kaynanam face den laf atıyor (yılbaşı krizi)

Face teki yazısına bittim

Bence fazla takıyorsunuz, bu zihniyette biri bırakın face te istediğini yazsın çizsin
Eşinle mutlu isen onu duyma bile..
Evinizde ne kadar mutlu olursanız oraya o kadar az gidersiniz zaten, bu kadar laf sokmaya oğlu bile dayanamıyor
Mesafe değil yani sizi ondan uzaklaştıran o tutamadığı dili..

Bir de görmek daha çok asabını bozuyorsa
İstersen onun profiline gelip, haber kaynağında gizleyi seçebilirsin
O zaman paylaşımları senin haber kaynağında listelenmez
Girip bizzat onun profiline bakmadıkça da haberin olmaz ne laf soktuğundan..

teknolojinin gözünü seveyim şimdiki atısmalar face ve twit le oluyor

--

kv niz laf carpıtıyorsa, siz de inceden dokundurun geçin.

çalışmayan çalışanın halinden anlamaz

konuşsun dursun cnm ya...
takmamaktan başka çare yok..
bi de kaynanaların daha doğrusu yaşını başını almış insanların, sosyal medyayı kulanarak sağa sola laf atma çabasına girmesini çok komik buluyorum...
ne o öyle ergenler gibi, netten laf sokmalar, yorum ve beğeni beklemeler......
Alahtan benim kv bilgisayarı açmayı bile bilmez :)

Bence siz kendinizi hiç üzmeyin en azından eşiniz olayın farkında ve sizin yanınızda. Kayınvalideniz kelimenin tam anlamıyla anlayışsız zaten sizde yazdıklarını takip edip canınızı sıkmayın

canım ya sizi benden daha iyi anlayan biri olamaz heralde...ah bu kaynanalar ah...6 senelik evliyim...5 sene hayatımızı kaynanam yönetti...bu arada okuduklarıma göre sizinde kayınvalideniz yönetmeyi seven biri yani bütün ipler benim kayınvalidemde olduğu gibi sizdede öyle galiba...umutsuz olmayın...o ne derse desin boşverin...söylesin dursun...çok konuşmayın...evet tamam hadi hoşçakal diyin...ama bişey söylersede onu terslemeyi bilin...eşinle onun yanında çok iyi olun,yağlı ballı yani...ikinizin ne kadar iyi olduyğunuzu görsün...mutlu olun,hep gülün...sen onun temizlikçisi falan değilsin...sakın alıştırma...bırak tutsun bi temizlikçi yaptırsın...özel günlerde telaş istemiyorsa yemek yapmasın...zaten o sizi çağırmasa siz yılbaşını daha mutlu geçireceğinize ben eminim...kafanızada hiç bişey takmayın...o ne demiş bu ne demiş...sakın haaaaa.....bakın ben taktım hasta oldum...şimdi mi?dünya yansa 1 odunda ben atarım valla...o alınacak ben böylee yapayım,yok yorulmasın masayı ban kurayım....vb. ne mi oldu???diğer gelini benden daha değerli...olsun varsın....hadi kafandaki herşeyi sil ve kocanla mutlu ol....

kendi kendilerinden nasıl soğutuyorlar ya :)

bnm kv de de gülerek espriyle laf sokan cinsten. hani yüzüne yüzüne direk söylemiyor da aklınca inceden dokunduruyor. ilk başlarda çok moralim bozuluyordu, eşim de üzülmesin diye gizli gizli ağlardım. artık takmamaya, duymamaya çalışıyorum. bizim avantajımız farklı şehirlerde olmamız ve benim çalışıyor olmam. ve en önemlisi eşim ezdirmez. bnm veremediğim cevapları o söyleyiverir. başta annenle öyle konuşma derdim hep, bizim ailede hiç öyle bişey görmediğim için, ben ezilirdim. ama şimdi laf soksun diye iple çekiyorum adeta benim gibi kızı bile bu hale getirdi ya kendi derdine yansın, banane.

iyi niyetler malesef hep suistimal ediliyor. bundan sonra yok ona iyi niyet.

siz de mümkün olduğunca görmemeye, duymamaya çalışın. o olmasaydı eşiniz de olmayacaktı, en azından bunu düşünerek varlığını kabullenmeye çalışın :)

vay be kv bak facebooktan laf sokuyor benim annem adını bile telafuz edemez :):) boşver canım takma sen hiç üzerine alınma eşinde birşey demesin kaç yaşında kadın ergen gibi laf sokmalar ileti yapmalar falan Allah yardımcın olsun

vay be kaynanalarda facese takılıor artık gelinlerine laf sokmak için yurdum kaynanası:)))) madem öyle sende inceden inceden ona laf sok sana soramaz bile sen onları benim için mi yazıyorsun bana mı laf sokuyorsun diye sorarsa da yok anne olur mu öyle şey sizde çok şey paylaşıyorsunuz ben üstüme alınıyor muyum hiç dersin. ya da altına yorum yap anne kim üzdü seni böyle diye :))))))))

eşinin olayların farkında olması çok iyi.. biraz iyi polis kötü polis oyna bence.. kaynananın iyi yanları oldumu eşinin yanında son derece iyi niyetli olarak övgüler yağdır hatta bunu kaynananın yanındada yap.. başlangıçta kötü yanlarını söyleme hiç hatta eşin kızsa bile sen iyi niyetli konuşup korur gibi yap.. birsüre sonra ince ince sinir olduğun yanlarını söylersin.. eşindende tatlı tatlı seni savunmasını bu konuyla ilgili annenle tartışmak istemediğini ben söylersem gelin olurum yanlış anlaşılırım sen konuş dersin.. bunları yaparken sevimlilik esastır herzaman :) bide çok gitmek istemediğin zamanlar biraz kadınlığını kullan çaktırmadan.. evde mutlu etki dışarı çıkmak istemesin... bunların hepsi tecrübeyle sabitttir ve son derece işe yaramıştır hemde bikaç kayınvalide üzerinde :))))))))

bu kaynanalar neden hep gelinlerinden hizmet beklerler anlamıyorum .tamam çayını çorbasını werirsin ama bunund bi sınırı olmalı yazık ya bide çalısıosun hçmi anlayışı yok bence tepkinı söle cnm aynen bize yazdıkların gibı.

bu face fena ya :) kaynanaya bak sen teknolojinin nimetlerınden laf sokuyo :):) ay cok güldüm ya..sen takma onu bosverrrrrrr..huzurunuda bozma.koy mesafenı.eşinle iyi ol..oda baksın işine.dıger gelınlerıyle mutlu mesut yaşasın.

taktiklereeee geellll :):) uygulamak lazım..ben direk söylüuorum sınırım bozulunca kötü oluyorum.hep sikayt edıyomus gıbı.. :)

kaynana face'de..

ben olsam aynı şekilde cevap verirdim. dişe diş, göze göz

Sana bir tavsiye facebookunu kapat eşinin ailesinden kimse olmasın kimse seni takip etmesin kimsenin lafları seni rahatsız etmesin inanki böyle daha huzurlu olacaksın illa feysmi istiyorsun aç kendine başka gizli feys istediklerini ekle ve kendini de gizle hani arama motorunda seni arayan asla bulamasın gizlilik ayarları var bilirsin bu işlere yarıyor.Böylelikle o sivridilli kaynananın yazdıklarını da paylaştıklarını da görmezsin hem sen rahat edersin hemde kafan takılmaz ona buna ben başka bir feys açmıştım eşime de demiştim istemiyorum beni takip etmesin sülalen diye ne yapmış nereye gitmiş ne söz yazmış herkes her an merakta ve takipte buna izin vermiyorum artık zaten kuzeniyle de tartışmıştım en güzeli uzak olmak .Bence bu tip kaynanalar mesafeyi hak ediyor eşinle bu durumu konuşmalısın saygı duyarsın falan ama ayda 1 görüşürsün. Bazen istemesekte sevmediğimiz kişileri görmek durumunda oluyoruz sırf eşimiz için her şey gönlünce olsun

bu ne yaaa
facebook başında kendı kaynanamı düşündüm de
dogdugunda gaz lambasıyla hayata baslayan ınsanlar,şimdi facebookta laf sokuyor
kıyamet alametlerı bu olsa gerek..

neyse konuya geliim..
bence olay eşinde bıtıyor..o restı cekecek,kımse sana laf edemıyecek..
bu kadar basıt..benım kaynanam benden hıcbıse ısteyemez..
isterse de oglu anında cevabını verır..
yanı aradakı dengeyı kocalar kuruyor,en azından bızde öyle..
kocan sana ne kadar deger verır,senı ne kadar el ustunde tasırsa..
o kadar kıymetlı olursun baskalarının nazarında..
bırak ıstedıgı kadar laf soksun..bırak otekı gelınını daha cok sevsın..

çok güzel bir soru sormuşsun çalışmayan çalışanın halinden anlayamaz mııııı? ANLAYAMAZZZZ

Çünkü sabahın köründe kalkıp hergün işe gitmedi

İşten gelince makinaya çamaşır at yemek yap masa kur topla yıka yapmadı

haftada birgün bütün temizliği bitirmek zorunda kalmadı

Aynı gün akraba ziyareti yapmaya kalkmadı

çocuk varsa başlı başına ilgi ister zaten..

Diğer yandan patron tribi kaprisi çekmedi

Nasıl anlasın seni ???

Ev hanımlığıda zor tamam ama biyere kadar çalışanlara gerçekten saygım sonsuz başta canım Anneciğim......

teknolojik kayınvalide :)

Hakikaten...
Face den bile kaynanalık taslıyor. Gelinine laf sokuyor.
Teknolojinin her nimetinden faydalanıyoruz. Gelin-kaynana meseleleri de sosyal sitelerden yürütülür oldu. Facebook facebook olalı böyle zulüm görmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…