Kaynanam facebook ta

aman nolcak benim arkadaşlarımın annelerinin babalarının hep var, benim annem de açmak istiyor :)
bir de engellerseniz siz onu göremezsiniz ama o sizi görüyor :)

arkadaşım az önce emin olmak için tekrar baktım face de istemediğin kişilerden bazı şeyleri saklayabiliosun arkadaşın olduğu halde ben denemedim ama sen bi bak. hesaptan gizlilik ayarlarına gir aşağıda mavi linkli ayarları özelleştir var oraya tıkla sora yok duvarımda paylaştıklarım yok arkadaşlarımın duvarıma yazdıkları ilişki durumum falan filan hepsinin yanındaki butona tıkla en altta özelleştir var ona tıkla pencere açcak en altta bunu şu kişilerden gizle yazıyor oraya yaz kaynananı sora da ayarı kaydet böylece kaynanana ayarı çekmiş olursun tabi denemedim ben hiç ama kesin çözüm bence dene bakalım. inş olur

başlık da çok şeker,konu da çok şeker bayağı güldüm arkadaşım
kaynanalara yeni dedikodu aracı çıktı,hiç değerlendirmeden olur mu yaniii dimi
eşin zaten biliyormuş durumdan haberdarmış o zaman hiçç gerilme, eşin ben eşimin face kapattırdım falan desin engeli de açma boşver bi arkadaş o seni görür demiş ama göremez bir taraf engelleyince karşılıklı engellenmiş olursunuz kaynana ayarı çek diyen arkadaş sana kocaman kocaman alkışlar :81:

artık yaşlılar facede.benim anneminde msn facebooku var.eklemek zorunda değilsin canım. bizim komşu vardı 57 yaşında süper mario oynuo duyunca oldum

Son düzenleme:
Kaynanalarında bi canı var....sonra onlar demesin bizim niye facebook umuz yokkk bizde niye yok

Ben henüz evli değilim ama kaynanam ekli facebookumda..yeni olduğu için çok hevesle beni eklemiş ne paylaşsam ne yazsam beğeniyordu..sonra aramızda bir meseleden dolayı soğukluk oldu.. artık beni beğenmiyor:)) o meselede de kendisi haksız ama aldırış etmiyorum..neyse..
bu arada korkma kaynanan yakında sıkılır facebooktan, girmez..çünkü niye; 3-5 tane emekli arkadaşını ya da ev hanımı bulur en fazla, onun için de değmez girmeye :)

herzaman diyorum onun bana yaptıklarını ben evladıma gelinime yaparsam beni silsin yüzüme bakmasın diyorum..umarım daha aydınlaıcı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…