Kaynanam facebook ta

artık yaşlılar facede.benim anneminde msn facebooku var.eklemek zorunda değilsin canım. bizim komşu vardı 57 yaşında süper mario oynuo duyunca oldum

hahahahahha koptum ya 57 ya$inda kadin ve super mario oylemi hahahhahha
daha neler duyacagim

konu sahibesi ne var guzelim kayinvaliden face' deyse, olabilir o'da can ta$iyor dimi ama
eglensinkadincagiz fakat eninde sonunda seni gorur ve teklifini gonderir..

gençler geziyor tozuyor..teknolojiyi süper kullanıyor..facebook kullanıyorlar..

yaşlılarında canı sıkılıyor eğlenmek istiyorlar..onlarda facebook kullanmak istiyorlar...

gelinleriyle sanal alemde de olsa arkadaş olmak istiyorlar..vıdeo paylaşmak istiyorlar..

ama bazı gelinler sanalda bile görmeye tahammül edemiyorlar..ne yapalım diye soruyorlar..

allah kısmet ederse en yakın zamanda kaynana olucam,her türlü teknolojiden anlarım kaynana oldum diye yatıp ölelim bari sizlerin yorumuna göre ,şununda söyliym bu yorumları yazanlar zaman gelecek aynı karşılığı bulacaklar ,herşey hepinizin gönlüne göre olsun:) kafasında olumsuz kaynana profili kazınmış sevgili gelinlerin benim dış görünüşümü görmelerini okadar çok isterdim ki neyse şu sıra bütün kaynana yorumlarına karşılık verdim:)

gerçekten çok şaşırtıcı durum ya

helal olsun ya

kızlarrrrr bende kaynana adayıyım.......şimdilik anneanneyim, babaanneliğide tadarsam ne mutlu bana ve de aynı zamanda iyi bir facebookluyum....

konuyu okuyunca günümüzün en revaçta olan paylaşım ortamını kaynanalara çok gören gelin hanımlara çok ALINASIM geldi dermişimmmm....:82:

Gelinler gün olur devran döner aynı durumlar size döner......çok görmeyiniz zira görünen dağlara çok çabuk varılıyor benden söylemesi.....

bu arada benim gelinim bana arkadaşlık isteği gönderirse başımüstüne, yoksa yoksa ben onun Özgürlük alanına sızmayı hiç istemem.....kaynana dediğin hep mesafeli olcak, yoksa oğlunun başı çoookkk ağrır.....

Annecikler sizin durumda cok zormus yaa :))

Hic bu acidan bakmiyoruz biz gelin ve gelin adaylari dimi :))

demek ki senin gizlin saklın var

o zaman ekleyiver ne olacak, kaynana espirilerinide arkadaşlarla özelden yaparsınız, genelde yapmaya gerek yok ki dost var düşman var

belki citville de komşuya ihtiyacı vardır kadının ya

şaka bi yanada ekle, ama tüm faaliyetlerini görmesini engelle

zaten artık öyle yapıyolar sanırım, ergenler falan ekleyip, tüm faaliyetlerini görmesini yasaklıyo anasının babasının

ne günlere kaldik dimi sübyan doldu facebook

ben o veletlerin yasinda interneti birak bilgisayar nedir bilmezdim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ne günlere kaldik dimi sübyan doldu facebook

ben o veletlerin yasinda interneti birak bilgisayar nedir bilmezdim :)

artık ilkokul arkadaşlarını bulmalarına gerek yok, zaten tüm ilkokul arkadaşlarıyla facede de arkadaşlar

ama bu akrabalarla arkadaş olmak gerçekten can sıkıcı olabiliyo bazen, hııım demek buraya gittiniz insan bi haber verir yazabiliyo bi akraba bi resmin altına

Son düzenleme:

slm ay o neya allah aşkına bence ona deki şakayla..
bari orda sensiz olayım siyam ikizleri gibiyiz zaten

zamane kaynanaları işte...
bu arada oha yani twitter filan ne alaka yav
kaynana dediğin mukabeleye filan gider

siz kaynana olduğunuzda bilgisayarı bırakacakmısınız?
şimdi gençsiniz sanki yaşınız hiççç ilerlemeyecekmiş gibi konuşuyorsunuz
bende kırkından sonra çocuklarımın ısrarıyla pc.kullanmaya başladım,bunda ohaaaa olacak bir şey yok
canım.
ayrıca konu sahibi hem arkadaş listenizi,hemde duvarınızı engelleyebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla

Helal olsun sizlereeee ben evlenip ailemi yurt disinda birakip türkiye ye gidicem babi$koma bi facebook acayim 60 yasini geckin oda ögrensin ne var sanki

Helal olsun sizlereeee ben evlenip ailemi yurt disinda birakip türkiye ye gidicem babi$koma bi facebook acayim 60 yasini geckin oda ögrensin ne var sanki

sağol güzelim:86:tabiiki aç msn de aç ne güzel işte teknolojinin nimetlerinden faydalanırsınız:86:
60 yaşını geçen iş adamları nasıl kullanıyorlarsa senin babanda kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…