kaynanam face den laf atıyor (yılbaşı krizi)

arkadaşım neden sıkıyosun canını sen ya:))) canını sıkcak daha büyük şeyler vermesin rabbim çaresiz dert veripte bu dertlerini unutturmasın bazen olayların içinde oldugumuz için olayları çok büyük görebiliriz ama dışardan bakınca hiçde öle diil sen eşinle mutlumusun evet eşin herşeyi görüyomu evet e biitii o zman sıkma tatlı canını
o seni anlamaz ki? cidden hiç çalışmamış birinin çalışanı anlaması imkansız uzağa gitme benim teyzem mesela çok severim oda beni sever sevdiği için yapıo ama mesela ona gittim diyelim pazar günü bırak evime gelim yoooooooook hayatta bırakmaz pazartesi sabah kalkıp gidersin derdi bana bekarken yapıodu şimdi evliyim gerçi ama bekarken bile zor gelio
sabahın saat 5 inde kalk otogara git istanbuldan tekirdağa git evet şehir değiştiriodum:))) işe gidene kadar saat 8 oluodu hatta bazen geç kalıodum hastalar kapıda birikmiş 2 kere tutanak yedim teyze dedim nolur yapma bırakmıo öle böle diil ısrar
yahu diorum bak tutanak yiyorum e diyo nolcak bişe olmaz yarım saat daha erken kalkarsın sabah
bide uyumuyoz düşün gece ben 3 de yatıp 5 de kalkıp tekirdağa gidiodum:))) ama o sabah 10 da 11 de kalkıodu oh mis gibi ona göre hava hoş ama o uykusuzlukla bütün gün hastaede hastalarla uğraş akşam eve kendimi zor atıodum ertesi hafta gene ısrar hadi gelsene bi hafta gitmesem küsüodu ama anlamıodu beni nolmuş diyo yarım saat geç gittiysen ne biçim amirmiş o bişe olmaz diodu çünkü bilmiyo:))
diorum ya ben bekarken yaşıodum bunları sonra hafta içi çamaşır yıka ütü yap bide tek başıma bekarkenki işle evliykenki iş bir olurmu hiç???

ben olsam o mesajın altına şunu yazardım
''selin bunu beğendi'' yakındaki bir dost:)))

kaynananizin sözünü okuyunca gülesim geldi.
kadincaz öyle bir derlenmis ki yazarlara tas cikaracak

bence cok takmayin, genelde hep evlerinde görmek istiyorlar kvler gözlemledigim kadariyla.
sizin isiniz sebebiyle kendi evinizide aksatmamniz icin uygun olmayan zamanda gidememissiniz.
esinizde durumun farkindaysa sorun yok.

yuhhh kaynanaya bak bee faceden baya baya laf göndermiş :)
ben genelde böyle şeyleri gençler sevgililer yapıyor sanıyordum ama, way way wayyyy
bence hiç takmayın hatta gülün geçin derim,çalışmayan çalışanın halinden anlamıyoo maleseffff

wala benim eltim durumundan cok memnun oldugu ıcın siz olamazsınız zaten. ama kayınvalıdelerımız resmen cıft yaratılmıs. benım eltim yas itibarıyle küçük artık köy işlerinde calıstırılmaktan bıktıgı ıcın kendı ailesinden öte kaynanam onun için. birazda yılısık hareketlerıyle anneciiiiiiğiiiiiiiiiiiim babacıgım dıye vurgulu ve içtenmişcesine söyleyip aşırı ilgi gösterdiği için kaynanama gidip evinde 1 hafta kalır kocası da kendı evlerınde yalnız durur. gelın kaynanada dururlar. gün gezmelerine ve kaynanamın memleketıne gıder gelırler kız hıc sesını cıkaramaz. zaten ne desen onu yapıyor gel de gelır gıt de gıder . kocasından baskı da görse sesını asla cıkartmaz .sokaga tek basına cıkamaz .yasak. calısmasına da karsı onun eşi. yanı eltım cok garip. kayınvalıdelerımız belkı aynı memleketten olabılır tokatlı benımkıler. gecen bir arkd.ıma kaynanamdan bahsedıyorum o da dedı benımkıde aynı dıye. sonra bır ögrendıkkı aynı memleketın aynı ılcesınden hatta uzaktan tanısık cıktılar. demekkı dedık suyundanmı havasındanmı bellı kesımlerde gelınlerı böle göruyorlar.

Kızlar yorumlarınızı okudum. genel olarak takmamam gerektiğini eşinle mutlu evliliğinize devam edin dedğinizi veya misilleme yapın dedğiniz kısacası tüm yorumları okudum. Ben zamanında kaynanamın dedıklerı yada bızmle ılgılı verdıgı kararları ya da bana soktugu lafları güzellikle alt etmeyı bıldım cevabını her daim verdim ve her seferınde kavga gürültü cıktı. bizi giderek kendınden soguttu daha sonra esım dayanmayıp barıstı ve benı de barıstırdı. Önemli olan eşimin annesıne gitmek istediği sıklık değil esım zaten yorgun gelıyor gidemıycem bugun annemlere falan dıyor sonra ama suclu ben oluyorum haftada 1 kez gıtmedıgımız anda seyireyle gümbürtüyü. biliyorum. yasadım cunku. haa aramayıncada en kötu ıuhtımal 1 gun aramazsan dıer gun aramak zorundayım aramadıgım an tripin de ötesinde kavga cıkartıyor ve oğlu ıle görusmesını ıstemedıgımı sanıyor kuruntulu yani. sonra yıne aynı seyler olcak yıne kavga sonra 1 ay sonra yıne barıs yıne kavga yıne barısma dıye gıdecek. ben bu kadınla bir ömur gecirecegim aynı evde değiliz tamam ama ömur boyu bu tripleri cekmemek ıcın nasıl kesın bır cözum bulurum bılemıyorum.
Ayrıca umursama mesafe kur dıyen arkadaslarıma katılıyorum. Ve aynen dedıklerı gıbı yaptıgımda en ufak bahane bulup kavga cıkartıp dıyorkı bagırarak hep mesafe hep mesafe yeter artık yettttterrrrrrrrrr dıye usutme gelıyorrr. mesafelı davranamamdan şikayetcıymış. o dua etsın kı ben onun yuzune bakıyorum konusyorum evıne adım atıyorum. en ufak bir yardımı olmadı bana. her anlamda. maddi ve manevi olarak.düğünde bana taktıgı bılezıklerı esım kredı cekıp aldı sonra bız esımle gerı ödedık. kaynana gösterıs yapacak dıye dugunde. zaten bılezık dısındakı takılarımı ben balayındayken halletmıs ne yaptıgını Allah bılıyor Allah a havale edıyorum onu gönderdıgı ıkı yorganı ınkar edemem. ama sadece o kadar. düğünümde de ne foto cekıldı ne bısy oturdu agladı salak. mahkeme duvarı suratı ıle oturdu kazık gibi. Ayrıca düğün sabahı 7-8 gıbı akraba ugurlama ve el öpmeye zorladı. düğün gecesı bırde esımle bunu tartıstım agladım. ha bu olay imzamı attıktan 2 saat sonra oldu. jet hızıyla bosananları anlıyorum artık o cinnetle heralde. Durumlar böyle yanı. kaynanam anlatılmaz yasanır. ogullarının maası ile dugunumden 1 ay önce tum esyalarını yenıledı . eşime de evlenınceye kadar maasını taksıte baglıycam demıstı zaten. bu nedenl dugun ıcın hazırlık yapamadı eşim.ç tüm masarfalar borcla ve bir de benım ailemın aldıkları ile yapıldı düğün ve evimizin esyaları. cnm ailem benım ıgne ipliğime kadar almısken kaynanam kendı en büyük ekran tv sini seciyordu dugunume 3 hafta kala. Allah göruyor biliyor.

demekki ne yapmak lazım en basından tanıstıgın andan itibaren mesafeyi koymak lazım sizli bizli konusmalar cok gulusup ah canım cicim yapmamalar cunku cogu kız evlenmeden once veya nisan doneminde kayınvalidesine yardım eder ev isinde kosturur niye demesinlerki annesi babası yetistirememis..cok saygılı guleryuzlu diye bahsedilsin sevilsin ister ama anladımki bunların hicbiri birseye yaramıyor daha cok tepene cıkıyorlar..biraz sert olmak gerekiyor saygısızlık degil ama mesafeyi mutlaka en basından korumak lazımki onlarda yuz bulmasın ben kendimi dusunuyorumda bana en ufacık bi ima bile moralimi yerle bir eder samimi gelmes o insan guvenemem bir daha boyle seyler yasasam bilmem naparım

Son düzenleme:
ay belliki kadın arıza kompleksli bişi.. kocanda farkındaysa ne bozuyosun moralini. şen şakrak ol yanlarında kocanla o bozulsu yahu. bidahada sseni çağırırsa işten geç çıkıyorum sende geç gelince kızıyosun dersin.

Hemde ne arıza son dk gelişmesi bildiriyorum. az önce paylaşmıs malmıdır nedir yaa
Bana atılan kazıkların hepsini saklıyorum gün gelir de kazık atanlar geri dönerse onları oturtacak yerim olsun...

Bunu paylaşmıs kv. wala ben artık cidden sıkıldım yazdıklarına bakmasam nolcak sonucta onun bana karsı hıssetıklerı bu değiştiremem. Beni el kızı görüp tek basıma geldıgım bu kocaman sehırde benı yalnızlıga ıttı ya Yaslandıgında bana kım yardımcı olacak gıbı dusuncelerı yok hala. gunu birlik yasıyor. alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste. muhatap olmuyorum bakalım daha neler yazacakkk.

yerinde olsam hiç üstüme alınmamış gibi beğenirdim facedeki paylaşımını :)) dahada uyuz olur :)))))))))

yerinde olsam hiç üstüme alınmamış gibi beğenirdim facedeki paylaşımını :)) dahada uyuz olur :)))))))))

Diyorsun bakalım deneyeceğim önerini ama daha uyuz olursa bu saatte arayıp sen dalgamı gecıyon dıye kavga bıle cıkartır o.

Diyorsun bakalım deneyeceğim önerini ama daha uyuz olursa bu saatte arayıp sen dalgamı gecıyon dıye kavga bıle cıkartır o.

yo annecim yazınıg ördüm beğendim sadece bunu herkes apar neden yanlış anladın beni hiç anlamadım gerçekten dersin. sesini bile çıkaramaz bence zaten çıkarırsada kendisi suçlu durumuna düşer. seni kasteddim derse zaten hepten batar. sen üstüne alınmamış olursun beğenerek bence.

Kaynanan Gençmi ? Facebook falan takılıyor Şaşırdım Eline İğne iplik Şiş alıpda çoluğuna çocuğuna kazak örmesi gerekmiyormu ? Takma sende Eşin annesini tanıyorsa seni Üzmüyorsa Neden her dediğini kafana takıyorsun ki ? Ben olsam umrumda bile olmazdı....

kaynanam 50 yaşında. iğne iplikten nefret eder. ayakkabı yada terlıksız mısafırlıge gıtmez mutlaka yanında göturur . sosyetık görumcesı gıbı halı kullanmaz. Ve süreklı esyalarını yenıler.(Oğullarının maaslarını taksıde baglayarak.) Ayda bır memleketıne gider 12 saatlık yola. Dil ucuyla ayıp olmasın dıye bıyere cagırırsan tum planlarını iptal eder ıkı elı kanda olsa gelır. H birde yalnızca misafir gelırse evde oturur onun dısında onu evde bulmak ımkansızdır.evdeyse bilin ki birsey olmustur yanı ya da kavga cıkarmıstır. kocası da daimi bir yalnızlık ıcındedir. artık karısnın gezme durumundan bıkmıstır. ama cok dırdırcı oldugu ıcın kaynanam kayınpederımın basını agrıtıyor o yuzden sanırm kayınpederım karısmıyor artık gezmelerıne. Hıc evde oldugu bır gunu hatırlamıyorum. ev tel.ile ulaşmak nerdeyse ımkansız saka değil. ömrumde bu kladar gezen bırını hıc görmemıstim yemın edebılırm.her gun farklı bır yerde yada sehırde.

Son düzenleme:
Allah Sana Sabırlar versin ozaman canımmm. Eşin Sana Problem Çıkartmıyorsa Umursama ozaman.. Bu tip kadınlarla uğraşılmaz çünki

canım gezmese size daha bir sardırırdı emin ol.

gerçekten bu yazıyı size yazdığınımı düşünüyorsunuz:44:kazık mı attınız kaynananıza da üstünüze alınıyorsunuz
böyle bir paylaşımı asla üstüme almam ben.gerçekten rahatsızsan lütfen bildirim gelmesini engelle ve sayfaya da girme

niye kadının herşeyinden rahatsız oluyorsun.istediği gibi giyinir,istediği gibi gezer.kocası izin verdikten sonra kimsenin karışmaya hakkı yok değil mi

bu arada benim annemin gezmelerine kardeşim yada annem karışsın istemem açıkçası.benim gezip tozmalarıma da oğullarım karışamaz.

egem çok haklısın.keşke benim annem de sağlıklı olsaydı da her gün başka başka yerlerde gezip dursaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…