Kaynanam facebook ta

benimde 21 yaşında oğlum var kayınvalide adayıyım bilgsrda zaman geçirmeyi seviyorum demekki benim içinde ayrılık vakti gelmiş

benim ayınvalidemde kızkardeşinin facesinden bizi takip ediyordu duyunca çok gülmüştüm ama sonra çok sinirlendim eşime niye resimlerinizi koyuyorsunuz falan demiş bence eklemeyin beni başkalarından takip etmesi dahi deli etmeye yetti zamanla şimdi hepsini engelledim hayatımıza müdehale etmeye hakları yok sonuçta sende engelle sorduğu zamanda ben fazla takılmıyorum faceye görmedim dersin

benimde 21 yaşında oğlum var kayınvalide adayıyım bilgsrda zaman geçirmeyi seviyorum demekki benim içinde ayrılık vakti gelmiş

evet canım,biz sadece yemek yaparız,örgü öreriz birde mukavele okuyabiliriz,teknoloji,tatil,gezme gençlerin hakkı

benim kaynanada facede hiç bişy yapmıyo yani arada selam yazıo sonra çevrim dışı olrk videolr paylaşıo kendi çapında can sıkıntısını gideriyo karışmz yani takip ettiğini sanmıyorm benide..

konu başlığına çok güldüm ya
küçükken cin ali serileri vardı, cin ali evde, cin ali tatilde, cin ali lunaparkta fln başlık onlar gibi olmuş

kayınvalidenize bi bahane sunmanız pek olanaklı görünmüyo bence kapatın faceyi rahat edin
zaten bu face herkesin başına bela

evet canım,biz sadece yemek yaparız,örgü öreriz birde mukavele okuyabiliriz,teknoloji,tatil,gezme gençlerin hakkı

Biz Allahın izni ile hepsini yaparız gerçekten neden böyle düşünürler anlamıyorum yaş ilerleyince dediğin gibi ölmeden mezara herhalde

kaynanalar da faceye girebilir ne var bunda ?
akşam akşam koptum gercekten

Biz Allahın izni ile hepsini yaparız gerçekten neden böyle düşünürler anlamıyorum yaş ilerleyince dediğin gibi ölmeden mezara herhalde

çocuklarımızı evlendirelim sonrada ölelim istiyorlar

ya teknolojiden anlayan ne biliyim facebooku bilen insanlar zaten herseye yorum yapsın begensin karıstırsın yapmıyor ama yeni girenler daha cok yası geckin insanlar oluyor oyun istegi yollarlar paso yada herseyi begenirler yorum yapmaya calısırlar en guzeli kısıtlıycan bazı seyleri gormesini istemiyorsan

komedı ya
facebook bu kadarmı onemlı kac yasında ınsanın ne ısı var hadı anlıorm ergenlerı falanda.

sızde kapatıverın cokmu onmlı...
ben kullanmıyorum. hıcte bı eksıklık hıssetmıyorum

belli bir yaştan sonra insanlar dışarı çıkıp fazla gezip tozamıyorlar,malum ağrı,sızı,hastalık bir sürü problem çıkıyor.bu nedenle internet o insanlara daha çok lazım.vakit geçirip oyalanıyorlar.üstelik şimdi herkes gurbette çoluk çocukla daha kolay iletişim sağlanıyor

3 haftadır hastayım ve evden çok çıkamadım.eğer internet olmasa kafayı yerdim

eskıden ınternetmı varmıs o zaman kadınlar napıodu
ben daha 24 yasandayım bılmıorm belkı 20 30 sene sonra bende bı face acarım

bılmıormda ben okadar yasını basını almıs ınsanlar net basında arkadaslık sıtelerınde olmaları garıbım gdıo
forum yada bılgı ıcerıklı baska sıteler den bahsetmıyorum

canım eşine şikayet etsene.ne işi var o yaşta kadının facede.kırsın dizini otursun unutma beni falan izlesin.bol bol dürt onu barınamasın.

Keşke benim annem ve kayınvalidem de facebook kullanıyor olsalardı...
Facebook belirli bir yaş kategorisine hizmet etmiyor ki.. Ayrıca yaşça büyük olanlar daha bilinçli kullanıyor..
Yasaklanacaksa, ergenlerin facebook kullanmaları yasaklanmalı

Eskiden de internet olsaydı kullanırdık yoktu işte... Şimdi var kullanıyoruz.
Kullanılsa, aman bunların internette işi ne deniyor,
Kullanamasalar da teknolojiden bihaber bunlar deniyor...
Büyükler ne yapsa yaranamıyor

benim bilgisayarla tanışıklığım senin yaşından fazla,daha doğmamıştın.teknolojinin her imkanından faydalanıyorum.kaynana olunca neden bırakayım.evet eskiden internet yokmuş ama şimdi var,neden kullanmayalım.face ten 35 sene önce ayrıldığım ilkokul arkadaşlarımı buldum.şimdi sürekli görüşüyoruz,ne zararı var.düzgün kullanılmadıktan sonra her şey zararlıdır.

İnsanları neden facebook kullananlar / kullanmayanlar olarak ayırıyorsunuz hanımlar? Benim de annem isterse kaynana olabilecek yaşta, kullanıyor. Annemden 15 yaş büyük sevgilimin annesi var, kullanıyor. Ayıp mı? Yoo. Tercih meselesi. İnsanlar 40'ından sonra evde oturup dizi izleyip örgü mü örmeliler illa?

İstemezseniz eklemezsiniz, hatta engellersiniz de sizi göremez. Sorunca da yok dersiniz.

çocuklarımızı evlendirelim sonrada ölelim istiyorlar
yok ya hiç olurmu öyle şey ilahi.

benim kaynana 75yaşında,geçen sene aldı eline benim pc başladı günlük yazmaya,nerden buldu girdi anlayamadım.
kaynana deyince,insanın aklına hemen eli bastonlu,dünyadan elini eteğini çekmiş(gelin hariç)
mülayim,genelde torunlarına hırka ören birisi gibi geliyor
kaynana kulağa garip geliyor,kaynana değilde mesela gül olsa lale olsa falan daha ii olurdu.bu gün gülüm geldi,bugün gülüme gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…