- Konu Sahibi kardelennn83
-
artık yaşlılar facede.benim anneminde msn facebooku var.eklemek zorunda değilsin canım. bizim komşu vardı 57 yaşında süper mario oynuo duyuncaoldum
herzaman diyorum onun bana yaptıklarını ben evladıma gelinime yaparsam beni silsin yüzüme bakmasın diyorum..umarım daha aydınlaıcı olmuştur
[/B][/COLOR]
hahahahahha koptum ya 57 ya$inda kadin ve super mario oylemi hahahhahha
daha neler duyacagim
konu sahibesi ne var guzelim kayinvaliden face' deyse, olabilir o'da can ta$iyor dimi ama
eglensinkadincagiz fakat eninde sonunda seni gorur ve teklifini gonderir..
allah kısmet ederse en yakın zamanda kaynana olucam,her türlü teknolojiden anlarım kaynana oldum diye yatıp ölelim bari sizlerin yorumuna göre ,şununda söyliym bu yorumları yazanlar zaman gelecek aynı karşılığı bulacaklar ,herşey hepinizin gönlüne göre olsun:) kafasında olumsuz kaynana profili kazınmış sevgili gelinlerin benim dış görünüşümü görmelerini okadar çok isterdim ki neyse şu sıra bütün kaynana yorumlarına karşılık verdim:)
bu arada benim gelinim bana arkadaşlık isteği gönderirse başımüstüne, yoksa yoksa ben onun Özgürlük alanına sızmayı hiç istemem.....kaynana dediğin hep mesafeli olcak, yoksa oğlunun başı çoookkk ağrır.....
of offf yanı ne işi var anlamam ama kaynanam facebookta.eklemedim hatta beni görmesin diyede engelledim.ama elbet birgün bana soracak neden benı eklemıyosun dıye cunku arada bır benım yanımda yok facede su var yook bu var dıye konusuyo ogluyla. face eklememe bahanelerı konusunda yardımcı olursanız sevınırım kızlar
demek ki senin gizlin saklın var
belki citville de komşuya ihtiyacı vardır kadının ya
şaka bi yanada ekle, ama tüm faaliyetlerini görmesini engelle
zaten artık öyle yapıyolar sanırım, ergenler falan ekleyip, tüm faaliyetlerini görmesini yasaklıyo anasının babasının
ne günlere kaldik dimi sübyan doldu facebook
ben o veletlerin yasinda interneti birak bilgisayar nedir bilmezdim :)
of offf yanı ne işi var anlamam ama kaynanam facebookta.eklemedim hatta beni görmesin diyede engelledim.ama elbet birgün bana soracak neden benı eklemıyosun dıye cunku arada bır benım yanımda yok facede su var yook bu var dıye konusuyo ogluyla. face eklememe bahanelerı konusunda yardımcı olursanız sevınırım kızlar
zamane kaynanaları işte...
bu arada oha yani twitter filan ne alaka yav
kaynana dediğin mukabeleye filan gider
siz kaynana olduğunuzda bilgisayarı bırakacakmısınız?
şimdi gençsiniz sanki yaşınız hiççç ilerlemeyecekmiş gibi konuşuyorsunuz
bende kırkından sonra çocuklarımın ısrarıyla pc.kullanmaya başladım,bunda ohaaaa olacak bir şey yok
canım.
ayrıca konu sahibi hem arkadaş listenizi,hemde duvarınızı engelleyebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla
Helal olsun sizlereeeeben evlenip ailemi yurt disinda birakip türkiye ye gidicem babi$koma bi facebook acayim 60 yasini geckin oda ögrensin ne var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?