acilden atıcaklar bızı. bişiyi yok dıyıp serumu cıkartıyorlar. kısaknclık ilgi cekme ıstegı v.b. psikolojık sorunları var bas dönmesi var. sinirlendıgınde bası dönuyor ya da bayılıyor. numara hepsi artık emınım. kendıne gelınce dıyorkı ayy sımdı herkes basıma toplanmıs numara yapmadım ben diyor kendı kendıne işte o zaman kendı kendını ele verdıgı ıcın anladım numara yaptıgını zaten kaynanamın annesıde zamanında böyle numaralar yapıyormus ilgi cekmek ıcın. bunu da esımden duydum. Dediğiniz gibi eşimin dengeyı kurması lazım. ama artık o da bu durumdan cok sıkıldı aranızda kalmaktan bıktım dıyor . ben birsey deemesem bıle annesınden azar yıyınce gelıp bana aranızda kalmaktan yoruldum dıyor.
Merhaba arkadaslar. direk konuya giriyorum.Yardımlarınızı beklıyorum.. Olay şuki kaynanam yılbası gunu erken bır saatte onlara gidip ona yardım etmedıgım ıcın trip atıyor. Diğeer gelin gitmiş erkenden yardım etmıs yemek temızlık falan. ama o gelin calısmadıgı için sorun yok. Ben işe gidip geldiğim için ve pazar günü calıstıgm ıcın temizliğimi pzt. salı yapıyorum. yılbası da pzt. idi. benı aramadı hiçbirsey demedı . Böyle bir beklentisi varmıs. aksamüstü eşim aradı kaynanam trip attı aksam 9-10 da gelıceksenız hıc gelmeyın dedi o sırada saat 6 ydı. o anda sınırle ocaktakı tum yemekler pişmeden öylece kapadım dogru dürüst sacımı basımı tarayıp hazırlanmadan cıktık. gittik sofrayı kurdum topladım yemek de pek yemedım o sınırle yıyormus gıbı yaptım artık. sonra da laf soktu durdu esıme kızgındı tersledı azarladı. bundan sonra da hıcbır işinize karısmıyorum falan fılan hep aynı hıkaye. bız de bu kladar gergınlıge en fazla saat 10 a kadar daynadık sonra evımıze dönduk. bugun facebook tan baslamıs laf sokmalarına. bıktım artık en ufak bır istegi olmadıgında süreklı laf sokar. baskı alltındayız gıbı hissediyorum moralım bozuluyor. evimizin huzurunu kacırıyor resmen esim de ben de üzülüyoruz. Beni hizmetci olarak gördugunu biliyorum. ama calıstıgımı yoruldugumu kabullenemıyor. işten cıkıp onlara gıttıgmızde bıle kızıyor daha ayakkabılarımızı cıkarmadan. bu saatte gelcegınıze hıc gelmeseydınız falan dıyor. ben zaten sevmıyorum kayınvalıdemı zaten gıtmek yuzunu görmek bıle istemıyorum. ama esımın ailesıdır dıye guleryuzlu davranıyorum. eşime hep söyluyor benım yanımda ama banada geliyor yanı o laflar. işi mi bırakayım erken gelmek ıcın yoksaa patronuma bu saatte gıdınce kaynanam kızıyor diyip izin mi alıyım. ömrü boyunca hıc calısmayan bır ınsan çalısan ınsanın halınden anlayamaz mı???????????? siz olsanız ne yapardınız kıslar. yardım yorum ve fıkırlerınızı beklıyorum.
facebookta paylastıgı yazılardan örnek vermek gerekirse ;
Mesafenin önemi yoktur
Burnunun dibinde olsa ne olacak eğer seni anlamıyorsa...
AMA
Birisi vardır ki dünyanın öbür ucunda iki satırıyla da olsa
Bir çırpıda yanı başında
Mesafe uzaklıklarda değil mesafe fedakarlıkta... ( kaynanam burada diğer oğlu ve gelını daha uzakta 1 saat uzaklıkta ,biz ise yarım saat uzaklıkta oturuyoruz kaynanamlara bunu kastedıp iki oğlu ve ıkı gelinini kıyaslamakta.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?