- Konu Sahibi kardelennn83
-
of offf yanı ne işi var anlamam ama kaynanam facebookta.eklemedim hatta beni görmesin diyede engelledim.ama elbet birgün bana soracak neden benı eklemıyosun dıye cunku arada bır benım yanımda yok facede su var yook bu var dıye konusuyo ogluyla. face eklememe bahanelerı konusunda yardımcı olursanız sevınırım kızlar
artık yaşlılar facede bizim komşu vardı 57 yaşında süper mario oynuo duyuncaoldum
Kaynanalarında bi canı var....sonra onlar demesin bizim niye facebook umuz yokkk bizde niye yok
Kaynanaya bakın hele bi. Feysbukta işi ne ayol onun.
artık yaşlılar facede.benim anneminde msn facebooku var.eklemek zorunda değilsin canım. bizim komşu vardı 57 yaşında süper mario oynuo duyuncaoldum
aman buraya gelmesinlerde
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama kayınvalidenize karşı nasıl bu denli nefret besleyebildiniz çoook şaşırdım.Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama Allah kısmet ederse bir gün siz de kayınvalide olacaksınız. O zaman sizin de arkanızdan bu şekilde dalga geçilip konuşulması hoşunuza gidecek mi? işte onu çok merak ediyorum.. Kayınvalideniz size çok eziyetler etmiş belli ki(!) yoksa bu kadar nefret etmeniz hiç de normal değil...
Bulur valla seni bir gün.[/QU
eklesene
sinirlerini bozduğunda 2 damar paylaşım yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?