kaynanam face den laf atıyor (yılbaşı krizi)

yah allahım yaaa valla işi iyice abartmış seninki.kaynana dırdırı sanal aleme bile bulaşmış ya ne diyim daha.
sıkma canını canım inanki herkeste var aynı şeyler.
eğer eşin de senle hem fikirse o çözsün olayı sen bozma kendini istediği kadar dırdırlansın.hem çalışıp çanımız çıkıyor ev işi çoluk çocuk yemek bulaşık...bide üstüne kaynana dırdırmı ?insaff

benim kv de de ömrü boyunca hiç çalışmamış, çalışanın halinden pek anlamıyor. bunu anlamasını sağlamak çok zor bence. yada gel işe koyalım şunları :)

her boş vaktimizde gezelim desek havalarda uçar.

ama benmki en azından 'ay yavrum çalşıyosunuz yoruluyosunuz, kıyamıyorum' falan diyip alttan alıyor güya.

en tehlikeli kaynana tipi, her gören melek zanneder bir tek sen hissedersin gerçekleri bazen keşke huysuz olsaydı da daha açık savunabilseydim kendimi diyorum.
ne kadar çekmiş olursa olsun kaynanalar eski düzeni devam ettirmeye gelinlerde kendilerini anne evinde gibi hissetmeye devam ettikçe daha çok dinleriz bu hikayeleri. büyümeye çalışıyorum ben artık; bir göz kör, bir kulak sağı olacak çaresiz.. kimseyle uğraşmaya gücüm yok... bırakın onlar kazandık sansın

hayatta en nefret ettiğim şey birinle kıyaslanmaktır ama maalesef çocukluğumuzdan ergenliğimize evliliğimize tutunda her aşamada sanırım bununla karşılaşıyoruz... ve böylede olmaya devam edecekk...

gelelim kayın valide ne bi kere çalışan gelinle çalışmayan gelini kesinlikte aynı kefeye koyamazlar çalışmayan çağırdığı zaman hemen gelebilir ama sen işten izin alacaksın geleceksin bir sürü olaylar yani, iş konusunda bile senden pek bir beklentisi olmamalı bence zaten yorgun geliyorsun üstüne kendi evini temizliyorsun birde gidip hep k.v iş mi yapacaksın mümkünatı yok yani... arada der hadi şunu yapamadın yaparmasın diye amenna ama öyle emirvaki olmaz bu işler..

çalşıyorsun diye kızan, ortalığı yıkan kayınvalide.. düşünsenize kızın face'nde ekli olmadığını görse neler yapar :)

kesinlikleee.. cidden ok tehlikeli :) dışardan 'ayy senin kayınvaliden yemekler yapıyor, size yapmadığı yok, anlayışlı, seni çok seviyor şuna bak kızı gibi seviyor' falan derler ama ben biliyorum içten bana nasıl baktığını :120:

birde başkalarınn yanında beni sevmesi, sürekli tatlı sözler etmesi hatta aman kızım sen otur, ben yaparım falan demesi beni bitiriyo zaten

Yardım etmek zorunda degılsın ,
esın uyarsın annesını davranıslarından rahatsız oluyoruz desın

Bu kv'ler coştu.
Sanaldan bile laf sokar oldular.
En iyisi hiç umursamayın.
Kendi kendine konuşsun dursun. Sonra neden beni sevmiyorlar, mesafe koyuyorlar, ben ne yaptım ki derler ama
yinede şapkayı önlerine koyup düşünmezler.
Siz onu haber aboneliğinden çıkın beri saçmalamalarını okumazsınız.

Eşim tek çocuk olmasa seni eltim sanacağım :)

Kv o kadar gezer ki onu evde bulmak imkansızdır. Nasılsa hepte hastadır :) Ben bu çelişkiyi çözemedim daha :)

Sana gelince, takma canım takma, başka yolu yok...

Ablacım evet kimse kimsenin gezmesine tozmasına karışamaz, haklısın ama bir de şu var, sadece kendimden örnek vereceğim..

Kv heryere gider, gezer.. Gezsin tozsun üç günlük dünya ammaaaa... Bize sıra gelince hastayım, şuram ağrıyo buram ağrıyo, beni şu akrabaya götürün, beni buraya götürün falan.. Bir gün akşama kadar çarşı pazar gezmiş, ertesi gün size gelmek istiyorum ama ayağım ağrıyo gelip beni alın demişti.. Hak mıdır?

eskiden ben kızardım şimdi ben karışmıyorum eşim bunalmak üzere, kendini neden bu duruma düşürüyor anlayamıyorum...

hak değildir ama doğrudur.yaşlılık öyle bir şey.gezmek istersin gezersin ama ertesi gun kim bilir nerelerin ağrır.

bunlar çok önemli şeyler değil arkadaşlar.çok takmayın.bunlarla ugraşmayın.

Allah'ın üzerinizdeki ni'metini zikredin.

ne kadar sık bu ayetle karşılaşıyorum.şükredenlerden olalım ama kaynanam ve eltim bana yaptıklarını da çeklsin bee deyip işi sulandırırmışım

işte benim şükrüm buraya kadar pehh pehhh

Canım şahsen ben takılmıyorum ama inanmıyorum da.. Annem bir gün bir yere gidip gezse bir hafta yatar, yaşlılık böyle birşey.. Gezeyim tozayım, kendimi aldırayım, sonra gezdireyim.. Yok böyle bişey..

Haa birde, kızı sana bırakalım annecim işimiz var dedim, hastayım dedi.. Çok geçmiş olsun. Kızı anneme bıraktığımızı öğrenince bende sizinle geleyim mi dedi :) Bu nedir?

Son düzenleme:

:)))

kıza bakmak ayrı gezmek ayrı şekerim.olsun bee ne kötü kaynanalar var ve onlardan birini yakinen tanıyorum.sıkmayın tatlı canınızı

ay cocuk gıbı yaaa tobe tobe bu kaynanalar gelınlere nıe bole davranıokı valla bolelerını duyunca sukredıyorum kaynanam ıcın kaynana derken bıle sucluluk duyuyorum annemı dıyım.valla kendı kızından ayırt etmıo ben calısmıorum bıle ama onlara gıdınce hemen o hazırlar yemekkk.allah sabır versın canım huylu huyundan vazgecmez

ay cocuk gıbı yaaa tobe tobe bu kaynanalar gelınlere nıe bole davranıokı valla bolelerını duyunca sukredıyorum kaynanam ıcın kaynana derken bıle sucluluk duyuyorum annemı dıyım.valla kendı kızından ayırt etmıo ben calısmıorum bıle ama onlara gıdınce hemen o hazırlar yemekkk.allah sabır versın canım huylu huyundan vazgecmez

kayınvalideme bugün gittik ve yine surat astı durdu.....bugünkü gerekçemiz yılbaşında çağırırız diye bakmış da çağırılmayınca ablasının oğlu çağırmış ona gitmişler....bütün gün beş karış suratla oturdu,benle muhatap olmamaya çalışıyor falan....her özel günümüzü onlarla geçirmek zorundayız çünkü....

Sorun gezmesi tozması değil ki arkadaşım. Gezmeye gıttıgı yerden oglusuna telefon acıp evde yemek yok dıye acıtasyon yapması. eşim de babası ve kardesıne üzüldüğü için benden yemek yapmamı rica ediyor. Yani kayınpederim ve kaynım ac kalıyorlarmıs bende işten cıktıktan sonra yemek yapıp onların evıne yemek tasıyacakmısım. tabi ben 6 de işten cıkıp 6 bucukta evde olduguma göre yemek yapıpı onların evıne götürmem vaktimi alıyor. aksam 9-10 da yemek yıyoruz cunku kayınpedere yemek götureceksen herseyı begenmez yanı düzgün bişiyler yapmak gerekıyor. pekı sen olsan kayınvaşıdenın gezmesının ucu sana dokunsa ve kayınvalıden bunları senden her ay ıstese napardın? cok gezmesınne sınır olmam bundan kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…