Kaynanam facebook ta

ben katılıyorum sana sonuçta facebookta arkadaşlarıyla insan dilediği gbi konuşup paylaşımlar yapıyo şöyle düşünün arkadaşlarınızla gittiğiniz her yere kayınvalidenizide götürmek istermiydiniz hayır. Ee rahat rahat konuşamıycak arkadaşlarıyla haklı bence ya ekle nasıl istiyorsan öle konuş et yada engelle yok facebookum de

zamane kaynanaları işte...
bu arada oha yani twitter filan ne alaka yav
kaynana dediğin mukabeleye filan gider

hıııııı:26:kaynanalar teknolojiyle ilgilenemzler öylemi.kaynanalar mukabeleyede gidebilir facebookuda girebilir.

işte anlatmak istediğim bu.kaynanam hergün face olduktan sonra ne anlamı kalır ki arkadaşlarımla sohpetimin geyiklerimin..ay kaynanam var şunu demiyim bunu demiyim falan diye kasamam kendimi..anladığın için tşkler. bu arada eşimin eklemediğimden haberi var.çünkü o annesini benden iyi tanıyo

eşinin haberi varsa o zaman hiç takma koy engelı yok facebookum falan de senıde hayatta goremez
takma kafana ben olsam oyle yapardım

hayır değilim canım ama adayım.2 oğlum var.nasip olursa ileride tabiiki kaynana olacağım

yanlis anlama espiri olsun diye yazdim...ALLAH BAGISLASIN(AMIN)cocuklarini... evladi olan herkes birer kaynana adayi sayilir ALLAH NASIP EDERSE:82:

hayır değilim canım ama adayım.2 oğlum var.nasip olursa ileride tabiiki kaynana olacağım

ozaman canım sana tavsiyem sakın gelininin her işine burnunu sokma.herşeyine karışma.face bilmemne ekleme.kendini saydır.sen saydırırsan kendini oda sevebilir seni..unutma ama bunları bak buraya yazıyorum canım

yanlis anlama espiri olsun diye yazdim...ALLAH BAGISLASIN(AMIN)cocuklarini... evladi olan herkes birer kaynana adayi sayilir ALLAH NASIP EDERSE:82:

neden yanlış anlayayım canım.sadece kaynanalar insan yerine konmuyor,sanki hiçbir şeye hakları yokmuş gibi yazılıyorda onun için yazdım

ozaman canım sana tavsiyem sakın gelininin her işine burnunu sokma.herşeyine karışma.face bilmemne ekleme.kendini saydır.sen saydırırsan kendini oda sevebilir seni..unutma ama bunları bak buraya yazıyorum canım

gelinim beni şartlı sevecekse hiç sevmesin

Hay Allah razı olsun...iyi ki söyledin!
üstelik te ''sevebilir''...?
.

Benim bile yok !ay kızımla güldük!kaynateröre söyle sadece
13-25 yaş grupları eklediğini bu akılıda kızım verdi.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama kayınvalidenize karşı nasıl bu denli nefret besleyebildiniz çoook şaşırdım. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama Allah kısmet ederse bir gün siz de kayınvalide olacaksınız. O zaman sizin de arkanızdan bu şekilde dalga geçilip konuşulması hoşunuza gidecek mi? işte onu çok merak ediyorum.. Kayınvalideniz size çok eziyetler etmiş belli ki(!) yoksa bu kadar nefret etmeniz hiç de normal değil...

Eklemek istemiyorsanız geçiştirin, çok önemli bir neden sunmanız gerekmiyor bence.
Bu ara pek bakmıyorum filan gibi.
Devamlı beni neden eklemedin diye konu açıp baskı yapacak hali yok heralde.

Evle bence duvarını resımlerını ondan gızle olsun bıtsın

benim kaynanamda bu aralar teknolojiye merak sarmış durumda.
ama takdir ediyorum çok azimli kadın.
face , msn öğrendi bu yaştan sonra.
duvarınızı gizleyin bence o kadar sorun ediyorsunuz madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…