- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Merhaba arkadaslar. direk konuya giriyorum.Yardımlarınızı beklıyorum.. Olay şuki kaynanam yılbası gunu erken bır saatte onlara gidip ona yardım etmedıgım ıcın trip atıyor. Diğeer gelin gitmiş erkenden yardım etmıs yemek temızlık falan. ama o gelin calısmadıgı için sorun yok. Ben işe gidip geldiğim için ve pazar günü calıstıgm ıcın temizliğimi pzt. salı yapıyorum. yılbası da pzt. idi. benı aramadı hiçbirsey demedı . Böyle bir beklentisi varmıs. aksamüstü eşim aradı kaynanam trip attı aksam 9-10 da gelıceksenız hıc gelmeyın dedi o sırada saat 6 ydı. o anda sınırle ocaktakı tum yemekler pişmeden öylece kapadım dogru dürüst sacımı basımı tarayıp hazırlanmadan cıktık. gittik sofrayı kurdum topladım yemek de pek yemedım o sınırle yıyormus gıbı yaptım artık. sonra da laf soktu durdu esıme kızgındı tersledı azarladı. bundan sonra da hıcbır işinize karısmıyorum falan fılan hep aynı hıkaye. bız de bu kladar gergınlıge en fazla saat 10 a kadar daynadık sonra evımıze dönduk. bugun facebook tan baslamıs laf sokmalarına. bıktım artık en ufak bır istegi olmadıgında süreklı laf sokar. baskı alltındayız gıbı hissediyorum moralım bozuluyor. evimizin huzurunu kacırıyor resmen esim de ben de üzülüyoruz. Beni hizmetci olarak gördugunu biliyorum. ama calıstıgımı yoruldugumu kabullenemıyor. işten cıkıp onlara gıttıgmızde bıle kızıyor daha ayakkabılarımızı cıkarmadan. bu saatte gelcegınıze hıc gelmeseydınız falan dıyor. ben zaten sevmıyorum kayınvalıdemı zaten gıtmek yuzunu görmek bıle istemıyorum. ama esımın ailesıdır dıye guleryuzlu davranıyorum. eşime hep söyluyor benım yanımda ama banada geliyor yanı o laflar. işi mi bırakayım erken gelmek ıcın yoksaa patronuma bu saatte gıdınce kaynanam kızıyor diyip izin mi alıyım. ömrü boyunca hıc calısmayan bır ınsan çalısan ınsanın halınden anlayamaz mı???????????? siz olsanız ne yapardınız kıslar. yardım yorum ve fıkırlerınızı beklıyorum.
facebookta paylastıgı yazılardan örnek vermek gerekirse ;
Mesafenin önemi yoktur
Burnunun dibinde olsa ne olacak eğer seni anlamıyorsa...
AMA
Birisi vardır ki dünyanın öbür ucunda iki satırıyla da olsa
Bir çırpıda yanı başında
Mesafe uzaklıklarda değil mesafe fedakarlıkta... ( kaynanam burada diğer oğlu ve gelını daha uzakta 1 saat uzaklıkta ,biz ise yarım saat uzaklıkta oturuyoruz kaynanamlara bunu kastedıp iki oğlu ve ıkı gelinini kıyaslamakta.)
biz sizinle elti falan mıyız ya?
yaşadıklarına o kadar aşinayım ki bi eltim olsa kesin ondan şüphelenirdim, çünkü kayınvalidelerimiz adeta çift yaratılmış
benim kayınvalidem de üç günden sonra gün sayar, eğer bi hafta olduysa telefon açıp gelmeyin sakın istemiyorum der, gitmesen ölümüne trip atar, laflar sokar, ağlar, ayılır bayılır, hastalanır, yataklara düşer.Gitsen suratımıza bakmaz, yine trip atar, dakikada bi laf sokar.. aradığım zaman telefonu açar açmaz, sen kimsin tanıyamadım der..her işimize her kararımıza karışır, onu dinlemediğimizde kıyametleri koparır.
bi kaç ay önce çalışmıyordum ve onun bu hareketlerini çok kafama takıyordum ama artık sallamıyorum, elbette çok sinir oluyorum, kafama takılıyo, burda konu açtığım, kızlardan fikir aldığım bile oldu ama ona sanki takmıyomuşum, sallamıyomuşum gibi yansıtıyorum.Şakayla karışık arada ben de laf sokuyorum falan.. ben de yıldım artık ama çekicez başka çaresi yok.
bence siz de onu çok ciddiye almayın, he he deyin geçin.sonuçta çalışıyorsunuz, emin olun kaile aldıkça üzerine düştükçe daha da abartıyorlar.
o degilde, senin kayinvaliden kac yasinda?
facebooklu bi kv ilk kez duydum
ay belliki kadın arıza kompleksli bişi.. kocanda farkındaysa ne bozuyosun moralini. şen şakrak ol yanlarında kocanla o bozulsu yahu. bidahada sseni çağırırsa işten geç çıkıyorum sende geç gelince kızıyosun dersin.
Hemde ne arıza son dk gelişmesi bildiriyorum. az önce paylaşmıs malmıdır nedir yaa
Bana atılan kazıkların hepsini saklıyorum gün gelir de kazık atanlar geri dönerse onları oturtacak yerim olsun...
Bunu paylaşmıs kv. wala ben artık cidden sıkıldım yazdıklarına bakmasam nolcak sonucta onun bana karsı hıssetıklerı bu değiştiremem. Beni el kızı görüp tek basıma geldıgım bu kocaman sehırde benı yalnızlıga ıttı ya Yaslandıgında bana kım yardımcı olacak gıbı dusuncelerı yok hala. gunu birlik yasıyor. alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste. muhatap olmuyorum bakalım daha neler yazacakkk.
yerinde olsam hiç üstüme alınmamış gibi beğenirdim facedeki paylaşımını :)) dahada uyuz olur :)))))))))
Diyorsun bakalım deneyeceğim önerini ama daha uyuz olursa bu saatte arayıp sen dalgamı gecıyon dıye kavga bıle cıkartır o.
Kaynanan Gençmi ? Facebook falan takılıyor Şaşırdım Eline İğne iplik Şiş alıpda çoluğuna çocuğuna kazak örmesi gerekmiyormu ? Takma sende Eşin annesini tanıyorsa seni Üzmüyorsa Neden her dediğini kafana takıyorsun ki ? Ben olsam umrumda bile olmazdı....Merhaba arkadaslar. direk konuya giriyorum.Yardımlarınızı beklıyorum.. Olay şuki kaynanam yılbası gunu erken bır saatte onlara gidip ona yardım etmedıgım ıcın trip atıyor. Diğeer gelin gitmiş erkenden yardım etmıs yemek temızlık falan. ama o gelin calısmadıgı için sorun yok. Ben işe gidip geldiğim için ve pazar günü calıstıgm ıcın temizliğimi pzt. salı yapıyorum. yılbası da pzt. idi. benı aramadı hiçbirsey demedı . Böyle bir beklentisi varmıs. aksamüstü eşim aradı kaynanam trip attı aksam 9-10 da gelıceksenız hıc gelmeyın dedi o sırada saat 6 ydı. o anda sınırle ocaktakı tum yemekler pişmeden öylece kapadım dogru dürüst sacımı basımı tarayıp hazırlanmadan cıktık. gittik sofrayı kurdum topladım yemek de pek yemedım o sınırle yıyormus gıbı yaptım artık. sonra da laf soktu durdu esıme kızgındı tersledı azarladı. bundan sonra da hıcbır işinize karısmıyorum falan fılan hep aynı hıkaye. bız de bu kladar gergınlıge en fazla saat 10 a kadar daynadık sonra evımıze dönduk. bugun facebook tan baslamıs laf sokmalarına. bıktım artık en ufak bır istegi olmadıgında süreklı laf sokar. baskı alltındayız gıbı hissediyorum moralım bozuluyor. evimizin huzurunu kacırıyor resmen esim de ben de üzülüyoruz. Beni hizmetci olarak gördugunu biliyorum. ama calıstıgımı yoruldugumu kabullenemıyor. işten cıkıp onlara gıttıgmızde bıle kızıyor daha ayakkabılarımızı cıkarmadan. bu saatte gelcegınıze hıc gelmeseydınız falan dıyor. ben zaten sevmıyorum kayınvalıdemı zaten gıtmek yuzunu görmek bıle istemıyorum. ama esımın ailesıdır dıye guleryuzlu davranıyorum. eşime hep söyluyor benım yanımda ama banada geliyor yanı o laflar. işi mi bırakayım erken gelmek ıcın yoksaa patronuma bu saatte gıdınce kaynanam kızıyor diyip izin mi alıyım. ömrü boyunca hıc calısmayan bır ınsan çalısan ınsanın halınden anlayamaz mı???????????? siz olsanız ne yapardınız kıslar. yardım yorum ve fıkırlerınızı beklıyorum.
facebookta paylastıgı yazılardan örnek vermek gerekirse ;
Mesafenin önemi yoktur
Burnunun dibinde olsa ne olacak eğer seni anlamıyorsa...
AMA
Birisi vardır ki dünyanın öbür ucunda iki satırıyla da olsa
Bir çırpıda yanı başında
Mesafe uzaklıklarda değil mesafe fedakarlıkta... ( kaynanam burada diğer oğlu ve gelını daha uzakta 1 saat uzaklıkta ,biz ise yarım saat uzaklıkta oturuyoruz kaynanamlara bunu kastedıp iki oğlu ve ıkı gelinini kıyaslamakta.)
Kaynanan Gençmi ? Facebook falan takılıyor Şaşırdım Eline İğne iplik Şiş alıpda çoluğuna çocuğuna kazak örmesi gerekmiyormu ? Takma sende Eşin annesini tanıyorsa seni Üzmüyorsa Neden her dediğini kafana takıyorsun ki ? Ben olsam umrumda bile olmazdı....
Allah Sana Sabırlar versin ozaman canımmm. Eşin Sana Problem Çıkartmıyorsa Umursama ozaman.. Bu tip kadınlarla uğraşılmaz çünkikaynanam 50 yaşında. iğne iplikten nefret eder. ayakkabı yada terlıksız mısafırlıge gıtmez mutlaka yanında göturur . sosyetık görumcesı gıbı halı kullanmaz. Ve süreklı esyalarını yenıler.(Oğullarının maaslarını taksıde baglayarak.) Ayda bır memleketıne gider 12 saatlık yola. Dil ucuyla ayıp olmasın dıye bıyere cagırırsan tum planlarını iptal eder ıkı elı kanda olsa gelır. H birde yalnızca misafir gelırse evde oturur onun dısında onu evde bulmak ımkansızdır.evdeyse bilin ki birsey olmustur yanı ya da kavga cıkarmıstır. kocası da daimi bir yalnızlık ıcındedir. artık karısnın gezme durumundan bıkmıstır. ama cok dırdırcı oldugu ıcın kaynanam kayınpederımın basını agrıtıyor o yuzden sanırm kayınpederım karısmıyor artık gezmelerıne. Hıc evde oldugu bır gunu hatırlamıyorum. ev tel.ile ulaşmak nerdeyse ımkansız saka değil. ömrumde bu kladar gezen bırını hıc görmemıstim yemın edebılırm.her gun farklı bır yerde yada sehırde.
kaynana face'de..
ben olsam aynı şekilde cevap verirdim. dişe diş, göze göz
kaynanam 50 yaşında. iğne iplikten nefret eder. ayakkabı yada terlıksız mısafırlıge gıtmez mutlaka yanında göturur . sosyetık görumcesı gıbı halı kullanmaz. Ve süreklı esyalarını yenıler.(Oğullarının maaslarını taksıde baglayarak.) Ayda bır memleketıne gider 12 saatlık yola. Dil ucuyla ayıp olmasın dıye bıyere cagırırsan tum planlarını iptal eder ıkı elı kanda olsa gelır. H birde yalnızca misafir gelırse evde oturur onun dısında onu evde bulmak ımkansızdır.evdeyse bilin ki birsey olmustur yanı ya da kavga cıkarmıstır. kocası da daimi bir yalnızlık ıcındedir. artık karısnın gezme durumundan bıkmıstır. ama cok dırdırcı oldugu ıcın kaynanam kayınpederımın basını agrıtıyor o yuzden sanırm kayınpederım karısmıyor artık gezmelerıne. Hıc evde oldugu bır gunu hatırlamıyorum. ev tel.ile ulaşmak nerdeyse ımkansız saka değil. ömrumde bu kladar gezen bırını hıc görmemıstim yemın edebılırm.her gun farklı bır yerde yada sehırde.
gerçekten bu yazıyı size yazdığınımı düşünüyorsunuz:44:kazık mı attınız kaynananıza da üstünüze alınıyorsunuzHemde ne arıza son dk gelişmesi bildiriyorum. az önce paylaşmıs malmıdır nedir yaa
Bana atılan kazıkların hepsini saklıyorum gün gelir de kazık atanlar geri dönerse onları oturtacak yerim olsun...
Bunu paylaşmıs kv. wala ben artık cidden sıkıldım yazdıklarına bakmasam nolcak sonucta onun bana karsı hıssetıklerı bu değiştiremem. Beni el kızı görüp tek basıma geldıgım bu kocaman sehırde benı yalnızlıga ıttı ya Yaslandıgında bana kım yardımcı olacak gıbı dusuncelerı yok hala. gunu birlik yasıyor. alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste. muhatap olmuyorum bakalım daha neler yazacakkk.
kaynanam 50 yaşında. iğne iplikten nefret eder. ayakkabı yada terlıksız mısafırlıge gıtmez mutlaka yanında göturur . sosyetık görumcesı gıbı halı kullanmaz. Ve süreklı esyalarını yenıler.(Oğullarının maaslarını taksıde baglayarak.) Ayda bır memleketıne gider 12 saatlık yola. Dil ucuyla ayıp olmasın dıye bıyere cagırırsan tum planlarını iptal eder ıkı elı kanda olsa gelır. H birde yalnızca misafir gelırse evde oturur onun dısında onu evde bulmak ımkansızdır.evdeyse bilin ki birsey olmustur yanı ya da kavga cıkarmıstır. kocası da daimi bir yalnızlık ıcındedir. artık karısnın gezme durumundan bıkmıstır. ama cok dırdırcı oldugu ıcın kaynanam kayınpederımın basını agrıtıyor o yuzden sanırm kayınpederım karısmıyor artık gezmelerıne. Hıc evde oldugu bır gunu hatırlamıyorum. ev tel.ile ulaşmak nerdeyse ımkansız saka değil. ömrumde bu kladar gezen bırını hıc görmemıstim yemın edebılırm.her gun farklı bır yerde yada sehırde.
gerçekten bu yazıyı size yazdığınımı düşünüyorsunuz:44:kazık mı attınız kaynananıza da üstünüze alınıyorsunuz
böyle bir paylaşımı asla üstüme almam ben.gerçekten rahatsızsan lütfen bildirim gelmesini engelle ve sayfaya da girme
niye kadının herşeyinden rahatsız oluyorsun.istediği gibi giyinir,istediği gibi gezer.kocası izin verdikten sonra kimsenin karışmaya hakkı yok değil mi
bu arada benim annemin gezmelerine kardeşim yada annem karışsın istemem açıkçası.benim gezip tozmalarıma da oğullarım karışamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?