- Konu Sahibi kardelennn83
-
benimde 21 yaşında oğlum var kayınvalide adayıyım bilgsrda zaman geçirmeyi seviyorum demekki benim içinde ayrılık vakti gelmiş
evet canım,biz sadece yemek yaparız,örgü öreriz birde mukavele okuyabiliriz,teknoloji,tatil,gezme gençlerin hakkı
ay cok tatli cevaplar veriyorsun bayiliyorum
evet canım,biz sadece yemek yaparız,örgü öreriz birde mukavele okuyabiliriz,teknoloji,tatil,gezme gençlerin hakkı
Biz Allahın izni ile hepsini yaparız gerçekten neden böyle düşünürler anlamıyorum yaş ilerleyince dediğin gibi ölmeden mezara herhalde
komedı ya
facebook bu kadarmı onemlı kac yasında ınsanın ne ısı var hadı anlıorm ergenlerı falanda.
sızde kapatıverın cokmu onmlı...
ben kullanmıyorum. hıcte bı eksıklık hıssetmıyorum
belli bir yaştan sonra insanlar dışarı çıkıp fazla gezip tozamıyorlar,malum ağrı,sızı,hastalık bir sürü problem çıkıyor.bu nedenle internet o insanlara daha çok lazım.vakit geçirip oyalanıyorlar.üstelik şimdi herkes gurbette çoluk çocukla daha kolay iletişim sağlanıyor
3 haftadır hastayım ve evden çok çıkamadım.eğer internet olmasa kafayı yerdim
eskıden ınternetmı varmıs o zaman kadınlar napıodu
ben daha 24 yasandayım bılmıorm belkı 20 30 sene sonra bende bı face acarım
bılmıormda ben okadar yasını basını almıs ınsanlar net basında arkadaslık sıtelerınde olmaları garıbım gdıo
forum yada bılgı ıcerıklı baska sıteler den bahsetmıyorum
siz kaynana olunca kullanmayacaksınız demek
yok ya hiç olurmu öyle şey ilahi.çocuklarımızı evlendirelim sonrada ölelim istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?