- Konu Sahibi kardelennn83
-
aslında ekleyip laf çarpmak lazımda neyse...
bu arada eşim biliyor tabiki.
bir arkadaş yazmış saklayacak bişeyin olmadıktan sonra diye.benim eşim biliyo face şifremi bile.neyi saklıcakmışım.
siz hiç bazı insanların face de sizi takip etmesinden rahatsız olmuyormusunuz..hiç sildikleriniz vs olmuyormu.ben sadece nasıl bahaneler üretebiliriz diye danışmak istedim hepsi bu..
zamane kaynanaları işte...
bu arada oha yani twitter filan ne alaka yav
kaynana dediğin mukabeleye filan gider
ben katılıyorum sana sonuçta facebookta arkadaşlarıyla insan dilediği gbi konuşup paylaşımlar yapıyo şöyle düşünün arkadaşlarınızla gittiğiniz her yere kayınvalidenizide götürmek istermiydiniz hayır. Ee rahat rahat konuşamıycak arkadaşlarıyla haklı bence ya ekle nasıl istiyorsan öle konuş et yada engelle yok facebookum de
hıııııı:26:kaynanalar teknolojiyle ilgilenemzler öylemi.kaynanalar mukabeleyede gidebilir facebookuda girebilir.
işte anlatmak istediğim bu.kaynanam hergün face olduktan sonra ne anlamı kalır ki arkadaşlarımla sohpetimin geyiklerimin..ay kaynanam var şunu demiyim bunu demiyim falan diye kasamam kendimi..anladığın için tşkler. bu arada eşimin eklemediğimden haberi var.çünkü o annesini benden iyi tanıyo
sen kesın kaynanasın egem
hayır değilim canım ama adayım.2 oğlum var.nasip olursa ileride tabiiki kaynana olacağım
hayır değilim canım ama adayım.2 oğlum var.nasip olursa ileride tabiiki kaynana olacağım
yanlis anlama espiri olsun diye yazdim...ALLAH BAGISLASIN(AMIN)cocuklarini... evladi olan herkes birer kaynana adayi sayilir ALLAH NASIP EDERSE:82:
neden yanlış anlayayım canım.sadece kaynanalar insan yerine konmuyor,sanki hiçbir şeye hakları yokmuş gibi yazılıyorda onun için yazdım
ozaman canım sana tavsiyem sakın gelininin her işine burnunu sokma.herşeyine karışma.face bilmemne ekleme.kendini saydır.sen saydırırsan kendini oda sevebilir seni..unutma ama bunları bak buraya yazıyorum canım
ozaman canım sana tavsiyem sakın gelininin her işine burnunu sokma.herşeyine karışma.face bilmemne ekleme.kendini saydır.sen saydırırsan kendini oda sevebilir seni..unutma ama bunları bak buraya yazıyorum canım
kaynanamdan haz etmiyorum.sevmiyorum açıkçası.ben arkadaşlarımal geyik yapıyorum kaynanalarla ılgılı falan bıseyler paylasıyorum. ya kısacası istemiyorum ben onu.ıyyy bide twitterı falanda öğrenmiş.allahım yaa hiç işi gücü yok..ha bide kendı face olanlarla ilgilide dedikodu yapıo yok onun reısımlerını gordunmu ilişkisi varmış falan filan..yok yok eklemem ben onu
sordugu zaman hazırlıklı olmam lazım benım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?